Rabbim ol derse olur..
sen bu kadar yıpranıp bu kadar hırcınlaşsanda kendini parçalasanda
inşallah hakkında hayırlısı ise olur
allah hayırsız olan bişeyi kapımıza yanaştırmasın
evladında hayrını iste
rabbim veriyorsada bildiği vardır vermiyorsada
bu psikolojiyi ancak ve ancak maneviyatla yenebilirsin
kadere kazaya inancınla..
allah herkese hayırlı evlat versin
olmaz olaydı dedirtecek evladı nasip etmesin
kendini bu kadar yıpratma.herşeyi geç allahın gücüne gider bu yaptıgın
lütfen toparlan..
insallah canim calistigim yer sezonlukdu bitti evdeyim yalnizim bazen aksama kadar hic insan yuzu gormedigim oluyor tatil imkanim yok esimin isinden dolayi tv bile yok izleme aliskanligim olmadigindan bende buyuzden hep cocuk dusunuyorum niye olmuyor acaba neden olmuyor esimle ilerde ayrilcazda oyuzden mi olmuyor kendi kendimi dolduruyorum evde yapacak hicbirseyim yok baska
Meraba canım ben daha evli bile değilim ama annemde senin gibi 4 yıl beklemis kayinvalidesi ve kayinpederi yüzünden çok sorunlar çekmiş ama zamanı gelince allah ona anne olmayı nasip etmiş şimdi bir ablam ve erkek ikizim var allahtan ümit kesilmez sen hep dua et zamanı gelince allah sağlıkli ve güzel bi bebek nasip eder inşallah bence sen kendi içine kapanıp üzülmek yerine esinle daha çok ilgilen ona güzel sürprizler hazırla eşine tatile çıkmak istediğini söyle onunla başbaşa eglenmene bak gençken yapabildiğin şeyleri yap zaten çocuğun olduğu zaman esinle yalnız kalıp tatile gidemezsin bebişiniz olana kadar esinle mutlu olmaya bak sen hiç üzme kendini allah sana bebeği nasip eder inşallah herseyin zamanı vardır sen kendini ve eşini mutlu etmeye bak tabiki seni iyi anlayamam ama ben bebeklere aşığım inşallah allah herkese sağlıkli evlatlar nasip eder
insallah canim aslinda bizim pek sosyal hayatimiz yok tatilimiz yok esimin is nedeniyle aksamlari da cok yorgun geliyor disari cikamiyoruz ama evde supriz hazirlama fikri cok guzel deneyeyim hem banada ugrasacak birseyler cikar
evet ama ne yapabilirim ki
kizlar merhaba daha oncede hep cocugum olmuyor diye konu acmistim artik psikolojik olarak coktugumu hissediyorum dort yildir surekli tedavilerle ic iceyim yumurta takibi yapiyor doktorum haftada iki veya uc kez o sandalyeye uzanmak muayene olmak okadar kotu ki kolunu ac igne yapicam diyor doktor ellerimin titremesinden acamadim hap icemiyorum normal zamanda ama cocugum olsun diye saati saatine aglaya aglaya iciyorum haplarimi etrafimdaki tum arkadaslarim hamile tek tek dogum yapmaya basladilar onlarin adina cok seviniyorum bebekleri seviyorum eve gelince basliyorum aglamaya ses yok gurultu yok herkesin sikayet ettigi seylere hasretim ben yillardir yoldan gecerken bebek gorsem burnuma bebek kokusu geliyor annesi kizar belki diye sevemiyorum en yakin arkadasim hamile kaldi onunla beraber hamile kiyafeti almaya gitmek zorunda kaldim kayinvalidem gorumcemin cocuklarina kiyafet bakiyor anne nolur gidelim icim aciyor dayanamiyorum diyorum hic umrunda bile degil surekli su hamile bu hamile yeni evlenen oldugunda acaba hamilemidir ki diyor iyi niyetli diyorum saf kalpli diyorum ama gunlerce agliyorum onun soylediklerinin yuzunden ruyamda kabuslar goruyorum kardesimin dugunune bir ay var benden once hamile kalacak diye oyle korkuyorum ki halbuki o benim canim benim yasadiklarimi asla yasamasin rabbim istedigi an evlat nasip etsin ama korkuyorum isde kizlar en kotusude cok sevdigim esimi cok kiriyorum surekli sinirliyim alinganim ona bagiriyorum onun ne sucu var etrafimdaki arkadaslarim seni cok iyi anliyoruz diyolar uc cocugun var benim yanimda opup kokluyorsun nasil anlayacaksin beni demek istiyorum diyemiyorum anliyordur belki ama cocugunu opusu gozumun onunden gitmiyor kizlar sizden tek istedigim dua edin bana ne olur birde bu psikolojiden kurtulmam icin neler yapmam lazim yardim ederseniz cok sevinirim her turlu yorumunuz benim icin cok degerlidir uzun oldu lutfen kusura bakmayin ama yazdim rahatladim
canim 2 aylik kizim war allahim her isteyene wersin .... rabbim en iyisini bilir ama dogurup sokga atanlar yerine allhim bu sana yalwaranlarada nasip etsen yarabbim.....canim benim 5 yil 15 yil sonra bile ewlat sahibi olan war rabbim bi yrre yazdi umidini kesme kimseye kulak asma bitanem ii niyetli kaynana gormedim bn bu yasima kadar...sen motiwasyonunu herzaman yuksek tut..ummadik anda calsi kapini mutluluk...ayrica esin konusunda bu tawrina son wermeni tawsiye ederim onun ne sucu war allahin nasip ettigi gune dek birlikte el ele bekliceksiniz adam da bogulur yipranir ya icine atar yada daha buyuk kawgalar olur asla karsina alma kocani bitanem...
Allah yardımcın olsun bi dene eminim işe yarar :)
kurslara git el işi yap mutfakla ilgilen pasta börek vs ama kilo alma
Canım biraz tevekkül et..bende aynı durumdayım 2 yıldır çocuk sahibi olabilmek için hastane kapısını aşındırıyorum.üstelik eşimde destek olmadı..iğneler haplar filmler çok sıkıntı çektim bende.ama Rabbim böyle uygun görmüş.isyana düşme.benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu...eltim benden 5 yaş küçük o bile doğurdu evladı 1 yaşına girecek...ben ise hala ellerim kollarım boş bekliyorum.bi gün olacak ama doğru zamanı rabbim bilecek..sakın isyana düşme sakın..bol bol dua...
Canım öncelikle şu mübarek günlerde de duanı eksik etme Allah'tan.. Ben de dua edeceğim inşallah allah hayırlı bir evlat verir sana..
Herşeye rağmen şükret, şükrettikçe rızık nasip artar, allah hayırlısını versin zamanı gelince inşallah, belki şuan olsa bir kusuru olacakta ondan koruyor allah seni, 1 yıl sonrasına mesela hayırlısıyla verecek sana evladını belki..
Üzmemeye çalış kendini, derdini asla anlayamam, allahım güç versin sana, ki ben de hemen olmamışım istemelerine rağmen, bak şimdi istedikleri an olsaydı annemlerin bebeği, şuan ben yoktum ve sana bunları yazamayacaktım.. Hayırlısı inşallah canım uygun zamanda anne olursun inşallah ..
Buarada canım, tedavi ne görüyorsun bilemem doktor değilim ama, uygun tedavini yılmadan sürdür.. Eşinle de destek olun birbirinize.. Olmassa bi aile terapistine falan gidin, rahatlarsınız kafanız dağılır biraz..
Ve kv falan kasti yapmıyodur ya, yapıyosa da günahı kendine, sen takma kafana bide kv yi.. İnsan bişeylere takınca hep o yönle bakıyor insanlara da, mesela ben biara saç şekline takmıştım, önüme gelenin saçına bakıyodum nasıl ayırmış nasıl dalgalandırmış falan diye.. Sen de hassasın zaten o konuda, o yüzden biraz da büyütmüşsündür kendi içinde.. Üzme kendini hakkında hayırlısı bol dua et canım hayırlısı olsun hakkında inşallah, allahım hayırlı evlat versin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yemek yemegi cok seviyorum zaten cok sukur yiyip yiyip kilo alayanlardanim yemek konusundada eksikliklerim var aslinda mutfaga yogunlasayim ben en iyisi guzel fikriniz icin cok cok tesekkurler
Canim ben 2 seneye yakin bebegim olsun diye denedim, ne yumurta takipleri ne kurler aklina gelebilecek evde denenen herseyi yaptim. Senin dedigin gibi benim olmucak heralde dedim ki bizde sorun filan da gorulmedi. Arkadaslarim hamile kaldi dogurdu cocuklari yasini doldurdu ama ben her ay husranla bekledim. kac zaman agladim hamile birini gorsem gozlerim dolardi. Sonra ise basladim 6-8 ay filan yuksek tempoyla calistim ama yinede aklimin bi kosesinde. sonunda esimde benim depresif halimi gorunce tup bebek ve asilama yontemi icin doktordan randevu aldik ve o arada tatile ciktik. O ayda ilk defa o kadar cok dusunmedigim bir zamanda hamile kalmisim rabbime binlerce kez sukurler olsun simdi bebegimi bekliyorum. korkularim endiselerim gecmiyor. canim biz dusundukce olmuyor kendini oyalicak biseyler bul Allahim insallah daha fazla bekletmesin senide ve diger bekleyenleride
rica ederim inş hayırlı haberlerini alırız
