Derdim doğmamış bebeğimle ilgili

Yo dr anneyle ilgili değil plesanta aktarmıyo dedi
Kilosuna takılmıyorum ben sağlıklı olsun sağ salim doğsun da ama işte karnımdaki bebek neden kilo verip geriler

Onu sordum riski var haraketleri yavaşlatıp plesantanın ayrılmasına sebep oluyo dedi

Belki cocugunuz gercekten 34. haftaliktir :) yani o hesaplar bazen uymuyor bana bebeginiz bir hafta ilerde demislerdi 42+2 3 kilo dogdu :))) birakin istedigi zaman gelsin bence :)

Yo dr anneyle ilgili değil plesanta aktarmıyo dedi
Kilosuna takılmıyorum ben sağlıklı olsun sağ salim doğsun da ama işte karnımdaki bebek neden kilo verip geriler

Kilo vermemiş olabilir

Yani o aradaki ölçüm hatalıdır

Şimdiki daha gerçeğe yakındır size kilo vermiş gibi sonuç olmuştur

Takmayın çok zira stresiniz de kötü etkiler

Belki cocugunuz gercekten 34. haftaliktir :) yani o hesaplar bazen uymuyor bana bebeginiz bir hafta ilerde demislerdi 42+2 3 kilo dogdu :))) birakin istedigi zaman gelsin bence :)
Son adet tarihi kesin ve 36+2 deki ultrason kağıdı elimde şuan 37+1 ama dün geri gösterdi 34+5 yazdı şok oldum

Benim iki oglumda 35 haftalik dogdu. Biri 2860 biri 3150 gr. 9 aylik dogsa 4500 olacakti demek ki
Dr un bana dedigini söylüyorum hareketi az ,kan akisinda sorun var . Sana hemen ciger geliştirici bir doping igne yapiyoruz ve bebegi aliyoruz. Hocam dedim kuveze girer mi ?
Korkulu rüya gormektense uyumamak iyidir kızım dedi. Ve doğum oldu. Ikiside kuveze girmedi. Bence dogum olmali sizinde . Normal gitmiyor durumunuz

Benim bebeğimde hiç hareket etmezdi çok stres yapıyor anne anlıyorum . Çikolata yemek den bikmistim bende . Nts giren çıkıyordu benimkını zor aliyolardi. Kalp atışı herkesin bebeğinin gümbür gümbür benim ki zayıf çok üzülüyodm hep bi endişe. Gebeligimin keyfini cikaramadim hiç bi an once sağlıkla dogsun gözümün önünde olsun diyodum. Çok şükür sağlıkla doğdu ama ben çok protein kacirdim bi kac kere idrar topladik , Yüzünü geç gördük Plasenta yüzünun olduğu yerdeydi. İdrar tahlili yapiyomu Dr sana ? İdrar da protein cikiyomu ? tansiyonun kaç çıkıyor .

2 saat ne ki hiç hareket etmezdi, şimdi konuyu okuyunca o günlere döndüm çok şükür , gebelik ayrı stres Allah herkese sağlıkla. Bebeğini kucağına almayi nasip eylesin

Çok zor bir hamilelik geçirdim bende 35+3 te acilen aldılar 2300 dediler neredeyse bir ay boyunca hemde proflar asistan gelip en son 2800 dedi ve 3 kilo doğdu kiloya takılmayın önemli olan ciğer gelişimi kendi basına sorunsuz nefes alabilmesi benim oğlum 5 gün kuvozde kaldı nefes almada sıkıntı yaşadı diye şuan iyi şükür 1 yılı devirdik. Hareketlerine gerçekten dikkat edin doğdugu gün hiç hareket etmedi bi gariplik var diye gittim birşey yoktu şükür ama eve geldim kanama ve ameliyata alındım hayırlısı ile tez vakitte sağlıcakla kavuşun inş bebeğinize.

Canım ben 36+6 da normal doğum yaptım. Çok şükür küveze filan girmeden aldım bebeğimi kucagıma.. Senin durumda ben olsam başka bi doktora giderdim. Strese girdiğine değmez. Git başka bi doktora görün. Böyle şüpheli durumlarda tek doktora bağlı kalınmamalı bence. Hepimiz insanız sonuçta.

bebek söz konusu olunca ufacık bi risk bile tedrgin eder insanı canım benim allah gözlesin elinden geleni yapıyorsun sen zatenbakalım başka doktorlar ne diyecek

37. Haftadayım geçen cuma 36. İle uyumluydu bu hafta 34. Hafta ile uyumlu çıkıyo
Peki bebeğe giden kan akımı normal miymiş? Yeterince beslenememesi bundan mı acaba o konuda bir şey söyledi mi doktorun? Benim 24. haftada bebeğe giden kan akımı zayıflamıştı çentik oluşmuştu erken doğum ya da gelişme geriliği olabilir demişti doktor. Hatta ben artık sana bakamam perinatolog ve üniversite hastanesine git gerekirse yatış yaptır dedi. Sonra kan sulandırıcı filan kullanınca düzeldi. Senin son haftanmış artık bebeğin doğacak şekilde gelişmiştir her şeyi. İçini ferah tut ama kontrollü ol. Farklı bir göz de görsün

benimde oglum zayıftı birkaç hafta geriden geldı doğdu 3 kilo 40. haftada çikolata yemekten tiksinmeyi anlayamadım guzelce yıyın ışte gerisini boşverın olacak varsa zaten oluyor çare yok...

Bundan 7 yil once kuzenimin bebegi anne karninda beslenmiyor diye 36 haftalik alinmisti disarida daha iyi beslenir diye.Cok minik bir bebekdi 2.700 gibi bir seydi sanirim kuveze girmedi ve hizla toparladi dogunca.Simdi ilkokula gidiyor.Bencede 36 ya geldiyseniz riske girmeyin dogurun

Canim bende 31 haftalik hamileyim. Biliyorsun bebegim bastan 20 li haftalardan beri hep geriden geliyordu. İki hafta once pztesi gunu ozel dr randevumda bebek 1200 cikti ertesi gun devletteki perinatoloji randevumda 1050 cikti. Bir gunde 150 gr vermis gorundu hatta bir onceki gune gore olcumleri de daha geri cikti. Dr sordugumda da bebek kilo vermez olcumleri farkli yapilmistir, cihazdan cihaza farkediyor dedi. Hic uzulme kilo gercekten cok onemli degil yeterki saglikli olsun.
Yeme icmeye gelince de ben kilo alsin diye herseyi yedim ama degisen birsey olmadi. Dr yediginle cok alakali degil kilo almasi, plasenta ne kadar beslerse o kadar kilo alir dedi.

Bir perinayoloğa gidin malum onlar zaten bu tip konuların uzmanı .hem her doktor aynı tip vakalarla karşılaşmıyo drunuzun da bu durumdaki ilk hastası olabilirsiniz farklı Dr gitmek size bişey kaybettirmez devlet hastanelerinde de perinayologlar var bence stresle durmaktansa gidip bilgi almak iyidir. Ben şuan 6 haftalık hamileyim drumud şuan seviyorum güveniyorum ama eşim bi Dr daha bul diyor hak veriyorum ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…