Depremden kurtuldum ama..

Zaman her şeye ilaç geçecek sizin için Allah’a çok şükür ki kurtulmuşsunuz. Aklımız kurtarılmayı bekleyenlerde. Bu hissiniz çok doğal mutlaka destek alın lütfen ihmal etmeyin

Çok zor şeyler yaşamışsınız, halen yaşıyorsunuz sizi çok iyi anlıyorum. Allah ülkece yardımcımız olsun inşallah 2 gündür kabus yaşıyoruz

Bir çocuğunu alıp diğerini alamamak...
Bizim hissettiğimiz acı bu kadarsa sizinkini düşünemiyorum bile,Allah güç kuvvet versin

Ben fikrimi söyledim geçtim.
Bir problemim olduğundan piskolog değil doktorlara güveniyorum açıkcası.
Buda benim fikrim
Bırakın da işimizi yapalım Allah aşkına ya tamam her şeyi siz biliyorsunuz, tamam. Fikir beyan ediyorsunuz, başkasının sağlığına yönelik neye dayanarak fikir beyan ediyorsunuz? Bir makale, bir kabul görür yayın ekleyin lütfen madem böyle özgüvenlisiniz. Şöyle bir günde elimden geleni yapmaya çalışırken gerçekten sinirlendim çünkü insanların sağlığı kişisel görüşünüze dayalı olamaz ama uzatmak da istemiyorum bir yandan bilinçsiz ve psikolog bile yazamayan bir insana karşı.

Kaynağa dayalı, bilime dayalı görüş belirtiyorum gelip "insanlara ne iyi gelir, bildiği var mıdır" demek yerine bana laf yetiştiriyorsunuz şöyle bir konunun altında. Doktor da benim dediğimi diyecek, eşim hekim, aynısını diyor, psikiyatr arkadaşım aynısını diyor. Bilim insandan insana değişmez. Ben kendimi hekimlerle kıyaslamıyorum, kıyaslamaya gerek görmüyorum, gayet yetkin bir konumdayım. Siz de hekimlere güvenin, onlar da yetkin bir konumda, kendimi başka mesleklerle kıyaslayacak kadar bilinçsiz değilim, mesleğimin sınırını biliyorum ama siz bilmiyorsunuz.

Son düzenleme:
Şimdi biz buraya ne yazsak, ne desek eksik kalacak ateş düştüğü yeri yakıyor Aciniza ortak olmaya calisiyoruz sadece, dualarımız sizinle. Rabbim imtihaninizi kolaylaştırsın cennet sebebi kılsın bu durumu sizin için.

Yorumları ağlayarak okuyorum , elbette bizlere dökmüş olduğun yazını da .. ne desem ne söylesem bilemiyorum. Zaten konuşmasak bile; ruhen anlayabiliyoruz birbirimizi. Pek bir şey demeye gerek bile yok .. acınız acımız, onca yürek tek oldu ; dua’lar dillerimiz de dağ oldu .. ne acı , çok acı. Çok ama çok geçmiş olsun . Bende bir panik atak hastasıyım Izmir’deyim. Fakat korkuyorum, geceleri uyumakta zorlanıyor, her sese irkiliyorum. Sosyal medyaya giremiyor , çünkü görüntüleri aklımdan atamıyorum. Bu yaşanılan en büyük acı, ben böyle isem sizleri düşünemiyorum . Elimizden ne gelirse sizler için yapmaya hazırız

Çok geçmiş olsun, acınızı paylaşıyoruz.
Hepimiz çok çok üzgünüz.

Allah korumuş.Cok geçmiş olsun.

Çok çok geçmiş olsun.
Rabbim yaralarınızı hızlıca sarsın.
Yaşadıklarınız çok zor şeyler dilerim bundan sonra siz ve sevdikleriniz hiç acı yaşamazsınız. Zaman size ilaç olur.
Kendimiz için güçlü kalamadığımız zamanlarda sevdiklerimiz için güçlü durmamız gerekir. Vicdanen kendinizi suçlu hissetmek size bir yük olur. Kontrol edebileceğiniz bir konu değildi önceliğiniz kendi evladınızdı ve Allah'ın izni ile siz kurtuldunuz. Keşke hayatta her uzulebilecegimiz konuya müdahale edebilsek ve sonucu değiştirebilecek olsak ama olmuyor insanız yetemiyoruz, değiştiremiyoruz.
Allah yardımcınız olsun.

şu an 47 saat sonunda bir kız çocuğu kurtuldu.. göz yaşları içinde yazıyorum..
orda olmamama, sadece haber izlememe rağmen bu kadar derinde hissediyorsam sizi düşünemiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kimse tarafından uzun süre unutulmayacak ama atlatacaksınız emin olun..

Mucize gibi bisey.o kadar soğukta nasil dayanmış bu yavru.Allahim insallah başka yasayan varsa onlar da kurtulsun.

Çok geçmiş olsun. Sözün bittiği yerdeyim.Suan hangi söz hangi cümle teselli eder hiç bilmiyorum.Rabbim yardımcısı olsun herkesin...

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende annemi ve babamı kaybettim ve hatta bir çok akrabamı ve tanıdıkları. Üstelik annem ve babam hala göçük altında çıkartılmayı bekliyor. Yurtdısındayım ve uçak bileti bulamıyorum en azından son kez veda etmek istedim. Kaç gündür uyku uyuyamıyorum , daldığımda ise sıcrayarak kalkıyorum. Bu acı nasıl geçer bilmiyorum. Göçük altında kalanları düşündükçe mahvoluyorum. Çok zor gerçekten çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun…

Allahim inan ne diyeceğimi bilmiyorum.cok üzgünüm çok. Insallah yaşıyorlardır,insallah sağ salim kavuşursun annene babana

ALLAH dayanma gucunuzu arttirsin.. insallah sag salim cikartilirlar..

Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin… Size de sabirlar diliyorum.

Allahim inan ne diyeceğimi bilmiyorum.cok üzgünüm çok. Insallah yaşıyorlardır,insallah sağ salim kavuşursun annene babana
Hiç bir yaşam belirtisi yokmuş o yüzden de çıkarmayı erteliyorlar öncelik hayatta kalanlarınmış. Tek umudum son kez yolculamaktı ama oda olmadı. Büyük cabaysak bilet aldım ama hava şartlarından dolayı iptal edildi ve tekrar bilette bulamıyorum. Kendimi kafeste sıkısmıs gibi hissediyorum. Ben sıcak kafeste onlar ise taş duvarların ve ayazın altında üşüyerek öylece yatıyorlar …

İnan acını yüreğimden hissediyorum.keske yapılabilecek bisey olsaydı.keske elimizden bisey gelebilseydi.
Ben de gurbetçiyim. Gurbetçi olmanın acı bi gerçeği de bu malesef. Insallah bilet bulursun.dua edicem senin icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…