- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
-
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
Ama o an interneti olmayann insanlar oluyor büyüklerimizin cogu kullanmiyor yani böyle bi zamanda ulasım sıkıntı oluyorsa dicek bisey yokCanım İnternetten ulaşım saglayın diyorlar WhatsApp gibi
Ben hic bakamiyorum. Ama duydum icim parcalandi. Nefesim kesiliyor fenalasiyorum boyle uzuntulu seyler gorunce. Allah Elaziğ halkinin yardimcisi olsun. Hava -5 diyorlarBir de daha yikilan binalar varmis. Vefat eden kisi sayisi muhtemelen artar
Deprem 6.8 iken şiddeti 8 derece olmuş. Yani 8 şiddetinde hissedilmiş. Istanbul'da neler olur şimdi burada demek istemiyorum ama bundan çok ama çok kötü olacaktır maalesef.Suan elazigda olan 6.8 deprem istanbulda olsa daha fazla yıkım ve can kaybı olurdu buyüzden istanbulda yasadıgımız icin daha cok korkuyoruz.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hepimizin başı sagolsunn
Amin cnm Allah daha beterinden korusun insallah.Deprem 6.8 iken şiddeti 8 derece olmuş. Yani 8 şiddetinde hissedilmiş. Istanbul'da neler olur şimdi burada demek istemiyorum ama bundan çok ama çok kötü olacaktır maalesef.
Allah hepimizi korusun..
Kim mazlum insanların üzerinden geçiniyorsa Allah bin belasını versin!Bir de çok merak ediyorum daha deprem olur olmaz Kızılay neyin parasını topluyor halktan? Bu gece yarısı halktan topladıkları paralarla çocukları donmaktan kurtaracaklar mı acaba, ya da karınlarını sıcak bir çorbayla doyurabilecekler mi? Yatacak sıcak yeri belediyeler sağlıyor zaten. Kızılay bu topladığı paraları ne yapacak? Kış günü yazlık çadırları kafalarına atarlar yine 99 depreminde olduğu gibi.
Allah belasını versin kim o mazlumların hakkını yiyorsa. Bu kadar senedir deprem vergisi adı altında hepimizden toplanan ve duble yollara harcanan paralar yetkililerin gözüne dizine dursun! Kat kat çıksın inşallah hepsinin tüm sülalelerinden... Her kim yediyse o paraları.
Söyleyeceklerim bu kadar.
4.kattayim ben Üsküdar tarafı..Kacinci kattasin canım ben 8.kattayim pendik
Arkadaşlar o bu değil de o insanların şimdi çok yardıma ihtiyacı var, keşke belirli noktalardan yola çıkacak araçlar olsa da ne gönderebilirsek göndersek. Ben Kızılay'a falan güvenemiyorum, olsa böyle güvenilir kişiler...
Korkudan uyuyamiyorum yeniden o korkunc sarsintiyi hissederim diye
Ya uyurken yakalanirsam korkusu yasiyorum
Ve hava cok soguk
Enkaz altindakileri dusunemiyorum bile
En güvenilir yerler belediyeler bence. Ben İstanbul'dayım. Kadıköy Belediyesi mesela sabah 7.00 de yardım malzemelerini getirebilirsiniz diye duyuru yayınladı.
En önemli ihtiyaçlar
battaniye
kışlık bot ve mont
çadır
uyku tulumu
çocuk bezi
hijyenik ped
MalatyadayimElazığ yakınlarında mısınız? En iyisi eve girmeyip araçlarda, çadırlarda sabahlamak ama bu soğukta nasıl olacak