İnş.Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah buraya..
Aksilik bugün de evlilik yıldönümümüz ama eşim akşamda dahil olmak üzere çalışıyor,ben evde yalnızım stresliyim hava kapalı hepsi üst üste ne kötü bir gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş.Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah buraya..
Allah nice yıllar nasip etsin,güzel düşünün pozitif olun geceye gelir heralde eşiniz güzel bir masa hazırlayın güzel bir gece geçirinİnş.
Aksilik bugün de evlilik yıldönümümüz ama eşim akşamda dahil olmak üzere çalışıyor,ben evde yalnızım stresliyim hava kapalı hepsi üst üste ne kötü bir gün
Takılıyoruz öyle sen napıyosun canım?Napiyosunuz hatunlar
Allah nice yıllar nasip etsin,güzel düşünün pozitif olun geceye gelir heralde eşiniz güzel bir masa hazırlayın güzel bir gece geçirin
Kızlar gelinlik modellerine bakabileceğim önerebileceginiz bir site var mı?Ben böyle yeni kreasyonlar bilmem ne falan istemiyorum ne o öyle abiye gibi gelinlik yapmaya başladılar
Benim vardı gelinlikçim ama hangi şehirdesin?
Bende iyiyim cnm bgn bi is gorusmesine gttimTakılıyoruz öyle sen napıyosun canım?
Kızlar gelinlik modellerine bakabileceğim önerebileceginiz bir site var mı?Ben böyle yeni kreasyonlar bilmem ne falan istemiyorum ne o öyle abiye gibi gelinlik yapmaya başladılar
Şubat gelsin yav.
Kuzummm...Napıyonnn ?
Yine ev temizliğiyle uğraştım kuzum yatıyorum elimde bilgisayar.Sen napıyorsun canım?
Çamaşır astım geldim ben de.
Geldi geldi evlenme çağımız .
Aynen kuzu. Annem de atanmadan evlenme diyo napcam bakalım.
Şubatta bir bakmışsın atanmışsın inşallah kuzum
Bizimkiler de öyle diyordu yaş 25 olunca vazgeçtiler
Babamın öyle bir şartı yok da bakalım Rabbimiz ne yazdı kuzum.
tualim ben de yeni moda elbise gibi gelinlikleri sevmiyorum. Gelinlik dediğin kabarık olur dimi ama cok incili cincili şeyler sevmiyorum prenses model ve hafif sade iyidirKızlar gelinlik modellerine bakabileceğim önerebileceginiz bir site var mı?Ben böyle yeni kreasyonlar bilmem ne falan istemiyorum ne o öyle abiye gibi gelinlik yapmaya başladılar