Canım öncelikle şu mübarek günlerde de duanı eksik etme Allah'tan.. Ben de dua edeceğim inşallah allah hayırlı bir evlat verir sana..
Herşeye rağmen şükret, şükrettikçe rızık nasip artar, allah hayırlısını versin zamanı gelince inşallah, belki şuan olsa bir kusuru olacakta ondan koruyor allah seni, 1 yıl sonrasına mesela hayırlısıyla verecek sana evladını belki..
Üzmemeye çalış kendini, derdini asla anlayamam, allahım güç versin sana, ki ben de hemen olmamışım istemelerine rağmen, bak şimdi istedikleri an olsaydı annemlerin bebeği, şuan ben yoktum ve sana bunları yazamayacaktım.. Hayırlısı inşallah canım uygun zamanda anne olursun inşallah ..
Buarada canım, tedavi ne görüyorsun bilemem doktor değilim ama, uygun tedavini yılmadan sürdür.. Eşinle de destek olun birbirinize.. Olmassa bi aile terapistine falan gidin, rahatlarsınız kafanız dağılır biraz..
Ve kv falan kasti yapmıyodur ya, yapıyosa da günahı kendine, sen takma kafana bide kv yi.. İnsan bişeylere takınca hep o yönle bakıyor insanlara da, mesela ben biara saç şekline takmıştım, önüme gelenin saçına bakıyodum nasıl ayırmış nasıl dalgalandırmış falan diye.. Sen de hassasın zaten o konuda, o yüzden biraz da büyütmüşsündür kendi içinde.. Üzme kendini hakkında hayırlısı bol dua et canım hayırlısı olsun hakkında inşallah, allahım hayırlı evlat versin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi