- 21 Ağustos 2015
- 31.352
- 95.050
- 37
Handee nasilsiniz?Ay aklima geldi yazamadimOffff çok çok zor ağlayarak okudum inan ki bizde zor kaçtık kızlarımla tektim üstelik annem yakın babam geldi koşarak almaya bizi
Çıkış o çıkış daha giremiyorum eve
Ne olur devam etmesin artık
Piskolog yazmandan bellii ablacimBen fikrimi söyledim geçtim.
Bir problemim olduğundan piskolog değil doktorlara güveniyorum açıkcası.
Buda benim fikrim
Off Allah sabirlar versinAllah hepimizin yardımcısı olsun. Bende annemi ve babamı kaybettim ve hatta bir çok akrabamı ve tanıdıkları. Üstelik annem ve babam hala göçük altında çıkartılmayı bekliyor. Yurtdısındayım ve uçak bileti bulamıyorum en azından son kez veda etmek istedim. Kaç gündür uyku uyuyamıyorum , daldığımda ise sıcrayarak kalkıyorum. Bu acı nasıl geçer bilmiyorum. Göçük altında kalanları düşündükçe mahvoluyorum. Çok zor gerçekten çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun…
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende annemi ve babamı kaybettim ve hatta bir çok akrabamı ve tanıdıkları. Üstelik annem ve babam hala göçük altında çıkartılmayı bekliyor. Yurtdısındayım ve uçak bileti bulamıyorum en azından son kez veda etmek istedim. Kaç gündür uyku uyuyamıyorum , daldığımda ise sıcrayarak kalkıyorum. Bu acı nasıl geçer bilmiyorum. Göçük altında kalanları düşündükçe mahvoluyorum. Çok zor gerçekten çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun…
Bitanem felaket karşısında sizleri iyi hissettirecek hiçbir kelime bulamıyorum. Üzgünüz sadece. Yakinlarimizdan aldığımız yaşıyoruz sözcüğünden başka güzel bir şey yok. Şartlar çok kötü. Allah yardımcınız olsun.Abla yaaasiz nasılsınız
Ümidinizi yitirmeyin bir mucize beklesin sizi. Kaybettiğiniz yakınlarınız için baş sağlığı dilerim.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende annemi ve babamı kaybettim ve hatta bir çok akrabamı ve tanıdıkları. Üstelik annem ve babam hala göçük altında çıkartılmayı bekliyor. Yurtdısındayım ve uçak bileti bulamıyorum en azından son kez veda etmek istedim. Kaç gündür uyku uyuyamıyorum , daldığımda ise sıcrayarak kalkıyorum. Bu acı nasıl geçer bilmiyorum. Göçük altında kalanları düşündükçe mahvoluyorum. Çok zor gerçekten çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun…
Bende öyle umuyorum. TeşekkürlerÜmidinizi yitirmeyin bir mucize beklesin sizi. Kaybettiğiniz yakınlarınız için baş sağlığı dilerim.
İyiyiz kuzum biz evde hasar filan yok ama yine de evde değilizHandee nasilsiniz?Ay aklima geldi yazamadim
Aynen ablaok zor enkaz altında olanlar tez zamanda kurtulurlar inşallahBitanem felaket karşısında sizleri iyi hissettirecek hiçbir kelime bulamıyorum. Üzgünüz sadece. Yakinlarimizdan aldığımız yaşıyoruz sözcüğünden başka güzel bir şey yok. Şartlar çok kötü. Allah yardımcınız olsun.
Allah rahmet eylesin.Bende öyle umuyorum. Teşekkürler
Tamam arkadasom uzatma .Bırakın da işimizi yapalım Allah aşkına ya tamam her şeyi siz biliyorsunuz, tamam. Fikir beyan ediyorsunuz, başkasının sağlığına yönelik neye dayanarak fikir beyan ediyorsunuz? Bir makale, bir kabul görür yayın ekleyin lütfen madem böyle özgüvenlisiniz. Şöyle bir günde elimden geleni yapmaya çalışırken gerçekten sinirlendim çünkü insanların sağlığı kişisel görüşünüze dayalı olamaz ama uzatmak da istemiyorum bir yandan bilinçsiz ve psikolog bile yazamayan bir insana karşı.
Kaynağa dayalı, bilime dayalı görüş belirtiyorum gelip "insanlara ne iyi gelir, bildiği var mıdır" demek yerine bana laf yetiştiriyorsunuz şöyle bir konunun altında. Doktor da benim dediğimi diyecek, eşim hekim, aynısını diyor, psikiyatr arkadaşım aynısını diyor. Bilim insandan insana değişmez. Ben kendimi hekimlerle kıyaslamıyorum, kıyaslamaya gerek görmüyorum, gayet yetkin bir konumdayım. Siz de hekimlere güvenin, onlar da yetkin bir konumda, kendimi başka mesleklerle kıyaslayacak kadar bilinçsiz değilim, mesleğimin sınırını biliyorum ama siz bilmiyorsunuz.
Hızlı yazdım yanlış yazmışım pardon.Piskolog yazmandan bellii ablacim
Ayy sağolsun çok şükür kurruldunuz cok geçmiş olsunBoşanma aşamasında olduğum eşim hastanede bizi buldu, aileme getirdi ve bırakıp gitti..
Size sarılmak isterdim çok üzgünüm ne desem boşAllah hepimizin yardımcısı olsun. Bende annemi ve babamı kaybettim ve hatta bir çok akrabamı ve tanıdıkları. Üstelik annem ve babam hala göçük altında çıkartılmayı bekliyor. Yurtdısındayım ve uçak bileti bulamıyorum en azından son kez veda etmek istedim. Kaç gündür uyku uyuyamıyorum , daldığımda ise sıcrayarak kalkıyorum. Bu acı nasıl geçer bilmiyorum. Göçük altında kalanları düşündükçe mahvoluyorum. Çok zor gerçekten çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun…