Deprem..

İki bebeğimle evde tektim. Büyükçekmecedeyim. Biri 2 yaşında diğeri 6 aylık. Şükür ikiside uyuyordu o sıra zaptetmesi kolay oldu. Ama diken üstündeyim en ufak sarsıntıyı hissediyorum. Devamlı baş dönmesi cabası. Ama evdeyiz yani 2 gün dışarda kaldık sonra girdik önlem almaktan başka yapacak bişey yok.Deprem çantanız ve planınız olsun evinizden emin olun gerisi Allah'ın takdiri ne yazıldıysa o.
Korkum ölmek değil de iki bebeğim var birinden birine yetişemezsem o an yalnız kalırsa diye korkuyorum. Aklıma sürekli 6 şubat depreminde göçükte kalıp bebeğini kaybeden ve beni kurtarmayın artık bebeğim öldü diyen kadın geliyor. Geliyorda kaderin de önünde durulmuyor. Allah esirgesin afetle evlatla sağlıkla sınamasın.
Hayat devam edecek mecbur etmeli.

Genel itibariyle kimsenin çok kötü olmamasına sevindim ya tebrik ederim Allah korusun hepimizi. Bugün Samsun'da gece alışverişten dönen heyelan altında kalan aile mesela. Kim tahmin edebilir ki?

Psıkolojım normal. İlk gün kapılrdaydık eve çıktım o gün 2. Sallntı oldu. Aksmında eve çıktık yapıcak bısey yok. Kafaya taktıkca daha kötü bence relax olun derim. Olduktan sonra herşey olur.

Psıkolojım normal. İlk gün kapılrdaydık eve çıktım o gün 2. Sallntı oldu. Aksmında eve çıktık yapıcak bısey yok. Kafaya taktıkca daha kötü bence relax olun derim. Olduktan sonra herşey olur.

Korkacak bir şey yok. Normal yaşantınıza devam edin. Bu kadar panik olursanız gerçekten ihtiyacınız olacağı zamanda ne kendinize hayrınız olur ne de çevrenize yardımcı olabilirsiniz.
Deprem çantanız hem evde hem de arabada veya sığınak varsa orada bulundurun. Apartmanınızda tatbikat mutlaka yapın. Herkesin bir görevi olsun,misal doğalgaz hattını kim kapatacak? Kapılarınızın önünde ayakkabı,eşya bulundurmayı yasaklayın. Kaçmanıza engel olur. Ev ahlisi dışarıdayken yakalanırsanız depreme kim kiminle nerede buluşacak planınjzı netleştirin. Kısacası önlem alın. Olur da depremden kurtulursanız bunlara ihtiyacınız olacak. Kuru kuruya saçmasapan korkunun kimseye faydası olmaz.

Öyle tabiki tedbirli olmakta fayda var. Bı ses duyulmuş Güngören ve çevresinde şimdi de onu konuşuyorlar... Yapacak hiç bişeyimiz kaderde ne varsa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…