- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
ahahah karıstırsan da olur kuzu semim demek belim demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahah karıstırsan da olur kuzu semim demek belim demek
Çöp gibi derler ya öyle işte benimki bilemedim ki ne vereceğimi ay ezik hissettim kendimi bişey veremeyecegim içinsen de bir şey ver bari kol bileklerin iyi mi oradan alsam fena olmaz
hadi ya ee ne karar verdinDimi ama aklım bi milyon ya karışmasın da nolsun,açmışlar tercihleri teee cehennemin diplerinde olan okullar,çalışmazsan olmuyor çalışsan olmuyor aman ne bileyim öyle bişey işte
Allah aşkına linkam kafalarının üstünde bir kafa daha oluşuyor ya da çok süslü oluyor falan bende begenmiyorum çok halbuki böyle sade esarpları gördükçe o kadar hoşuma gidiyor kiBi de ben tesettürlüyüm benim işim hepten zor.Poh gibi yapıyorlar eşarpları.
Yinede yaptım bebeğim napim mecburhadi ya ee ne karar verdin
Allah aşkına linkam kafalarının üstünde bir kafa daha oluşuyor ya da çok süslü oluyor falan bende begenmiyorum çok halbuki böyle sade esarpları gördükçe o kadar hoşuma gidiyor ki
iyi yapmıssın canım benı de cagırsalar giderım yaniYinede yaptım bebeğim napim mecbur
Bu arada sedefin tlfn numarası yok mu sende bi ulaşsaydın hacı?Napcam bilmiyom.Çok çirkinler cidden.
Evet git kesinlikle ilk dönem kafa dagıtmaya birebir..iyi yapmıssın canım benı de cagırsalar giderım yani
Bebeğim site güzele benziyor teşekkür ederim,bu gelinlik olayı ne güzel bişey yaaaa kim icat etmişse allah razı olsun
Bu arada sedefin tlfn numarası yok mu sende bi ulaşsaydın hacı?
Ay ciddi misin,iyi bari sevindim sağ salim olmasına cidden endişelenmeye başlamıştım artık,sevindim vay sedefim ya hayırlı ugurlu olsun inşallah.Ay ben onu yazmayı unuttum size.Kolejde işe başladı İstanbulda,çok yoğun çalışıyor.Neti de hala bağlanmamış,Onur eniştemiz halledecek inşallah hafta sonu. :)
Evet kuzum güzel bir site.Fiyatlar da tuzlu değil.Bebeğim site güzele benziyor teşekkür ederim,bu gelinlik olayı ne güzel bişey yaaaa kim icat etmişse allah razı olsun
cok sasırdım kolej ıstemıyordu ama ayarlandı ev vs demek ki. hayırlısı olsun çok sevindim onun adına :)Ay ben onu yazmayı unuttum size.Kolejde işe başladı İstanbulda,çok yoğun çalışıyor.Neti de hala bağlanmamış,Onur eniştemiz halledecek inşallah hafta sonu. :)
E nerde kalıyor ist.da ki annesini de aldı mı acep yanına?Ay ben onu yazmayı unuttum size.Kolejde işe başladı İstanbulda,çok yoğun çalışıyor.Neti de hala bağlanmamış,Onur eniştemiz halledecek inşallah hafta sonu. :)
Ay ben onu yazmayı unuttum size.Kolejde işe başladı İstanbulda,çok yoğun çalışıyor.Neti de hala bağlanmamış,Onur eniştemiz halledecek inşallah hafta sonu. :)
E nerde kalıyor ist.da ki annesini de aldı mı acep yanına?
İyi iyi görüşürsen çokkkkkk selamlarımı söyle lütfenEvet canım dayısına çok yakın ev tuttular. :)