Deprem

Hala araştırıyorum ama sanırım İstanbul Büyüksehir Belediyesi yardımları ulaştıracakmış. Battaniye, mont, yorgan hazırlıyorum ben de göndermek için. Çocuğum ufak olmasa durmaz giderdim. Allah hepsinin yardımcısı olsun

Deprem bizim gercegimiz ve görmezden geldiğimiz bir gercek. Ama kimse buna yatırım yapmaz hep şu proje bu proje. Saçma sapan seyler. Önceligimiz deprem olmalı ki aglamayalim elimizden sadece dua etmek geliyor. Hep yaptigimiz bu. Edelim tabi ki ama ulkecek onlemlerde alınsın artık.

Ben de araştırıyorum en azından ısınmaları için bir şeyler göndermek gerek yarın. En çok ihtiyaç duyulacak olan battaniye. İbb ulaştıracak ise yarın gidip sorayım belediyeye. Böyle hiçbir şey yapmadan oturmak canımı sıkıyor.

Kızlar kızılay sms le yardım topluyormuş göndersem kesin yardım ederlermi bazıları etmez falan diyor

Ne zamana gidecek?
Mesele o ya zaten.
Böyle bir felaket oldu, ilk 48 saat atlatıldığında zaten her şey daha kolay.
Ama ilk anlar, ilk gece...

Gerçekten soğuktan ölecekler!
Yaralılar kurtarılmayı bekliyor bu soğukta kan kaybıyla, çocuklar pijamalarla sokakta.
Kurtarma ekipler durumdan bihaber gibi bakakalmış durumda.
Ve en kötüsü bizler sıcacık evde, her türlü lüksümüzle izliyoruz, sadece izleyebiliyoruz.

Allahım sen yardım et bizlere o kadar zor bir durumki kalbimiz orada, aklımız orada. Birkaç gün önce depremle uykumdan uyandım geri uyuyamadım ama şimdi oradaki insanlar evlerine giremiyor hava buz gibi. Allahım nolur koru bizleri

Çok geçmiş olsun. Allah tekrar yasatmasin. Kendini çocukları için siper eden babanın resimini gördüm az önce. Ne diyeceğimi bilemiyorum bile.
Ben hic bakamiyorum. Ama duydum icim parcalandi. Nefesim kesiliyor fenalasiyorum boyle uzuntulu seyler gorunce. Allah Elaziğ halkinin yardimcisi olsun. Hava -5 diyorlar Bir de daha yikilan binalar varmis. Vefat eden kisi sayisi muhtemelen artar

Şu an evimdeyim ama deprem bölgesinde yaşıyorum normalde.ilk isim deprem çantası edinmek olacak
Depremi çok hafif hissettim hala çıkamıyorum etkisinden.

Ah o baba..
O babayi gordum ya yuregim daglandi !
Bunsan birkac saat once belki de cocuklarina oyuncak alip eve gelmisti yada sevdigi yemekleri yapmisti esi..
Hayalleri vardi, cocuklari icin calisiyordu
Dusundukce cildiracak gibi oluyorum !
Kim bilir olen vatandaslarimizin ne hikayeleri var. Belki de cogu yemek masasindan kalkmis cayini iciyordu.
Offf.
Allahim yardimcilari olsun, olu sayisi artmasin, yaralilar sifa bulsun, enkaz altinda kalanlar sag salim bulunsum ve insallah bu son olsun !

153 ü arayın bilgi verirler sanırım
Kardeşim gidiyor ilk uçakla Malatyaya. Onunla göndereceğim ben sanırım. Babam, akrabalarım orada.

Çok geçmiş olsun hepsi iyi mi bir sıkıntı yok değil mi?

Babamlarda sıkıntı yok, bir kuzenimin evinin yarısı çökmüş, diğer bir kuzenimin evinde de çatlaklar varmış. Ulaşamadığımız bir sürü akraba var köylerde, köylerde çok yıkım var deniyor bilmiyorum. Kuzenim ve kardeşim çıkıyor yola yardıma

Benim eşim de elazığlı. Pek akrabası yok orada ama köyde yaşayan birkaç akrabasına ulaşamadı hala annesi. Merak içindeler onlar da. İnşallah hiçbir yakınınız zarar görmemiştir. Şu an duadan başka bir şey gelmiyor maalesef elimizden.

Allah yardımcıları olsun

Hanimlar haberlerde 8 kisi diyor yani o da cok tabi ki gecmis olsun oncelikle ama haberlede gordugum ciddi yikim yok gibi.var mi yikim?yani binalar vs yikilmis mi

Yakınlarımız zarar görmese dahi zarar gören birileri var ve canım çok yandı gerçekten. İşin kötüsü deprem olur olmaz babam whatsapp üzerinden beni aradı ama depremden haberim olmadığı için açmadım, müsait değilim diye. Kardeşim deprem olmuş babama ulaşamıyorum diyince çıldıracaktım adamın telefonunu açmadım diye. Küçük kardeşim var hava buz gibi, mecburen evlerine girdiler. Allah yardımcısı olsun hepsinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…