Deprem

Bende keşke görmeseydim dedim. Ben yurtdisindayim, ama insan Türkiyede birşey olunca yinede cok etkileniyor İnsallah daha fazla kaybımız yoktur

Suan elazigda olan 6.8 deprem istanbulda olsa daha fazla yıkım ve can kaybı olurdu buyüzden istanbulda yasadıgımız icin daha cok korkuyoruz.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hepimizin başı sagolsunn
Deprem 6.8 iken şiddeti 8 derece olmuş. Yani 8 şiddetinde hissedilmiş. Istanbul'da neler olur şimdi burada demek istemiyorum ama bundan çok ama çok kötü olacaktır maalesef.
Allah hepimizi korusun..

Bir de çok merak ediyorum daha deprem olur olmaz Kızılay neyin parasını topluyor halktan? Bu gece yarısı halktan topladıkları paralarla çocukları donmaktan kurtaracaklar mı acaba, ya da karınlarını sıcak bir çorbayla doyurabilecekler mi? Yatacak sıcak yeri belediyeler sağlıyor zaten. Kızılay bu topladığı paraları ne yapacak? Kış günü yazlık çadırları kafalarına atarlar yine 99 depreminde olduğu gibi.
Allah belasını versin kim o mazlumların hakkını yiyorsa. Bu kadar senedir deprem vergisi adı altında hepimizden toplanan ve duble yollara harcanan paralar yetkililerin gözüne dizine dursun! Kat kat çıksın inşallah hepsinin tüm sülalelerinden... Her kim yediyse o paraları.
Söyleyeceklerim bu kadar.

Arkadaşlar çok geçmiş olsun öncelikle..akşamdan beri düşündüğüm tek şey var enkaz altında kalan baba ve çocuk kurtarildimi bilgisi olan varsa söylesin lütfen başıma ağrı girdi akşamdan beri dua ediyorum inşallah iyidirler diye

Kim mazlum insanların üzerinden geçiniyorsa Allah bin belasını versin!

Çok üzgünüm. Bu soğukta insanlar sokakta, enkaz altında korku içinde...

Fotoğraflara, videolara bakmıyorum. Sadece arkadaşım bir video gösterdi onda da binanın yıkılma şekline çok şaşırdım. Bu büyüklükte bir depremde yapılar böyle kuralsız yıkıldıysa artık ne diyebiliriz ki? İnsan hayatına değer verilmeyen gelişmemiş cahil bir ülkede yaşıyoruz.

Böyle olmamalıydı. Çok üzgünüm ya. Kızlar kötü fotoğraflar paylaşmayın lütfen.

Görümcem ve aileside bu sene Türkiye e kesin dönüş yapacaklar. Korkularımin biride şu depremler. Bir kere Antalyadayken hafif deprem hissettik. O bile yetti korkutmaya. Allah korusun ya

En güvenilir yerler belediyeler bence. Ben İstanbul'dayım. Kadıköy Belediyesi mesela sabah 7.00 de yardım malzemelerini getirebilirsiniz diye duyuru yayınladı.
En önemli ihtiyaçlar
battaniye
kışlık bot ve mont
çadır
uyku tulumu
çocuk bezi
hijyenik ped

Korkudan uyuyamiyorum yeniden o korkunc sarsintiyi hissederim diye
Ya uyurken yakalanirsam korkusu yasiyorum
Ve hava cok soguk
Enkaz altindakileri dusunemiyorum bile

Korkudan uyuyamiyorum yeniden o korkunc sarsintiyi hissederim diye
Ya uyurken yakalanirsam korkusu yasiyorum
Ve hava cok soguk
Enkaz altindakileri dusunemiyorum bile

Elazığ yakınlarında mısınız? En iyisi eve girmeyip araçlarda, çadırlarda sabahlamak ama bu soğukta nasıl olacak

Aslen Elazığlıyım. Çok akrabam var orada. Halamı aradım. Yaşlı kadın. Çok korkmuş belli. Sesi titriyordu. Ölenimiz yok çok şükür ama evlerde hasar var dedi. Sokaktayız, hava soğuk dedi. Yaşlı kadın, hasta. Dayanamaz daha da hasta olur bu havada, Amcam
da öyle. İnşallah dışarıda kalmamışlardır. Bir daha arama imkanım olmadı ki

Ben de İstanbul'dayım Avrupa yakasında, en yakın belediyelere bakayım bakalım böyle bir girişimleri var mı, giysi, özel ihtiyaç v.s. artık elimizden geldiği kadar bir şeyler gönderelim.

Van depreminde orda çalışıyordum ve sözümona gönderilen yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmadığını, zor durumda olan insanların daha da zora düştüğünü biliyorum..depreme çok üzüldüm ama bu durumun tekrar yaşanacak olmasına daha bi üzüldüm(kaçınılmaz gerçek çünkü biliyorum
Kızlar, foto paylaşıp bahsetmeyin lütfen..girdim baktım bi videoya kahroldum. İntihar eden insanlar varmış öylesi paylaşımları görüp.

Manisadayım ve deprem ilk defa korkuttu beni.
Sallanma başlamadan önce yerde bir ses geldi uğultu.dışardan kamyon tır falan geçiyo sanırım diye düşündüm ama avize sağa sola gitmeye başlayınca çok korktm.rabbim korusun herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…