• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim dertmidir bilmiyorum ama yorumlariniza ihtiyacim var

Sizde bu pisikolojivarken hamile kalmaniz cok zor.ben bir doktoru dinlemistim.diyordu ki
Biz tum her seyi denizyoruz hastalarimizin uzun sure hamilelik icin yapilan calismalar sonunda hamile kaliyorlar ve bir sene sonra da kendileri hic bir tedavi olmadan kanediliginden ikinci cocuklarina hamile kaliyorlar.cunku vucut ole bir seyki tum kapilarini kapatiyor.yada umudu kesip gidip evlatlik aliyorlar bir muddet sonra hamile kaliyorlar.....pisikoloji cok onemli.
Birde farkindalilik.siz inaniyorsaniz allaha sabretmeyide bilmeniz lazim.herkezin cocuguna bakip imrenmeyin.nasipse rabbim verir diyin.o benim icin en hayirLisini dusunmustur diyin.her seyi evlada baglamyin ki kurtulabilesiniz bu pisikolojiden.benim teyzeminde olmadi yigenini alip bakti..ne oldu dunyanin sonu mu.hersey allahtan.allah biz sizleri evlatlariniz ve mallarinizlasinariz diyor kuranda.esinize de yazikdegil mi.biz kadinlar aglayip birilerine kizipbagirip dertlesip sakinlesebiliyoruz.ya onlar.biz onlara guveniyoruz.ya onlar kime guvenecek.onun pisikolojisini dusunebiliyormusun.al o senin cocugun.sende onun cocugu ol.birak rabbim neler hazirladi sizlere.gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler.

Sizde bu pisikolojivarken hamile kalmaniz cok zor.ben bir doktoru dinlemistim.diyordu ki
Biz tum her seyi denizyoruz hastalarimizin uzun sure hamilelik icin yapilan calismalar sonunda hamile kaliyorlar ve bir sene sonra da kendileri hic bir tedavi olmadan kanediliginden ikinci cocuklarina hamile kaliyorlar.cunku vucut ole bir seyki tum kapilarini kapatiyor.yada umudu kesip gidip evlatlik aliyorlar bir muddet sonra hamile kaliyorlar.....pisikoloji cok onemli.
Birde farkindalilik.siz inaniyorsaniz allaha sabretmeyide bilmeniz lazim.herkezin cocuguna bakip imrenmeyin.nasipse rabbim verir diyin.o benim icin en hayirLisini dusunmustur diyin.her seyi evlada baglamyin ki kurtulabilesiniz bu pisikolojiden.benim teyzeminde olmadi yigenini alip bakti..ne oldu dunyanin sonu mu.hersey allahtan.allah biz sizleri evlatlariniz ve mallarinizlasinariz diyor kuranda.esinize de yazikdegil mi.biz kadinlar aglayip birilerine kizipbagirip dertlesip sakinlesebiliyoruz.ya onlar.biz onlara guveniyoruz.ya onlar kime guvenecek.onun pisikolojisini dusunebiliyormusun.al o senin cocugun.sende onun cocugu ol.birak rabbim neler hazirladi sizlere.gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler.

cok güzel anlatmışsınız teşekkürler
bende bebek tedavısı goruyorum ve bende arkadaş gıbı korkuya kapıldım ya hıc olmazsa dıye aklımdan çıkaramıyorum bır turlu ama yazdıklarınızı okuyunca yanlış yaptığımı anladım rabbım bızım ıcın en hayırlı zamanı bekliyor ve zamanı gelınce evlatlarımızı nasıp edıcek ınsallah :16:
ümidimizi kesmeyelim ve hep dua edelım bırbırımıze

ben hep boyle degilim yani surekli karamsar olmadim uc yildir hep bir umutla basliyordum tedavilerime bu ay olacak olmasada canim sagolsun diyordum calisiyordum da aklima hic getirmedigim unuttugum zamanlarda cok oldu hatta acaba ertelesem cocuk fikrini diye bile dusunmustum isim iyi oldugu icin ama bu son bir iki aydir bu haldeyim yeni dogum yapan tanidigim cok fazla yani onbese yakin tanidigimin arkaya arkaya hamile oldugunu ogrendim belkide oyuzden bu psikolojik cokuntu bilmiyorum ki

