Depresyona girmek üzereyim. Ne yapacağım böyle bununla?

İşte bu sebeplerden ötürü uzak durman gerek. Bi yol olacağını sanmıyorum.

açıkca konustum hep kıvırdı, yaptıgının normal olmadığı işine gelmiyor. Ama başkalarının yanında sahiplenme psikolojisine giriyor. Evli bir adam, bekar bir kızdan hoşlanıyormus buna gelmiş anlatmıs. Bir gün aynı ortamdayken bu adamın yanında cok ince hal ve hareketler sergiledi bana, belime elini koydu. Beni psikolojik olarak yıprattı tek çözümü sanırım iş değiştirmek olacak, sürekli gözümün önünde olmuyor

Adam çook fena aklınca bi öyle bi böyle yaparak sizi kendine bağlamış zaten. Siz akıllı olmaya bakın böyle ne yaptığı ne dediği belli olmayan adamla ne işiniz olabilir? Siz dik durur her yerden engellerseniz ulaşamaz. Yanınıza gelince de ağzının payını verin. Bu arada öpmesi çok abes. Sizin sözünün de keza aynı şekilde.

Ve seni değil pasaportunu beğenmiş.

Üff cringe ya, aşırı itici. Tam kaypak, güvenilmez tip. Sende de böylesine yerini, haddini bildirip yoluna bakacak yapı yok bence, adım atsa kabul edersin gibi geliyor.

Bu adam benim midemi bulandırdı ya taaa burdan. Yok beyaz teninle yabancılara benziyorsun. Yok ben beğensem Allah bağışlasın demem bana bağışlasın derim. Beline dokunmalar falan. Acilen iş değiştir İstanbul’a tekrar dönebilmenin yollarına bak. Değiştiremezsen de bu zamparaya bi cinnet geçir yerden yere vur gururunu kır uzak dursun. İğrenç bir insan.

Yurtdısı konusunda bir karısıklık olmus sanırım, benim vizem ya da vatandaslıgım yok. Yurtdısına seninle birlikte
Yurtdısı konusunda bir karısıklık olmus sanırım, benim vizem ya da vatandaslıgım yok. Yurtdısına seninle birlikte gidelim demeyi kastetmişti.

Bunun gururunu kırmak çarpmak istiyorum ama ne desem morarır bilmiyorum. İyi bir ders vermek istiyorum

Ben senin o... değilim cümlesini nasıl kurabildin 5 ay flört etmişsin zaten.
Belli ki onun da niyeti yurtdışına gitmek

Şimdi kes sesini senle mi uğraşacağım dedi telefonda. Sana hesap mı vereceğim dedi. Dün bana cvp vermeyip gruptan başka bir kadına cevap yazdı ofisteyim gel diye

Iliskiniz cok komik. Adsm ayri havalarda, sen ayri triplerdesin. Bence evet kezban gibi biz neyiz diye sor ve ona gore devam edin. Ayni anda kac kisiyi yurutuyor acaba bu yontemle beyefendi

Şimdi kes sesini senle mi uğraşacağım dedi telefonda. Sana hesap mı vereceğim dedi. Dün bana cvp vermeyip gruptan başka bir kadına cevap yazdı ofisteyim gel diye
Bu adamla aranıza acil mesafe koyun.Öyle bir mesafe koyun ki adam aşmaya cüret dahi edemesin.Kendince playboyluk mu oynuyor ofiste.Alet olmayın.

Sinirimden aynı gruptan laf sokasım geliyor ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
Kendinizi küçük düşürürsünüz böyle bir şey yaparsanız.Mesafe koyun hiç olmamış gibi davranın.Aranızda zaten bir şey yokmuş ki adamın kendi çapında flörtöz hareketleri dışında

Ben şunu anlamadım karda düşsen ne olacak? Çok çok popon acır. Gereksiz şov hepsi. Söylediği şeyler beni burdan baydı. Ay git öte içimi bayıyosun diyemedim mi? Ben o muyum hele tam bir fiyasko. Ne olur dizi izlemeyi ofisçek biraz azaltın.

Tam bir oyuncu. Dengesiz hareketlerle etkisi altina almış şirkette donjuanlik oynuyor ama paketin içi bomboş

Kesip atın ya zamanınıza yazık.

Tam bir oyuncu. Dengesiz hareketlerle etkisi altina almış şirkette donjuanlik oynuyor ama paketin içi bomboş

Kesip atın ya zamanınıza yazık.
Aşırı dönek. Bugün, kes senle mi uğraşacağım dedi sonra yardım etmeye çalıştı. Cici hal ve hareketlere büründü tersledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…