- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
Off okurken aci cektim gercekten.Beni de bronz ten, esmer ten negzeeell, sen ise beyaz tenlisin Samara gibisin, saydamsın, süte bandırılmış çubuk gibisin, ceset gibisin, kardan kız ahaha diye diye ergenliğimde mahveti kankeytolarım.
Bir yanık hikayem de var, "Beyaz ten"inden rahatsızlık hisseden bir üyenin konusunda yardır Mürsel anlatmıştım:
İnsanların ten rengine bulaşmasa millet de herkes kendini güzel güzel sevse artık yahu, bu nasıl bir kafadır anlamıyorum vallahi. Herkes dönüp kendi gtüne baksa da, milleti fiziksel görüntüsü ile yerip komplekse sokmasa olmaz. Salt bir şeyi öveceğim derken de diğerini gömmek de nasıl bir cahilliktir, çözemiyorum.
Cocuk olmak hem cok masum hem de cok gaddarca. Acimasizca dalga gecilmesi, lakaplar takilmasi...
Bizde de bir kiz vardi. Bembeyazdi. Ona da size soylenen seyler soylenirdi.
Bana da neler soylenmedi ki.
Iste ama neden diye isyan edesim geliyor. Cok yakin bir arkadasim var inanilmaz kilolu. Diyetisyene gidiyor. O konusunu acmadan ben sormuyorum mesela alinir uzulur diye. Ben yapmayacagim icin insanlarin nasil yapabildiklerine hayret ediyorum.
Bir de ben cok zayiftim. Dalga gecmeler katlaniyordu. Hem esmer hem zayif. Afrikali, hint fakiri, kara fatma, kunta kinte, safinaz vs vs. Bunlarla buyuyen bir insan nasil esmerligiyle barisik olur cok merak ediyorum.
Isin kotusu ben bunlari cocukken yasadim bitti degil. 29 yasimda hala yasiyorum. En yakinlarim tarafindan bile yasatiliyorum.
Is yerinde bile bircok muhabbeti oldu. Ya brn inanilmaz esmerim farkinda degilim. Ya da inanilmaz esmerim:) boyle dusunmeye basladim. Neden bu kadar cok dalga gecilsin. Bu ozelligim one cikarilsin ki diyorum. Garip geliyor.
Bir seyi iyi gosterirken digerini gommek biraz da iyi niyetimizden. Bak onun da kotu yanlari var bilmiyorsun manasinda algiliyorum ben.