İlk depremde sarsıntı sırasında can pazarı yaşadık bina olarak mahsur kaldık , ben, kızım kucağımda ikinci kattan atlayarak kurtuldum ayağım kırıldı ve kemik derinin dışına çıktı bu kadar.. Evimiz ikinci depremde ise tamamen çöktü.. kızım sürekli bana oyuncaklarını yatağını soruyor çok kötüyüm ev sadece ev değildi bizim için yuvamız herşeyimiz gitti, canımız kurtulducok şükür ama bundan sonrada nasıl yaşarız bilmiyorum.. evimiz yok artık çorabımızı dahi alamadım.. bi şekilde şehirden çıkmanın yolunu buldum arabayla aileme geldim burada guvendeyiz ama arkadaşım iki bebeğiyle göçük altında kaldı eşi yurtdısında görevli ASkerdi kızı çıkartamadılar diğer biri bir çocuğunu kurtardı diğerini alamadan çıktı psikolojim bozuk gözümden tek damla yaş gelmedi nasıl devam edeceğimi bilemiyorum.. yaşıyorsunuz şükret demeyin nolur ediyorum ama o anı yaşadıklarımı unutamıyorum.. buradan sonra neyle nasıl devam edilir bilmiyorum daha önce hiç bu kadar büyük şok yaşamamıştım..
Ayağınız ne durumda o şekilde nasıl araba kullandınız çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsinİlk depremde sarsıntı sırasında can pazarı yaşadık bina olarak mahsur kaldık , ben, kızım kucağımda ikinci kattan atlayarak kurtuldum ayağım kırıldı ve kemik derinin dışına çıktı bu kadar.. Evimiz ikinci depremde ise tamamen çöktü.. kızım sürekli bana oyuncaklarını yatağını soruyor çok kötüyüm ev sadece ev değildi bizim için yuvamız herşeyimiz gitti, canımız kurtulducok şükür ama bundan sonrada nasıl yaşarız bilmiyorum.. evimiz yok artık çorabımızı dahi alamadım.. bi şekilde şehirden çıkmanın yolunu buldum arabayla aileme geldim burada guvendeyiz ama arkadaşım iki bebeğiyle göçük altında kaldı eşi yurtdısında görevli ASkerdi kızı çıkartamadılar diğer biri bir çocuğunu kurtardı diğerini alamadan çıktı psikolojim bozuk gözümden tek damla yaş gelmedi nasıl devam edeceğimi bilemiyorum.. yaşıyorsunuz şükret demeyin nolur ediyorum , bunları düşündüğüm için vicdan azabı duyuyorum hayatını kaybedenlere karşı ama o anı , o sarsıntıyı , kıymeti yaşadıklarımı unutamıyorum.. aklımda tek , kızımı hayatta tutma koruma düşüncesi, komşularım seslenmiş duymamışım bile atlamış olmama inanamıyorlar buradan sonra neyle nasıl devam edilir bilmiyorum daha önce hiç bu kadar büyük şok yaşamamıştım..
Ya hersey bir kabus olsun biri beni uyandırsın beni uyandırsın istiyorum, buz gibi durdum şu saate güvene çekene kadar kızımı ama artk dayanamıyorum gördüklerime duyduğum seslere tahammül edemiyorumBiz uzaklardan tanıdığımız falan oralarda olmadan bu kadar çok etkilendik. Sizi düşünemiyorum. Allah sabır güç kuvvet versin inşallah.
Boşanma aşamasında olduğum eşim hastanede bizi buldu, aileme getirdi ve bırakıp gitti..Ayağınız ne durumda o şekilde nasıl araba kullandınız çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin
Konuşmadan sadece ağlamak dşye bir dil varmış bunu öğrendim .. ailesini kaybedenler tek çocuğunu alıp diğerini alamayanlar ….. battaniyeye sarılı bedenler.. of neydi gördüklerim Allahım tüm bunlar kabus olsun ..sana ne desem kelimeler anlamsız kalır. acının ortağıyım
Çok çok geçmiş olsun. Biz yaşamadan burda oturduğumuz yerde duramıyoruzİlk depremde sarsıntı sırasında can pazarı yaşadık bina olarak mahsur kaldık , ben, kızım kucağımda ikinci kattan atlayarak kurtuldum ayağım kırıldı ve kemik derinin dışına çıktı bu kadar.. Evimiz ikinci depremde ise tamamen çöktü.. kızım sürekli bana oyuncaklarını yatağını soruyor çok kötüyüm ev sadece ev değildi bizim için yuvamız herşeyimiz gitti, canımız kurtulducok şükür ama bundan sonrada nasıl yaşarız bilmiyorum.. evimiz yok artık çorabımızı dahi alamadım.. bi şekilde şehirden çıkmanın yolunu buldum arabayla aileme geldim burada guvendeyiz ama arkadaşım iki bebeğiyle göçük altında kaldı eşi yurtdısında görevli ASkerdi kızı çıkartamadılar diğer biri bir çocuğunu kurtardı diğerini alamadan çıktı psikolojim bozuk gözümden tek damla yaş gelmedi nasıl devam edeceğimi bilemiyorum.. yaşıyorsunuz şükret demeyin nolur ediyorum , bunları düşündüğüm için vicdan azabı duyuyorum hayatını kaybedenlere karşı ama o anı , o sarsıntıyı , kıymeti yaşadıklarımı unutamıyorum.. aklımda tek , kızımı hayatta tutma koruma düşüncesi, komşularım seslenmiş duymamışım bile atlamış olmama inanamıyorlar buradan sonra neyle nasıl devam edilir bilmiyorum daha önce hiç bu kadar büyük şok yaşamamıştım..
Cok gecmis olsunİlk depremde sarsıntı sırasında can pazarı yaşadık bina olarak mahsur kaldık , ben, kızım kucağımda ikinci kattan atlayarak kurtuldum ayağım kırıldı ve kemik derinin dışına çıktı bu kadar.. Evimiz ikinci depremde ise tamamen çöktü.. kızım sürekli bana oyuncaklarını yatağını soruyor çok kötüyüm ev sadece ev değildi bizim için yuvamız herşeyimiz gitti, canımız kurtulducok şükür ama bundan sonrada nasıl yaşarız bilmiyorum.. evimiz yok artık çorabımızı dahi alamadım.. bi şekilde şehirden çıkmanın yolunu buldum arabayla aileme geldim burada guvendeyiz ama arkadaşım iki bebeğiyle göçük altında kaldı eşi yurtdısında görevli ASkerdi kızı çıkartamadılar diğer biri bir çocuğunu kurtardı diğerini alamadan çıktı psikolojim bozuk gözümden tek damla yaş gelmedi nasıl devam edeceğimi bilemiyorum.. yaşıyorsunuz şükret demeyin nolur ediyorum , bunları düşündüğüm için vicdan azabı duyuyorum hayatını kaybedenlere karşı ama o anı , o sarsıntıyı , kıymeti yaşadıklarımı unutamıyorum.. aklımda tek , kızımı hayatta tutma koruma düşüncesi, komşularım seslenmiş duymamışım bile atlamış olmama inanamıyorlar buradan sonra neyle nasıl devam edilir bilmiyorum daha önce hiç bu kadar büyük şok yaşamamıştım..