Bu iş için kararlı olmanız gözünüzü karartmanız lazım 3 sene olmuş 1 seneden sonra zaten tedaviye başlanır önce klomen kullanılır ve çatlatma iğnesi yapılıp normal ilişkiye bırakılır ama bu tedavinin en kolay aşaması ancak siz hap yutamıyorum diyorsunuz zaten onun hapları küçük inanın bende öğürerek yutardım hapları nefret ederdim ama bebek tedavisinde öyle bir içtim ki. Sonra o olmazsa aşılama yapılıyor sanırım yaptırmışsınız göbeğinizden iğne olduysanız ve buna alışıksanız ve aşılamanız da olduysa tüp bebeği de rahatlıkla yaptırabilirsiniz. Onda da aynı şekilde göbekten iğne vuruyorsunuz kontrollere gidiyorsunuz. Yumurta toplama anı zaten anestezi ile yapıyor anlamıyorsunuz bile ve transferde aynen aşılama gibi hiçbir farkı yok. Ancak transferden sonra haplar var ve iğneler devam. Bakın bende de pco var 2 aşılama bir tüp bir dondurulmuş negatifim var. Ben minyonum zayıfım çevremde herkes nasıl kaldıracak tedaviyi kötü olur dediler ama ben çok iyiydim. Çok isteki yaptım iğnelerimi tabi transferden sonra de devam ettiği için morarıyor filan ama geçiyor önemli ola pes etmemek. Ben hastanede yapılan en ufak iğneden kan almadan korkan biriydim kendi kendime iğne yaptım kaç kere kan aldırdım. Benden yumurta toplanmasında 33 yumurta toplandı çıktığımda bu kız bu gece hastanede yatar kesin demiş hemşireler ama birkaç saat sonra ayağa kalkıp evime gittim ertesi günü dimdik yürüyerek hastaneye gittim yani psikoloji çok çok önemli. Benim de olmadı küçük kuzenlerimin bile oldu çevremde herkesin oluyor buna engel olamam ki yapabilen yapıyor sen kendine odaklan. Ben ara verdim tatile gidicem kafamı boşaltıcam sonra yeniden. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah güzel haberler verirsiniz.
kizlar merhaba daha oncede hep cocugum olmuyor diye konu acmistim artik psikolojik olarak coktugumu hissediyorum dort yildir surekli tedavilerle ic iceyim yumurta takibi yapiyor doktorum haftada iki veya uc kez o sandalyeye uzanmak muayene olmak okadar kotu ki kolunu ac igne yapicam diyor doktor ellerimin titremesinden acamadim hap icemiyorum normal zamanda ama cocugum olsun diye saati saatine aglaya aglaya iciyorum haplarimi etrafimdaki tum arkadaslarim hamile tek tek dogum yapmaya basladilar onlarin adina cok seviniyorum bebekleri seviyorum eve gelince basliyorum aglamaya ses yok gurultu yok herkesin sikayet ettigi seylere hasretim ben yillardir yoldan gecerken bebek gorsem burnuma bebek kokusu geliyor annesi kizar belki diye sevemiyorum en yakin arkadasim hamile kaldi onunla beraber hamile kiyafeti almaya gitmek zorunda kaldim kayinvalidem gorumcemin cocuklarina kiyafet bakiyor anne nolur gidelim icim aciyor dayanamiyorum diyorum hic umrunda bile degil surekli su hamile bu hamile yeni evlenen oldugunda acaba hamilemidir ki diyor iyi niyetli diyorum saf kalpli diyorum ama gunlerce agliyorum onun soylediklerinin yuzunden ruyamda kabuslar goruyorum kardesimin dugunune bir ay var benden once hamile kalacak diye oyle korkuyorum ki halbuki o benim canim benim yasadiklarimi asla yasamasin rabbim istedigi an evlat nasip etsin ama korkuyorum isde kizlar en kotusude cok sevdigim esimi cok kiriyorum surekli sinirliyim alinganim ona bagiriyorum onun ne sucu var etrafimdaki arkadaslarim seni cok iyi anliyoruz diyolar uc cocugun var benim yanimda opup kokluyorsun nasil anlayacaksin beni demek istiyorum diyemiyorum anliyordur belki ama cocugunu opusu gozumun onunden gitmiyor kizlar sizden tek istedigim dua edin bana ne olur birde bu psikolojiden kurtulmam icin neler yapmam lazim yardim ederseniz cok sevinirim her turlu yorumunuz benim icin cok degerlidir uzun oldu lutfen kusura bakmayin ama yazdim rahatladim
yemek yemegi cok seviyorum zaten cok sukur yiyip yiyip kilo alayanlardanim yemek konusundada eksikliklerim var aslinda mutfaga yogunlasayim ben en iyisi guzel fikriniz icin cok cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?