bende bebek tedavısı goruyorum ve bende arkadaş gıbı korkuya kapıldım ya hıc olmazsa dıye aklımdan çıkaramıyorum bır turlu ama yazdıklarınızı okuyunca yanlış yaptığımı anladım rabbım bızım ıcın en hayırlı zamanı bekliyor ve zamanı gelınce evlatlarımızı nasıp edıcek ınsallah :16:
rabbim yardimcin olsun canim insallah rabbim evlatlarimizi en kisa zamanda nasip eder bizlere

bakın evladıverende allah alan da..bız onun yaptıklarını sorgulayamayız.bız sadece sukreder dua ederız...sızlerı anlıyamıyabılırım.ıkı cocugum var cunku.su dunyada ortalama omur altmıs.nıe zehır edelımkı.bız davet edıldık dunyaya.ve yemın ettık kalubeleda.kuranda dıyor ya ben sızın rabbınızmıyım.bız de dıyoruz ya evet.sen bızım rabbımızsın.ve ılk orada konusuyoruzya rabbımızle ılk ruhlarımız yaratıldı ve her ınsan dunyaya gelen her ınsan orada rabbıyle bır kez konustu.konusmayanlar nasıl gelsınkı dunyaya.sabır oyle acıdır kı ama meyvesı tatlıdır.

bakın evladıverende allah alan da..bız onun yaptıklarını sorgulayamayız.bız sadece sukreder dua ederız...sızlerı anlıyamıyabılırım.ıkı cocugum var cunku.su dunyada ortalama omur altmıs.nıe zehır edelımkı.bız davet edıldık dunyaya.ve yemın ettık kalubeleda.kuranda dıyor ya ben sızın rabbınızmıyım.bız de dıyoruz ya evet.sen bızım rabbımızsın.ve ılk orada konusuyoruzya rabbımızle ılk ruhlarımız yaratıldı ve her ınsan dunyaya gelen her ınsan orada rabbıyle bır kez konustu.konusmayanlar nasıl gelsınkı dunyaya.sabır oyle acıdır kı ama meyvesı tatlıdır.

inşallah sabrımızın sonu mutluluk olur tabıkı bunu kımse bılemez sonunda olucak mı bılemıyoruz bu kadar uğraşıyoruz olucak mı bılmıyoruz ama bız elımızden gelenı yapıcaz rabbım nasıp ettıyse anne olmak varsa kaderımızde mutlaka olucak bu yüzden uzmemeye çalışıyorum kendımı teşekkürler cvp ıcın

size kendi ablamdan bahsedeceğim mersinde yasiyoruz ablam.dort senelik evli her yeni çift gibi ilk bir sene bebek dusunmediler oylece gecti diger ikinci sene.korunmasiz iliski olmasina ragmen gebelik gerceklesmedi son iki sene ise tam sizin yasadiklarinizi bire bir ablamda gozlemledim gitmedigi doktor kalmadi yumurtlama takibi vs... her ne denediyse olmadi surekli doktor degistirdi. ve simdi buralari iyi okuyun ablam suanki doktoruna gidiyor basindan gecen butun tedavileri anlatiyor ve hepsi husran hocam diyor asilama yaada tup bebek deneyelim diyor doktoru genel bir tarama yapiyor ve rahim filmi istiyor ve sok ablamin tuplero kapali ... bu zamana kadar gecirdigi tedaviler acilar bosaydi neyseki ameliyata gerek kalmadan sivi enjekte ederek acildi iltihaptan kapaliymis acildi normal tedaviye basladi yumurta takibi yumurta olgunlasmasi icin haplar ve duzenli iliski ablam hamile kaldi suan alti aylik bin sukur allaha. ama neler yasadik neler lutfen umutsuz olmayin ve dogru tedaviyi bulun. rahim filmi esiniziin sperm degerleri vs.. hersey cok onemli dualarim sizinle...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun duaya gercekten cok ihtiyacim var rahim filmi cektirdim tupler acik cikti cok sukur ama esimin sonuclari bi doktor iyi dedi baska bir doktor kotu dedi biraz kafamiz karisdi gercekten hic tam anlamiyla iyi bir doktora denk gelmedim imkan kisitli ilcede yasiyorum cok da iyi doktorlar olmuyor burda gerci buradaki insanlar iyi olan doktoruda biktiriyorlar o ayri tabi

