Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın da badelerinsınavı var bakalım nasıl gececek heyecandan uyuyamıyorardır
İyi iyi görüşürsen çokkkkkk selamlarımı söyle lütfen
bdv de ınsan da psikoloji bırakmıyorBdv de bi konu açılmış yine pembe dizi mübarek aha böyle oldum
ben hıc uyuyamıyorum yaBen malak gibi uyuyom sınav geceleri ya.
Tamam kızçem. :)
yarın da badelerinsınavı var bakalım nasıl gececek heyecandan uyuyamıyorardır
İyi iyi görüşürsen çokkkkkk selamlarımı söyle lütfen
bdv de ınsan da psikoloji bırakmıyor
ben hıc uyuyamıyorum ya
görmedim ki konuyuFeyk bence o konu ya...
Çok fazla pembe dizi gibi koktu burnumaFeyk bence o konu ya...
Beceremedim link atmayı,evli erkeklerin eski sevgilileri mi ne konu başlığı OFT ye girin görürsünüz zaten
yok ya bence de fake bana gerçek gibi gelmedi
Ne bilim anacım güzel geceler geçirmeler falan bi de bu güzel geceyi geçirenlerden biri evli ...Biraz sahtemsi koktu ama amannnn onlar da olmasa nasıl eglenecez kuzuuuGördüm kuzum.Olabilecek şeyler aslında ya.
Ne bilim anacım güzel geceler geçirmeler falan bi de bu güzel geceyi geçirenlerden biri evli ...Biraz sahtemsi koktu ama amannnn onlar da olmasa nasıl eglenecez kuzuuu
hayırlı olsun canım düğün varmış sanırım şubataBekleyemedik o kadarKuzum yaz riskli bir zaman,ramazan,sınav,okul tatili falan bir sürü engel var,şubatta olsun bitsin ki rahat rahat şu lanet sınava hazırlanırım en azından diye düşündük.
Çok teşekkür ederim canım benim evet günümüz alındı 31 ocakta düğünümüzhayırlı olsun canım düğün varmış sanırım şubata
Merhaba canım naptın sınav nasıl gecti?Merhaba herkese.
Valla canım çok aşırı zor değildi ama ilginç sorular vardı.Merhaba canım naptın sınav nasıl gecti?
kış düğünü de ayrı bi güzel olur kar yağan bi memlekette misin? fotoğrafları stüdyoda mı düşünüyorsunuz?Çok teşekkür ederim canım benim evet günümüz alındı 31 ocakta düğünümüz