- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Kızlar 51.300 çıktım tartıda maaşallah bana
Ben de 53.1 Ben 3 kilo daha verim sana balım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ver ver kuzum hiç reddetmem senin boyun kaçtı peki 50 az değil mi ya 55 olalımBen de 53.1 Ben 3 kilo daha verim sana balım.
sağol kuzum ama sabah kahvaltısız tartılınca bu kilonun 500 gramı gider kesinmaşallah kuzuma
Ver ver kuzum hiç reddetmem senin boyun kaçtı peki 50 az değil mi ya 55 olalım
aynen ya benim de öyle kalcam ve bacaklarım alıyor en cok, belim de biraz fark etti . Ama olsun ya kadının kalçalısı iyidir1.60 canım ama kalçama gidiyo yediğim,bacaklarımın üstü kalın.Üst hiç yok.
aynen ya benim de öyle kalcam ve bacaklarım alıyor en cok, belim de biraz fark etti . Ama olsun ya kadının kalçalısı iyidir
Biraz da göğüse gitse fena olmaz benimBaya sağlam hacı aşağısı güvenim tam yani.
Aynen öyle ya gelinlik dediğin kabarık olur semim kesinlikleSade ama şık olmalı görüşündeyim bende..tualim ben de yeni moda elbise gibi gelinlikleri sevmiyorum. Gelinlik dediğin kabarık olur dimi ama cok incili cincili şeyler sevmiyorum prenses model ve hafif sade iyidir
Biraz da göğüse gitse fena olmaz benim
İstanbul çok uzak banaDaha doğrusu böyle yazmayacaktım gelinlikçim iyiydi ismini hatırlayamadığım için sitesini söyleyemiyorum İst. isen gidip bakabilirsin diyecektim eksik olmuş neyse bugünlük idare edin
semim değil belim karstırdın isimleri kuzuAynen öyle ya gelinlik dediğin kabarık olur semim kesinlikleSade ama şık olmalı görüşündeyim bende..
ver kuzum yaOnu da ben vereyim mi kuzum sana
Öyle de aslında ne bileyim benim bilmedğim sizin bildiğiniz güzel siteler vardır belki dedim kuzumValla kuzu en iyisi tükandan girip görmek.
Klavyem sağolsun yoksa valla ben karıştırmadımsemim değil belim karstırdın isimleri kuzu
ver kuzum ya
Sen zayıf görünüyorsun kimseye verme kilonu sende kalsın kuzuBen de 53.1 Ben 3 kilo daha verim sana balım.
Herkes tamamlıyor birbirini burda desenizeOnu da ben vereyim mi kuzum sana
ahahah karıstırsan da olur kuzu semim demek belim demekKlavyem sağolsun yoksa valla ben karıştırmadım
sen de bir şey ver bari kol bileklerin iyi mi oradan alsam fena olmazHerkes tamamlıyor birbirini burda desenize
Öyle de aslında ne bileyim benim bilmedğim sizin bildiğiniz güzel siteler vardır belki dedim kuzum
Dimi ama aklım bi milyon ya karışmasın da nolsun,açmışlar tercihleri teee cehennemin diplerinde olan okullar,çalışmazsan olmuyor çalışsan olmuyor aman ne bileyim öyle bişey işteahahah karıstırsan da olur kuzu semim demek belim demek