kardeşiniizin kendi tercihi ,ancak o kendi kendine karısının yaptıklarından rahatsız olursa bir çaresine bakar karıısnı uyarır v .s.,ben siizn yerinizde olsam sağlam bir iş bulma imkanım varsa ayrılırım.kendi kendine çekip çevirip ödemelerin sorumluluğunu kendi alırsa gelir gider durumunu kendi idare edip ,alacak verecekleri zamanında ödemenin zorluğunu görürse ancak o zaman ayağını yorganına göre uzatır.şu anda piayasanın kötü olduğundan şikayetçi herkes,işyeri çok mu kazanıyor böyle rahat harcıyor ,yoksa sermayeden mi harcama yapılıyor.anlattığınıza göre çok masrafları var.hazırdan yeniliyorsa hazıra dağ dayanmaz.Evet aynne öle yapıyor
Nereye diyorum işim var diyo çamasır atıcam makınaya diyor
Karısının adını sölüyo işte xxx yarın şu kıyafetını giyecekmiş de kirlideymıs yazık kız giysin onu yıkansın da diyor...
Evet kullanıyor ve kardesim evlendiğinden beri aynı gomlekle işe geliyot annemin burnundan getirirdi bi giydiğini birdaha gtmezdi bekarken
Şimdi şaka yollu dıyorum ki şu gömleğini değiş artık diyorum çok camasır cıkıyo ya abla diyor
Ben sok oluyorum
Ya mesela düüne gidecekler kızın bi tanıdıgını. Kardesin teli calar abla ben bi kuyumcıya gideyım der işte bilmemkimin düğünü var der aksam ya da yarın neyse
Ya sen kadınsın altında araban var cebinde maasın var gelirken dur bi zahmet alıver
Ama yok olmaz