Evet başka iş yeri değil diye onların özel hayatına mudehale hakkini kendinizde buluyorsaniz ben gelinin yerinde olsam orada çalışmanıza izin vermezdim. Hem şu da var kendiniz demissiniz 3 yıl önce 5 binlira maaşı bıraktı geldi kardeşimle evlenmek için diye, bırakmasaydı şimdi maaşı belki 10 bin olmuştu, kız o kadar iyi okulları vasat bi hayat yaşayıp görümcesini mennun etsin diye mi okudu? O 10 bin maaşla anasına babasına da bakardı babasının kartal arabasını da değiştirirdi, yurt dışına da gezerdi zaten hem de görümce lafı duymadan. Kardeşiniz biliyordu kızın işini bırakacağını iyi bi hayat vaadetmistir zaten kıza. Bunca yıl o okullarda 1800 tl ye tamah edip bi de yokluk çekip koca kahrı için dirsek çürütmemiştir,o ana baba da onu okutucam diye kartal arabasını değiştirmemiştir. Kardesiniz çok tatil yapmış dediginiz gibi şimdi iyi çalışsın da karısını yaşatsın bi zahmet. Siz de kendinize başka bi iş bulun bence. Bi de geline kardeşinize falan çiçek bisi yollayıp özür dileyin.
Siz sacmalıyorsunuz
Benim babaö orası için iki evini sattı
Dısınden turnagından artırıp o binayı aldı
Temizliğini annem yaptı
Elektriğini babam bagladı rafları babam yerlestirdi
Tuvaleti babam tenmizledi ben temızledim
Annem biz geceleri orda calısırken masraf olmasın diye evden yemek yapıp getirdi
Bu kadın har vurup harman savursun diye değil
Dediklerinize dikkat edin
Harcamalara dikkat etmek şirket adına koca kahrı cekmek mi
O zaman bütcesini planlayan her kadın koca kahrı cekiyor her erkek de kadın kahrı cekıyır
Bu kızı babası okutmadı çnk babası işsiz hanımefendi
Burslu okudu ve dedesi okuttu babası içip tozan keyfine düşkün biadam
Babasının altındaki kartalı da senelrr evvel kpederi aldı
Babası da calısaymıs zamanında kızı şimdi herseye aç bir hayvan gbi saldırgan görgüsüz olmazmıs bence
Birseylerin tadını almıs ve sindirmıs olurdu
Gelin hangi hakla orda calısmama izin vermeyecek pardon ama orayı kuran benim babam
Gelin kim oluyor soyler misiniz