- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
Anaammm maşallah kuzum.Kış pek uğramaz buralara rahat eder eniştemiz.
Çok teşekkür ederim linkam.Çok sevindim rahat
edebileceği bir yer çıktığı için.Dediğin gibi en azından soğuk değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaammm maşallah kuzum.Kış pek uğramaz buralara rahat eder eniştemiz.
Çok teşekkür ederim linkam.Çok sevindim rahat
edebileceği bir yer çıktığı için.Dediğin gibi en azından soğuk değil.
Çok şükür kuzum iyiyim kilolarım elinden öper bugün ev işi vs bayağı yoruldum ben de koltuğa yayıldım
zor kuzum sorma ya annem tek yapınca da üzülüyorum mecbur tutucaz ucundan işlerin sen nasılsın canım?Ellerine sağlık belisim Kız olmak zor yav
zor kuzum sorma ya annem tek yapınca da üzülüyorum mecbur tutucaz ucundan işlerin sen nasılsın canım?
Gaziemirmiş kuzum.
Kaydoldum kuzum agustosun 15i sondu bizim o zaman aldım taksitle 350 peşin 300. sadece alan sınavını aldım canım bizimkiler o hocayı bayağı övmüşler 80li notlar almıs geneli. örnek derslere de baktım beğendim ben de.Ben de iyiyim kuzum.Sana bir şey soracaktım unutmadan
sorayım.Uzaktan eğitime kaydoldun mu?Kaydolduysan ücreti ne kadar belisim?
Ayy çok güzel,maşallah.İnşallah rahat olur.
Kaydoldum kuzum agustosun 15i sondu bizim o zaman aldım taksitle 350 peşin 300. sadece alan sınavını aldım canım bizimkiler o hocayı bayağı övmüşler 80li notlar almıs geneli. örnek derslere de baktım beğendim ben de.
yok kuzum kampus akademiye baglıymıs bu hoca ama ben isme bakmadım hiç sen yazınca baktım şimdi hatta bu hocanın kendisinden memnunlarmıs ondan aldım.Anladım kuzum.İhtiyaçtan mı aldın.
yok kuzum kampus akademiye baglıymıs bu hoca ama ben isme bakmadım hiç sen yazınca baktım şimdi hatta bu hocanın kendisinden memnunlarmıs ondan aldım.
sağol semim sen hangisini düşünüyorsun?Tamam kuzum.Hayırlı olsun bakalım.
sağol semim sen hangisini düşünüyorsun?
Benim de video ders kuzum ama nedense ona da ön kayıt yaptırın diye tarih koymuslardı ben de uzatmadan aldım. kasımda baslıyormus bizim ben de ancak o sıra baslarım derse heralde.Hiç araştırmadım kuzum ya.Salı günü taşınacağız.İnterneti
ne zaman bağlatırız bilmiyorum.Canlı değil de video ders almayı
düşünüyorum.Onu da istediğim zaman alabilirim zaten.
Benim de video ders kuzum ama nedense ona da ön kayıt yaptırın diye tarih koymuslardı ben de uzatmadan aldım. kasımda baslıyormus bizim ben de ancak o sıra baslarım derse heralde.
bugun de sınava girdiler ya kuzu biri kötü diyor biri kolay diyor falan her yerde yazıyorlar ne bilim ne kadar calssak da hıc garantisi yok ya.Kuzum hep öyle diyorlar ama yıl boyu kayıt alıyorlar.Kurtulsaydık
şu işlerden hayırlısıyla.
Gözünaydın kuzucum benimSevdiceğim aradı kızlar.Bizimkinin acemiliği 12 günmüş.2 ekimde yemin
töreni varmış.Sonra da 7 gün tatil.Usta birliği de İzmir'e çıktı.
bugun de sınava girdiler ya kuzu biri kötü diyor biri kolay diyor falan her yerde yazıyorlar ne bilim ne kadar calssak da hıc garantisi yok ya.
Gözünaydın kuzucum benim