Depresyona girmek üzereyim. Ne yapacağım böyle bununla?

çocuğun yerinde ben olsam saniyemi harcamazdım sizinle. Ne demek o… iç dünyanızı düşünmek bile istemiyorum

Dengesiz herif.Hem dön giyiyim hem kıçıma değmesin modunda belirsizliğin olduğu yerden kaç kızım.

Dengesiz herif.Hem dön giyiyim hem kıçıma değmesin modunda belirsizliğin olduğu yerden kaç kızım.
Dün de bir ara tersledi, niye cevap verdin başkalarına cevap veriyorsun dedim diye.kes senle mi uğraşçam, hesap mı vericem dedi. Akşamüzeri de kibar konustu gülümseyerek benden medet umar gibi.

Dün de bir ara tersledi, niye cevap verdin başkalarına cevap veriyorsun dedim diye.kes senle mi uğraşçam, hesap mı vericem dedi. Akşamüzeri de kibar konustu gülümseyerek benden medet umar gibi.
Ay sen kimsin tavrını bir hissettir bakalım ne yapabiliyor.Adını ağzına almadan önce ağzını çalkalar vermeyin söyle insanlara yüz.Dünyada tek erkek o mu kalmış.Ayrıca sevgilisiz flörtsüz kalmak kötü bir şey değil.Kendi kendine tekrarla benim kimsenin yarım eksik ilgisine ihtiyacım yok ben kendi kendime tamım yeterliyim ve mutluyum.İşte o kadar...

Adamın senden menfaati var. Bir sıcak bir soğuk davranarak kafanı karıştırıp peşine dusmeni sağlamaya çalışıyor. 29 yaşındasın bu kişiye takılıp yıllarını boşa harcayıp vakit kaybetme.Tehlikeli ve dengesiz biri.

tipik p.ç erkek. kadın ya da erkek düzgün insanlar net olur.
ayrıca yok kar yağdı düşme diye tedirgin olmak filan çok ucuz numaralar.
sizin totonuzu düşüneceğine gururunuzu düşünsün de saçma sapan davranışlara girişmesin.

aklınız varsa kaçarak uzaklaşın.

Cuma günü dediği çok ağır geldi. Bana cevap vermeyip başka birine gruptan yazdı. Bana niye cevap vermedin diyince kes senle mi uğraşcam, sana hesap vermek zorunda mıyım dedi. Akşamüzeri yumuşak konuştu, duraksadı benden meret umdu. Kendime söz verdim kafaya takmıcam diye haftasonu cok düşündüm. 5 gündür hiç sesimi çıkarmıyorum. Bugün ortak iş grubundan beni de kastederek tebrik etti birebir konusmak yerine. Gruptan cevap vericek miyim onu denedi. Oralı olmadım.

Beni bir gün öptü. Ben de şok geçirdim. Ben senin o… n degilim ne demek bu dedim.
Tencere kapak uyumlu bir ikilisiniz bence.
Allah bir yastikta kocatsin. İnşallah evlenir ailenin ülkesine gidersiniz,eşin de rahat rahat oturum alir.
Win - win
İkiniz de kazanırsınız

Yurtdışı için seni basamak ediyor haberin olsun amacı o. Davranışlarının sözlerinin hiçbir samimiyeti yok.

Açıkça söyledim bir de gururumu kırdın ilk başta neler neler dedin sonra geldin arkadaş ayağı çektin ama hala sevgilinmişim gibi ilişkisiz ilişkili takılmaya çalışıyorsun dedim. Senden hoşlandım, sonu üzülecegin gibi bitmicek dedi. Ama hala kızdıgım rahatsız oldugum sekilde davranıyor. En son cuma günü kes senle mi ugrascam hesap vermek zorunda mıyım dedi. Sen necisin ayagı cekti, cok zoruma gitti. Kendime söz verdim sakin kalıp silicem kafamdan diye. 5 gündür sesimi çıkarmıyorum. Bugün kendi ortak iş grubundan beni de kastederek yazdı, oralı olmadım. Birebir konuşmak yerine ortalık yerden yazıyor.

Şimdi de mesaj attı,5 gün sonra anca yazdı. Napıyorsun sesin soluğun çıkmıyor demiş hiçbir şey yok gibi.

Oha ama ya. Bunlar nasıl diyaloglar, nasıl ilişkiler?! Kes senle mi uğraşıcam diyebiliyo sana, sen kim oluyosun diyo, sonrasında da hiçbi şey olmamış gibi gelip gülümseyip muhabbet edebiliyo, bi de naber diye mesaj atmış, eminim buna da bi açık kapı bırakır öyle cevap verirsin, herif pislik tamam ama bu yüzü veren de net olarak sensin.
Bu hamur daha çok su alır. Çünkü senin sınırı çizip, herife haddini bildirip uzak duracağını hiç sanmıyorum.

Sevgili olma aşamasına gecmediyseniz öpmesi hiç doğru değil bence duzgun biri degil

Sadece senden faydalanmak istiyor ama evlilik falan yok yani umutlanma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…