rabbim yardimcin olsun canim insallah rabbim evlatlarimizi en kisa zamanda nasip eder bizlere

sagol cnm rabbım bızım gıbı ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah sabredıcez elımızden gelenı yapıcaz gerısını rabbime bırakıcaz başka caremız yok o nasıp etmedikten sonra elımızden bısey gelmez snucta
ve bu bızım hatamız sucumuz degıl nasıp meselesı bu yüzden bence esınıde kırma bu yüzden emın ol o senden daha cok uzuluyordur ama sen uzulme dıye tepkı gostermıyordur bu yüzden ustune gıtme o senı dusunurken sen bencıllık yapma bence
bende cok korkuyorum ya hıc olmazsa dıye ama bu yüzden kendımı cook yıpratmıyorum mesela daha dun aşılamamın olumsuz sonuçlandığını ögrendım ama bugun yenıden başladım umudumuzu kaybetmeyelim ne demısler can çıkmadık bedenden umut kesilmez :1::1:

ben hep boyle degilim yani surekli karamsar olmadim uc yildir hep bir umutla basliyordum tedavilerime bu ay olacak olmasada canim sagolsun diyordum calisiyordum da aklima hic getirmedigim unuttugum zamanlarda cok oldu hatta acaba ertelesem cocuk fikrini diye bile dusunmustum isim iyi oldugu icin ama bu son bir iki aydir bu haldeyim yeni dogum yapan tanidigim cok fazla yani onbese yakin tanidigimin arkaya arkaya hamile oldugunu ogrendim belkide oyuzden bu psikolojik cokuntu bilmiyorum ki
bakın vucut oyle bırmekanızmadırkı sızın yuzunuz gulerken dıger bır sorun ıcınsalgıladıgınız hormon mahvedebılır sızı.kendımden bır ornek...esım askerdeydı askerdeydı.evlıydık tabı.ızne gelecegı zaman adetımde bıtmısken o gun adet oluyordum.ılk oldugumda rahatsızlandım sandım.ıkıncıde oyle ucuncude oyle.ve anladımkı pısıkolojık.ve esımın askerlıgı bıttı gelıcek kendı kendıme dedımkı nıe stres yapıyımkı gelıyor ve bıttı.dedım evıme cıktım yemek yapıyımdedım kut yıne adet..ya cnm.bız ıyı hıssetsekte vucut aslında herseyın farkında.allah yardımcın olsun.

Iyi seyler istediginzde,cok iyi seyler sabrettignzde,en iyi seyler hic vazgecmediginzde gerceklesir...vazgecme dualarini ihmal etme.Allah buyuktur ummadgn bir an bir bakmissn gebesin.probleminz ne?

bakın vucut oyle bırmekanızmadırkı sızın yuzunuz gulerken dıger bır sorun ıcınsalgıladıgınız hormon mahvedebılır sızı.kendımden bır ornek...esım askerdeydı askerdeydı.evlıydık tabı.ızne gelecegı zaman adetımde bıtmısken o gun adet oluyordum.ılk oldugumda rahatsızlandım sandım.ıkıncıde oyle ucuncude oyle.ve anladımkı pısıkolojık.ve esımın askerlıgı bıttı gelıcek kendı kendıme dedımkı nıe stres yapıyımkı gelıyor ve bıttı.dedım evıme cıktım yemek yapıyımdedım kut yıne adet..ya cnm.bız ıyı hıssetsekte vucut aslında herseyın farkında.allah yardımcın olsun.

