hoş bulmuşum valla sizi yavrumben ben ben
hoş gelmiş kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş bulmuşum valla sizi yavrumben ben ben
hoş gelmiş kuzum
hoş buldum canım kalamadım ama siftah yapim de ayağım alışsın yeni tükana dedim
Bekleyemedik o kadarKuzum yaz riskli bir zaman,ramazan,sınav,okul tatili falan bir sürü engel var,şubatta olsun bitsin ki rahat rahat şu lanet sınava hazırlanırım en azından diye düşündük.inşallah girersin canım. evlilik tarihini niye yaza almadınız kız?
Günaydınlar.Bu saate kadar uyuyunca insan ne hissedecegini bilemiyorHerkese günaydın selamlar. Keyifleriniz iyidir umarım...
Ben erken kalktım son denememi yaptım hazır ve de nazır sınavımı bekliyorumGünaydınlar.Bu saate kadar uyuyunca insan ne hissedecegini bilemiyor
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah buraya..Ben erken kalktım son denememi yaptım hazır ve de nazır sınavımı bekliyorum
Ama sınavdan sonra yapılacaklar listemin en başında pazar günü öğlen ikiye kadar yatmak var
Nerdesin hacı senŞubat gelsin yav.
Nerdesin hacı sen
Bende evde net başında keyif yapıyorum,yoksun forumda merak ettik,sen çalışmıyor musun canım evde ne işin var
anladım canım iyi yapmıssınız o zamanıBekleyemedik o kadarKuzum yaz riskli bir zaman,ramazan,sınav,okul tatili falan bir sürü engel var,şubatta olsun bitsin ki rahat rahat şu lanet sınava hazırlanırım en azından diye düşündük.
Elini attıgın yeri kurutuyon heeeÜcretli yapacan mı?Yok la olmadı.Oturuyom öyle. :)
Elini attıgın yeri kurutuyon heeeÜcretli yapacan mı?
Valla sömürü falan dinleyemiycem ihtiyacım var çünkü eksiklerimi tamamlamam lazım,karar verildi mi kız nişanına şubatta mı kesin