derdim dertmidir bilmiyorum ama yorumlariniza ihtiyacim var

haklisiniz en buyuk korkum farkinda olmadan isyan etmek herseyin hayirlisini versin rabbim

tamamen kendine zarar uğraş bulmalısın kendine canım

insallah canim aslinda bizim pek sosyal hayatimiz yok tatilimiz yok esimin is nedeniyle aksamlari da cok yorgun geliyor disari cikamiyoruz ama evde supriz hazirlama fikri cok guzel deneyeyim hem banada ugrasacak birseyler cikar

insallah canim aslinda bizim pek sosyal hayatimiz yok tatilimiz yok esimin is nedeniyle aksamlari da cok yorgun geliyor disari cikamiyoruz ama evde supriz hazirlama fikri cok guzel deneyeyim hem banada ugrasacak birseyler cikar

Allah yardımcın olsun bi dene eminim işe yarar :)

Canım biraz tevekkül et..bende aynı durumdayım 2 yıldır çocuk sahibi olabilmek için hastane kapısını aşındırıyorum.üstelik eşimde destek olmadı..iğneler haplar filmler çok sıkıntı çektim bende.ama Rabbim böyle uygun görmüş.isyana düşme.benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu...eltim benden 5 yaş küçük o bile doğurdu evladı 1 yaşına girecek...ben ise hala ellerim kollarım boş bekliyorum.bi gün olacak ama doğru zamanı rabbim bilecek..sakın isyana düşme sakın..bol bol dua...

rabbim evladinizi size bagislasin acisini gostermesin hicbir zaman evet canim haklisiniz esime kiyamiyorum sonradan yaptigimdan dolayi uzuluyorum daha dikkatli olacagim bu konuda cunku ben esimle benden bi parca olsun ikimizin bebegi olsun istiyorum dualarinizda bizi de unutmayin neolur

Allah yardımcın olsun bi dene eminim işe yarar :)

kurslara git el işi yap mutfakla ilgilen pasta börek vs ama kilo alma

yemek yemegi cok seviyorum zaten cok sukur yiyip yiyip kilo alayanlardanim yemek konusundada eksikliklerim var aslinda mutfaga yogunlasayim ben en iyisi guzel fikriniz icin cok cok tesekkurler

Allah im yardimcin olsun canim ayni islemlerden gecmisiz rabbim sanada banada isteyen tum kardeslerimede hayirli saglikli evlat nasip etsin evladi olanlarada acisini gostermesin insallah enn kisa zamanda meleklerimiz gelirde guldururler yuzumuzu

Son düzenleme:
size kendi ablamdan bahsedeceğim mersinde yasiyoruz ablam.dort senelik evli her yeni çift gibi ilk bir sene bebek dusunmediler oylece gecti diger ikinci sene.korunmasiz iliski olmasina ragmen gebelik gerceklesmedi son iki sene ise tam sizin yasadiklarinizi bire bir ablamda gozlemledim gitmedigi doktor kalmadi yumurtlama takibi vs... her ne denediyse olmadi surekli doktor degistirdi. ve simdi buralari iyi okuyun ablam suanki doktoruna gidiyor basindan gecen butun tedavileri anlatiyor ve hepsi husran hocam diyor asilama yaada tup bebek deneyelim diyor doktoru genel bir tarama yapiyor ve rahim filmi istiyor ve sok ablamin tuplero kapali ... bu zamana kadar gecirdigi tedaviler acilar bosaydi neyseki ameliyata gerek kalmadan sivi enjekte ederek acildi iltihaptan kapaliymis acildi normal tedaviye basladi yumurta takibi yumurta olgunlasmasi icin haplar ve duzenli iliski ablam hamile kaldi suan alti aylik bin sukur allaha. ama neler yasadik neler lutfen umutsuz olmayin ve dogru tedaviyi bulun. rahim filmi esiniziin sperm degerleri vs.. hersey cok onemli dualarim sizinle...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben 2 seneye yakin bebegim olsun diye denedim, ne yumurta takipleri ne kurler aklina gelebilecek evde denenen herseyi yaptim. Senin dedigin gibi benim olmucak heralde dedim ki bizde sorun filan da gorulmedi. Arkadaslarim hamile kaldi dogurdu cocuklari yasini doldurdu ama ben her ay husranla bekledim. kac zaman agladim hamile birini gorsem gozlerim dolardi. Sonra ise basladim 6-8 ay filan yuksek tempoyla calistim ama yinede aklimin bi kosesinde. sonunda esimde benim depresif halimi gorunce tup bebek ve asilama yontemi icin doktordan randevu aldik ve o arada tatile ciktik. O ayda ilk defa o kadar cok dusunmedigim bir zamanda hamile kalmisim rabbime binlerce kez sukurler olsun simdi bebegimi bekliyorum. korkularim endiselerim gecmiyor. canim biz dusundukce olmuyor kendini oyalicak biseyler bul Allahim insallah daha fazla bekletmesin senide ve diger bekleyenleride