haklısın cnm bunun ıcın galıba başka seylerle ugrasmak lazım yoksa aklımız sureklı oraya gıdıyor snra aklında bı suru soruyu cevaplamaya calısmakla uğraşıyoruz gun boyu :44:

tek caresi tek cikis noktasi Allah Allah Allah. hep dua et namaz kil Fakire yardim et bu ramazan günü yemek yap dagit ve her ibadetinde mevlam senin rizan icin yapiyorum bunlari peygamber efendimizin (sav) hürmetine bana bi evlat nasip et de. bana mart ayinda lapraskopi ameliyatindan sonra senin cocugun olmaz tüplerin kapali dediler hemen tüp bebek merkezine git dedi doktorlar. ben daha soktayken ama sürekli dua ediyordum namaz kildim tesbih cektim iki ay sonra kendiliginden sadece bir kere esimle birlikte olmustum hamile kaldim. malesef bebegim bende kalmadi 1 haftadan fazla oluyo düsürdüm ama sonucta oldu yani hamile kalabildim. kendi harap etme cünkü sen üzüldükce bu vücüduna ve rahminede etki ediyo. üzüldügün an elline tesbihini al ve icinden ne geliyosa tesbih cek. bi tavsiyem kendim denedim ve oldu 313 defa ayetül-kürsi oku ve allahin izniyle hamile kalirsin. ben öyle yaptim ve mevlam hamile oldugumu bana rüyamda müjdeledi. insallah yakin zamanda hamile haberlerini alirizda hep birlikte seviniriz :107:

Rabbim cok sabir versin en kisa zamanda tekrar hamile kalmayi nasip etsin insallah canim duami surekli yapiyorum meryem suresi okuyorum surekli ayetul kursiyi de dediginiz sayida okuyacagim suan basladigim iki hatimim var onlari bitirmeye calisiyorum her namazimda secdeye kapanip yalvariyorum tedavimide aksatmiyorum gerisi rabbime kalmis ol derse olur canim dualarinizda bizleride unutmayin neolur belki hic tanimadigim birinin duasi kabul olur

evet haklisiniz ben belkide kendimi kandirdigimi zannediyorum bu konuda daha cok dikkatli olucam

elimizden dua etmekden baska birsey gelmiyorki tedavimi oluyorum duami ediyorum sonra tevekkuldeyim insallah nasibimizde vardir anne baba olabilmek

Iyi seyler istediginzde,cok iyi seyler sabrettignzde,en iyi seyler hic vazgecmediginzde gerceklesir...vazgecme dualarini ihmal etme.Allah buyuktur ummadgn bir an bir bakmissn gebesin.probleminz ne?

cok cok guzel bir soz cok begendim tesekkur ederim paylastiginiz icin polikistik overim duzenli adet goremiyorum

Belki bikmissindr adini duymaktan ama meshur sogan kuru.kist icin cok iyiymis denedin mi?

cok istedim canim denemeyi mide rahatsizligi olanlar yapamiyormus diye biliyorum oyuzden yapamadim incirle havuc kuru denedim kisa bir donem hap kullandigim doneme denk geldi belki ters. bir etkisi olur diye onuda biraktim

cok istedim canim denemeyi mide rahatsizligi olanlar yapamiyormus diye biliyorum oyuzden yapamadim incirle havuc kuru denedim kisa bir donem hap kullandigim doneme denk geldi belki ters. bir etkisi olur diye onuda biraktim
Bence denemekte fayda var cok kisi duydum sogan kuruyle hamis kalanlar.sonrasnda incir havuc..deneme amacli en azndam bir gun icin belki rahatsz etmez.ben de ictm mideme dokunmadi tabi sizin ki hassassa ayri.ayrica hacamat olayini arastrin derim.bircok hastalga oldgu gibi kisirliga da pek sifali.zaten sunnet.gecen ay yaptrdm ben de.hic yumurtam yoktu yarin gidip baktracam sifasina inanyorm.tibbi denemissnz yillarca biraz da alternatif yollar deneyin.zahmet olmadan rahmet olmaz..

Back