- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
Pahali kavrami biraz goreceli. Bana gore bu parfumler de oldukca pahali. Ben doldurma kullaniyorum. Ikisi de ortalama 300 TL civari :) pahali mi ortalama mi sence?benim anneannem de öyle, kolonya kokusunda bile tıkanır. millet kolonya ile ayılıyor bizimki tıkanıyor
yüksek ihtimal :)
bu da doğru bir düşünce ama yakışmasa da olur, ben o kokuya bayıldım. bulsam, başka şey istemiyorum.
parfümün hikayesi şu, ben birkaç ay önce ünlü birkaç konuşmacının geldiği bi seminere katıldım, oradaki ünlü konuşmacı kadının parfümüydü bu ama ona sormadım tabi. aradan zaman geçti dün kalabalıkta kızın birinde duydum işte. bu ikisini not edeyim ama yüksek ihtimalle pahalı bir parfümdü o.
bazıları çok yaygın kokular kullanıyor. parfümün de ten uyumu var ne yazık ki
aklıma geliyor bu ihtimal ama birkaç kokudan sonra burun koku almıyor, bi de o sorun var. oof of, çok zor.zor..
ama parfumcuye gidip ayrintili anlatirsaniz deneme yaptirir onu bulabilmeniz epey zor ama en azindan yakin bisiler cikar.
iyi fikirmiş, herkeste var taktiği :) tahminime göre fiyatı yüksek birşey bu. belki bulurum o taktikle."Herkeste var bu aralar" diyorum parfümeride.Onlar da popüler parfümleri test ettiriyorlar oradan buluyorum ben genelde.
yazayım bunu bir kenara :)bu şekilde hiçbir notasını hatırlamıyorsan bulmak çok zor... parfümeride yayılımı yüksek kokulardan deneyebilirsin.. mesela benim kullandığım lancome la vie est belle yayılımı çok fazla olan bir parfüm.. bununla başla mesela
yaka paça dükkandan atmazsa iyidir beniparfümericiyi delirtme zamanın gelmiş bence senin
hemen not alıyorum, belki şansım döner ve bu çıkar? zahmet olmazsa fiyatı ne kadardı? benim aradığım pahalıdır diye düşünüyorum o yüzden sordum.Benim parfüme benzettim:chopard wish
O cok agir bir parfumBenim parfüme benzettim:chopard wish
Birsürü parfüm denedim,kıydım paraya aldım ama hepsi uçuyordu nedense.bir tek bu kalıyo bende.beğenen de oluyor,nefret eden de.90 tl.ye de var 200 tl.y de.edp alıyorum ben.edt uçuyor bende.hemen not alıyorum, belki şansım döner ve bu çıkar? zahmet olmazsa fiyatı ne kadardı? benim aradığım pahalıdır diye düşünüyorum o yüzden sordum.
ben noa cacharel kullanıyorum 100 ml'si 150-200 civarı. pahalıyı şundan dolayı söyledim, bu parfümü seminerine gittiğim ünlü bir konuşmacıda duymuştum mesela ilk ve bu insanın da gelir seviyesi yüksek. atıyorum bir şişe parfüme 400-500 rahatlıkla verebilecek seviyede bence, belki daha bile fazla. pahalı olma konusunu daha kolay bulabilmem için avantaj olur mu diye şey ettim. ama 300 lirayı da gayet rahat verip alır yani senin dediklerinden biriyse ondaki. ha belki de kadın zengindir ama parfüme 100 lira bile vermek istemez. hayır kadının kendisi de şakacı biraz, kendisine sorsam "açık parfüm" filan da deme olasılığı varPahali kavrami biraz goreceli. Bana gore bu parfumler de oldukca pahali. Ben doldurma kullaniyorum. Ikisi de ortalama 300 TL civari :) pahali mi ortalama mi sence?
Evet ağır,hele ilk sıkışta:)kış parfümü.O cok agir bir parfum
Kendimde begenmiyorum ama baskasinda duyunca bayiliyorum bu kokuya
öyle mi dersiniz :) ama bu kokunun hikayesi şu:
ben bir seminere gitmiştim ve o seminere birkaç ünlü konuşmacı gelmişti, o konuşmacılardan birinde duydum ilk bu kokuyu ve bayıldım. ama kadına sormadım tabi orada, fotoğraf çekilip çıktım. aradan ne kadar zaman geçti, yolda önümde giden kızların birinde duydum iyi mikıza soracaktım ama kalabalığa karıştı ve gitti maalesef. :) şu yüksek bir ihtimal ki bence pahalı bir parfüm bu.
Ben parfümcüye gidince iki koku kokluyorum.üçüncüye burnum tıkanıyo koku filan alamıyorum.onun için pek parfüm arayamam.zor..
ama parfumcuye gidip ayrintili anlatirsaniz deneme yaptirir onu bulabilmeniz epey zor ama en azindan yakin bisiler cikar.
Flowerbomb mu acaba? Hem agir hem ciceksi?
Vanilya yok degil mi icerisinde?
Fragrantica diye bi site var orda cogu parfumun notalari oluyor ordanda arastirabilirsiniz
Ben de noa ve love den baskasini sevemiyorum hafif pudramsi bebeksi kokular hosuma gidiyorFlowerbomb a bayılıyorum ama çok çok ağır geliyor
Gelecek kış şeytana uyup alacak gibiyim
Bu kışı Gucci florayla geçirdim
Ben çiçek kokusu sever taraftanım , tavsiyeniz var mı?