Depresyona girmek üzereyim. Ne yapacağım böyle bununla?

Çok itici ve şovmen biri bence, dediklerinin altı dolu değil.
Kezban triplerine girmeden, "gerçekten" mesafe koyman lazım, neyine bu kadar kapılıp depresyon moduna geçtin ki?
Aynı şirkette gözümün önünde sürekli muhattap olunca yaptıgı hareketler bazen canımı da yaktı. Büyük sözler söyleyip sonra farklı davranıyor. Şirkettekilere de aynısını yapıyor, sözünü dinletmeye çalışıyor

Sırf o aadam için Ankara’ya gtmedim ye iç gez kısmı bireysel degil topluca olmustu.

Aklıma "Nikahtan önce göster ama elletme" repliği geldi

ikiniz de birbirinize uygun değilsiniz bu net
sert çizgi çekip bir daha görüşmeyin

hiç ilişkiniz olmadı mı sizin ben senin o.. un değilim falan
komik ve acemice konuşma da

kusura bakmayın da o beyfendi kendini ne sanıyor
yok sonunda üzülmeyeceksin, yok izinsiz öpmeler , yok karşımdaki insan ne düşünür demeden yurtdışı için sana yanaştım demeler. bu adam açık açık bela bundan sadece kaos olur.
adam akıllı sevmeyi bile beceremez. genç güzel bayansınız neden bu kişi için nasiplerinizi kapatıyorsunuz .

adam demis zaten seninle yurt disina gitmek istiyorum diye. Siz de beni baglayan biri olursa gitmem dediniz halbuki o sende benimle gelirsin demeni bekliyordu
Sen de falancayla vs evlenirsin diyordu hiç benimle gitme fikri yokmuş gibi. Seni de götürelim ne düşünüyorsun yurtdışı hakkında dedi bir aralar ama bunları hiç net bir şekilde açıklayarak söylemedi. Beni yurtdışına neyi olarak götürmek istiyor peşine takılıp gelecek sıradan biri mi..

Ayy adamın kurduğu cümleler, sizin öptükten sonra ona söylediğiniz cümle.. Aşırı cringe değil mi ya? Adam fazla romantik diziler izliyor sanırım. Bu arada adam önce biz olamayız sen yurt dışına ailenin yanına gideceksin diyor sonra birlikte gidecektik olayına bağlıyor Sizi yurt dışına gitmek için kullanıyor olabilir.
Ayrıca bu kadar abartıp izne ayrılacak, depresyona girecek bir durum yok ortamda. İkinizde de biraz drama queenlik var sanırım.

Teşekkür ederim cevabınız için. Zaten kendime kızıyorum kötü hissediyorum ama insanlara kırıcı olmadan yorum yapmalarını istemiştim yukarda herkes beni eleştirmiş. Sağlık olsun. Dediğiniz gibi yanımda başkasını görse komplekse girer ama kendisi karşıdan bakar hiçbir şey yapmaz. Şimdi ailemin yanındayım ne zaman geleceksin değiştiricem bazı şeyleri gelince anlarsın diyor. Çok yorucu bir insan.

Adam bildigin fırfır ya.
Bunun neresine tamah edip inandın anlamadım.
Tam bşr kendini beğenmiş, dönek.
Ayrıca ben seni korurum ne ya ?
Kimi kimden koruyor bu hasbam.
Hulk mu lan bu ?
Sizin su orospun degilim temalı çıkışınız da ayrı komik.
Ne olmasını bekliyordunuz ki ?
Hem hoşlanıyorsunuz, hem öpünce de orospun değilim diyerek evlenilecek kızım ben algısı yaratarak ilgisini daha çok çekmeyi düşünüyorsunuz.
İkinizden de bir şey anlamadım ben

çocuk demeyeydiniz iyiydi:)konuya gelince seven yada hoşlanan insan net ve kararlı olur bunun g.tü başı ayrı oynuyor gibi,ne gerek var böyle tiplere prim vermeye bırakın kafanıza bu kadar takmayın,değermi hiç şu yazdığınız insana bu kadar kafa yormak,bir kere geliyoruz dünyaya bu tuhaf tiplerle niye harcıyorsunuz,bu arada hareketlerine anlam veremiyorsanız adam dengesiz belli artı taktik yapıyor birilerini peşinden koşturmak için bir sıcak bir soğuk yapıp dengesini kaybettirmeye çalışıyor sözde sizi kullanıp ortamda peşimden koşanlar var imajı çizecek aklı sıra,hani talep çok var ben bişeyim izlenimi yaratıyor,arz talep olayı yaratıyor yersen,harbi çocuk:)şoyle daha sağlam karakterli,oturaklı adam gibi biri çıkar insllh karşınıza

Narsistik davranışlar seziyorum. Vur kaç yapıyor ki iyice bağlanıp kafanız karışsın. En sağlıklısı uzak durmanız bence, bu adamla uğraşılmaz, 5 aydır samimisiniz, öpmeye kalkışıyor ama ilişkinin adı yok. Gitsin ötede oynasın.

Kaç kaç kaç, karaktersizin teki işte, uğraşıp kafa yorduğuna değmez

İnşallah teşekkür ederim cevabınız içinsürekli gözümün önünde bazen bilerek bazen bilmeyerek canımı sıkıyor, yakıyor. Resmen takıntı haline geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…