Derdim doğmamış bebeğimle ilgili

bu kadar panik olmaniza gerek yok, bos yere hamileliginixi zehir etmeyin bence.

detayli ultrason yapildimi? damar centigi filan olabilir mi? kan sulandirici kullaniyor musunuz?

bebegin kordonu inceledi mi?

Benimki de son hafta kilo almadı ve hareketleri cok azaldı. Hep aşıı hareketliyken nst ilk kez cikolata yedim. Sonra 3 gün şiddetli baş ağrısı cektim gece gündüz uyuyamaım eşim böyle olmayacak acile gidelim dedi. Gittik ağrı kesici iğne istedim ağlayarak yapmadılar. Nst cektiler hareket yok ve bir anda kalbi 60-70lere düştü. Eşim hemşireye ağlayrak koştu bişey yapın kalbi yavaşladı diye, hemşire geldi kaymıştır cihaz dedi ama kaymamıştı aynı yerde kalp atışını buldu. Ben dedim gitmiyorum beni alın doğuma doktorumu arayın. Doktor sabaha kadar bekletti sabah teşrif etti hemen doğuma girdim. Cıkınca ben baygınken eşime demiş ki iyi ki gelmişsiniz bebeğin suyu bitmek üzereymiş!! Yani lütfen başka doktora git lütfen

Benim kızımda hiç hareket etmezdi her nst yi iki kere çekerdim yine beğenmezdi doktor serum takarlardi düzelirdi aynı senin gibi ama benim kızımin gelişimi bir hafta önde gidiyordu 40 haftalıkken sezeryanla doğdu şükür çok sağlıklı şuan..oglumda tam tersi bir hafta geriden geliyordu gelişimi son kontrolüm de doktor zayıf doğacak dedi en fazla 3 kilo olur dedi bi baktım 3.800 gr doğmuş :)) yani ultrasonlara inanma..ben hareketleride fazla kontrol etmiyodum kızımi son zamanlarda günde belki 4 5 kere anca hissetmisimdir..yani bence 38 hafta yi bekle doktoruna güven

Oğlum şuan 10 aylık oldu rabbim evlatlarımıza sağlık versin
Bu konuyu açtkktan sonra dr um da sürekli takip etti baktı olmuyo 37+2de sezeryana aldı

Konu hortlamış
çok merak ettim bebeğiniz kaç kilo doğdu kilosu haftasıyla uyumlu doğdu mu rabbim hayırlı evlat eylesin
37+2 de doğdu 2.500 dedi ultrasonda 2.700 doğdu ama 2.500e düştü 2gün sonra
Kilosu değil diçbişeyi haftasıyla uyumlu değildi çok şükür şuan iyi 22 şubatta yaşına gircek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…