Deprem

CeReNnnKeskn

Annesinin bebeği💗💗
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
2.273
3.542
İyi geceler hanımlar diyeceğim ama pekte iyi bir gece geçirmiyoruz malumunuz. Depremler, afatlar,daha 3 gün önce bizde yaşadık depremi o kadar kötü bir seyki Allahım yaşatmasın kimseye. Sizlerden ricam bu gece dua edin elazıgda ve yakın sehirde olanlar mümkünse insanlara evlerini, işyerlerini açsınlar, ne bilim yardımcı olsunlar çay corba elinizden ne geliyorsa yardım edin,,, ve bir şey daha lütfen ama lütfen sokak hayvanlarını da unutmayalım... (havalar orada çok soguk ve gece - 16 derece olacak)

Üzüntüden nasıl yazdığımı bilemiyorum aglamaktan canım çıktı.. Valla içimden gelenleri buraya yazdım

Ben de Sivastayım hissettik Elazığı düşünemiyorum bile Rabbim yardımcımız olsun beterinden korusun bir daha göstermesin

Fay hatları aktif ama lütfen fısıltı gazetesine kulak asmayın. Benim de küçük kızım ve evcilim var ama soğukkanlı olmak zorundayız.

Off cok kotuydu ya adanadayim felaket hissettik 7. Kattayiz bide resmen bina besik gibi sallandi cok korkunctu cok..Rabbim boyle afetlerden ulkemizi sakinsin insallah

Canlı yayında enkazdan çıkarılan yaşlı bir amcayı ve canlı yayın esnasında depreme yakalananlara ait 2 video izledim 99 marmara depremini yaşamış biri olarak tüylerim diken diken. Allah yardımcıları olsun herkesin.. kar kış soğuk hasta yaşlı ve çocuklar başta olmak üzere..

Çok geçmiş olsun Benim de en korktuğum şeylerden biri deprem... bunun için evimi taşıdım geçen ay, çünkü önceki evimin altı denizdi bataklıktı binanın sağlamlığından çok da emin olmadığım için ve her depremde aklımda çıktığı için bir de 11. Katta oturuyordum. Hani birşey olacağından değil belki ama insanın elinde olmuyor işte huzurlu oturamıyor binaya güvenmeyince.. oturduğunuz binanıza güveniyorsanız her türlü içiniz rahat olsun.
Allah bir daha yaşatmasın beterinden korusun. Geçen gün de Manisa’da baya şiddetli oldu İzmir’de yoğun hissettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…