- 20 Ekim 2018
- 2.273
- 3.542
-
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
Ben de Sivastayım hissettik Elazığı düşünemiyorum bile Rabbim yardımcımız olsun beterinden korusun bir daha göstermesinİyi geceler hanımlar diyeceğim ama pekte iyi bir gece geçirmiyoruz malumunuz. Depremler, afatlar,daha 3 gün önce bizde yaşadık depremi o kadar kötü bir seyki Allahım yaşatmasın kimseye. Sizlerden ricam bu gece dua edin elazıgda ve yakın sehirde olanlar mümkünse insanlara evlerini, işyerlerini açsınlar, ne bilim yardımcı olsunlar çay corba elinizden ne geliyorsa yardım edin,,, ve bir şey daha lütfen ama lütfen sokak hayvanlarını da unutmayalım... (havalar orada çok soguk ve gece - 16 derece olacak)
Amin canım biz manisaya çok yakınız onu yaşadık 6.8 düşünemiyorum yaa Allahım korusun insallah çok fazla can kaybı olmazBen de Sivastayım hissettik Elazığı düşünemiyorum bile Rabbim yardımcımız olsun beterinden korusun bir daha göstermesin
6 kişi ölmüş o da bilinenAmin canım biz manisaya çok yakınız onu yaşadık 6.8 düşünemiyorum yaa Allahım korusun insallah çok fazla can kaybı olmaz
Fay hatları aktif ama lütfen fısıltı gazetesine kulak asmayın. Benim de küçük kızım ve evcilim var ama soğukkanlı olmak zorundayız.Offf Allah yardımcıları olsun o kucaktaki bebekleri görünce içim sızlıyor, Türkiye nin bi kaç bölgesinde 7 den büyük deprem olabilirmiş heran, çok korkuyorum ya istanbul depremi heran olabilir diyenler var kendimi geçtim de kızımı düşünmekten kafayı yicem