Bırakın da işimizi yapalım Allah aşkına ya tamam her şeyi siz biliyorsunuz, tamam. Fikir beyan ediyorsunuz, başkasının sağlığına yönelik neye dayanarak fikir beyan ediyorsunuz? Bir makale, bir kabul görür yayın ekleyin lütfen madem böyle özgüvenlisiniz. Şöyle bir günde elimden geleni yapmaya çalışırken gerçekten sinirlendim çünkü insanların sağlığı kişisel görüşünüze dayalı olamaz ama uzatmak da istemiyorum bir yandan bilinçsiz ve psikolog bile yazamayan bir insana karşı.
Kaynağa dayalı, bilime dayalı görüş belirtiyorum gelip "insanlara ne iyi gelir, bildiği var mıdır" demek yerine bana laf yetiştiriyorsunuz şöyle bir konunun altında. Doktor da benim dediğimi diyecek, eşim hekim, aynısını diyor, psikiyatr arkadaşım aynısını diyor. Bilim insandan insana değişmez. Ben kendimi hekimlerle kıyaslamıyorum, kıyaslamaya gerek görmüyorum, gayet yetkin bir konumdayım. Siz de hekimlere güvenin, onlar da yetkin bir konumda, kendimi başka mesleklerle kıyaslayacak kadar bilinçsiz değilim, mesleğimin sınırını biliyorum ama siz bilmiyorsunuz.