guzel icten dileklerin icin cok tesekkur ederim evet cok dogru soyluyorsun bu konuda hassas oldugum icin alinganlik yapiyorum bunu kendimde fark ediyorum kendime arkadaslarin sayende ugras buldum yemek yapicam mutfakla ugrasicam kafa dagitmak icin esimede guzel bir iftar sofrasi hazirlayayim bana kirgin degil ama onu cok uzdum gonlunu alaicam insallah

yemek yemegi cok seviyorum zaten cok sukur yiyip yiyip kilo alayanlardanim yemek konusundada eksikliklerim var aslinda mutfaga yogunlasayim ben en iyisi guzel fikriniz icin cok cok tesekkurler

rica ederim inş hayırlı haberlerini alırız

cok sevindim sizin adiniza bizde tup bebek dusunuyoruz insallah sizinki gibi olur tup bebek oncesi kendiliginden gelir mucizem

gecen sene dort ay hap kullandim igne tedavisine gecelim dedi doktor bende mesafe uzak her ay surekli gelip gidemem diye bir sonraki tedaviye gecelim istedim asilama yaptirdim olumsuz sonuclanincada tedaviyi biraktim simdi bulundugum ilcede bir doktora gidiyorum tekrardan hap tedavisiyle basladi uc kutu klomen kullandim yumurtaliklarim sadece bir ay istenilen seviyede buyudu catlatma ignesi yapti olmadi ikinci ve ucuncu aylarda yumurtaliklarim hapa tepki vermedi simdi igne tedavisine baslicam bir iki ay da onu deneyip tup bebek dusunuyorum acikcasi korkularim vardi ama asilama gibi diyince rahatladim biraz

tek caresi tek cikis noktasi Allah Allah Allah. hep dua et namaz kil Fakire yardim et bu ramazan günü yemek yap dagit ve her ibadetinde mevlam senin rizan icin yapiyorum bunlari peygamber efendimizin (sav) hürmetine bana bi evlat nasip et de. bana mart ayinda lapraskopi ameliyatindan sonra senin cocugun olmaz tüplerin kapali dediler hemen tüp bebek merkezine git dedi doktorlar. ben daha soktayken ama sürekli dua ediyordum namaz kildim tesbih cektim iki ay sonra kendiliginden sadece bir kere esimle birlikte olmustum hamile kaldim. malesef bebegim bende kalmadi 1 haftadan fazla oluyo düsürdüm ama sonucta oldu yani hamile kalabildim. kendi harap etme cünkü sen üzüldükce bu vücüduna ve rahminede etki ediyo. üzüldügün an elline tesbihini al ve icinden ne geliyosa tesbih cek. bi tavsiyem kendim denedim ve oldu 313 defa ayetül-kürsi oku ve allahin izniyle hamile kalirsin. ben öyle yaptim ve mevlam hamile oldugumu bana rüyamda müjdeledi. insallah yakin zamanda hamile haberlerini alirizda hep birlikte seviniriz :107:

aynı şeyleri yaşıyoruz malesef bizim sınavımızda böyleymiş demekki. şimdi aşılama deniyoruz klomen kullanıyorum haftaya olcak inşallah aşılama burdan okuduklarıma göre ilk seferde tutan çok az bu yüzden pek umudum yok bide doktor %30 ihtimal var erkek sorunu olunca bu ihtimal biraz daha düşüyo dedi
hiç kimse bilmiyo yaşadıklarımızı ailelerimizin bile haberi yok üzülmesinler diye bizi hala çocuk istemiyoruz diye biliyolar tek başımıza bunca sıkıntıyı derdi yaşıyoruz daha ne kadar saklarız bilmem
çoğu kişi eşinin ilgisizliğinden bahsetmiş çok şükür eşimden yana şanslıyım doktora gitmek sorunu çözmek için can atıyo resmen
Rabbim isyana düşürmesin şu mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah hayırlısıyla gelsin evlatlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…