Depremden kurtuldum ama..

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende annemi ve babamı kaybettim ve hatta bir çok akrabamı ve tanıdıkları. Üstelik annem ve babam hala göçük altında çıkartılmayı bekliyor. Yurtdısındayım ve uçak bileti bulamıyorum en azından son kez veda etmek istedim. Kaç gündür uyku uyuyamıyorum , daldığımda ise sıcrayarak kalkıyorum. Bu acı nasıl geçer bilmiyorum. Göçük altında kalanları düşündükçe mahvoluyorum. Çok zor gerçekten çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun…
Off Allah sabirlar versin🥺🥺

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende annemi ve babamı kaybettim ve hatta bir çok akrabamı ve tanıdıkları. Üstelik annem ve babam hala göçük altında çıkartılmayı bekliyor. Yurtdısındayım ve uçak bileti bulamıyorum en azından son kez veda etmek istedim. Kaç gündür uyku uyuyamıyorum , daldığımda ise sıcrayarak kalkıyorum. Bu acı nasıl geçer bilmiyorum. Göçük altında kalanları düşündükçe mahvoluyorum. Çok zor gerçekten çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun…

Başın sağolsun. Allah yardımcın yardımcımız olsun

Ümidinizi yitirmeyin bir mucize beklesin sizi. Kaybettiğiniz yakınlarınız için baş sağlığı dilerim.

Allah herkese kolaylik versin, çok çok çok can kurtulsun çocuklarımızı bize bağışlasın insallah. Doğuma çok yakın olduğum için evdekiler bana yasak koydu haberleri çok izletmiyorlar ama illaha görüyorum. 99 depremi bunun yanında hiç birseydi hava sıcaktı biz sokakta yattık üşümedik şimdi dize kadar kar soguk göçük hersey çok çok kötü. Allah masumların canını bağışlasin daha fazla insan üzülmesin uyku bile uyuyamaz olduk herkese çok geçmiş olsun

Bitanem felaket karşısında sizleri iyi hissettirecek hiçbir kelime bulamıyorum. Üzgünüz sadece. Yakinlarimizdan aldığımız yaşıyoruz sözcüğünden başka güzel bir şey yok. Şartlar çok kötü. Allah yardımcınız olsun.
Aynen ablaok zor enkaz altında olanlar tez zamanda kurtulurlar inşallah🥺🥺

Çok geçmiş olsun. Hissettikleriniz öyle normal ki... Çok zor bir süreç, tüm düzeniniz bozuldu ve yeniden kurmak gerekcek. Kendinize zaman verin. Birden aşılacak bir durum değil. Depremde zarar gören tüm kardeşlerime dua ediyorum. Ben ankara hiç hissetmediğim halde uyuyamıyorum. Öyle üzgünüm ki... Her an hepiniz aklımdasınız.

Allah yardımcınız olsun büyük bir cesaret sayesinde kurtulmuşsunuz. Bir süre ultra zorluk olur ama kurtulanlar şükretmeli gerçekten. ölen çok sayıda insan var. Çocuklarınız iyiymiş onlara sarılın bol bol Allah bağışlamış. Çok geçmiş olsun 😔

Allah herkesin yardımcısı olsun...Tv yi açamıyoruz çocuklar evdeler etkileniyorlar görüntülerden bile... Gece derin uykuya dalmaya korkuyoruz. Sağımdan soluma dönerken bile Allahım deprem olmasın diyerek geri dalıyorum.. korku damar da kan gibi dolaşıyor... hiç bitmeyecek biz deprem ülkesiyiz...

Bırakın da işimizi yapalım Allah aşkına ya tamam her şeyi siz biliyorsunuz, tamam. Fikir beyan ediyorsunuz, başkasının sağlığına yönelik neye dayanarak fikir beyan ediyorsunuz? Bir makale, bir kabul görür yayın ekleyin lütfen madem böyle özgüvenlisiniz. Şöyle bir günde elimden geleni yapmaya çalışırken gerçekten sinirlendim çünkü insanların sağlığı kişisel görüşünüze dayalı olamaz ama uzatmak da istemiyorum bir yandan bilinçsiz ve psikolog bile yazamayan bir insana karşı.

Kaynağa dayalı, bilime dayalı görüş belirtiyorum gelip "insanlara ne iyi gelir, bildiği var mıdır" demek yerine bana laf yetiştiriyorsunuz şöyle bir konunun altında. Doktor da benim dediğimi diyecek, eşim hekim, aynısını diyor, psikiyatr arkadaşım aynısını diyor. Bilim insandan insana değişmez. Ben kendimi hekimlerle kıyaslamıyorum, kıyaslamaya gerek görmüyorum, gayet yetkin bir konumdayım. Siz de hekimlere güvenin, onlar da yetkin bir konumda, kendimi başka mesleklerle kıyaslayacak kadar bilinçsiz değilim, mesleğimin sınırını biliyorum ama siz bilmiyorsunuz.
Tamam arkadasom uzatma .
Herkesin canı burnunda.
Yorum yaptım alıntılayıp çok bilmişlik yapıyorsun.
Evet hekime güvenirim.
Net.

Piskolog yazmandan bellii ablacim🤦
Hızlı yazdım yanlış yazmışım pardon.
Gayet iyi niyetimle yazdığım yorumu alıntılayıp duruyorsunuz polemik çabası şöyle bir durumda.
Benim burda vakit öldürecek zamanım yok .
Siz burda takılın.
Depremzedeler için yardım topluyorum.
İşe yarayun sizde biraz .
Gerçekten utanıyorum artık sizin gibilerden

Size sarılmak isterdim çok üzgünüm ne desem boş
İnsallah bir mucize olur anne babanız sağ çıkar
Yüreğimiz yangın yeri
Gözümüzde yaş kalmadı

Allah size sabır versın

X