- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
-
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
Köylere hiç ulaşılmadi dahaHanimlar haberlerde 8 kisi diyor yani o da cok tabi ki gecmis olsun oncelikle ama haberlede gordugum ciddi yikim yok gibi.var mi yikim?yani binalar vs yikilmis mi
Yakınlarımız zarar görmese dahi zarar gören birileri var ve canım çok yandı gerçekten. İşin kötüsü deprem olur olmaz babam whatsapp üzerinden beni aradı ama depremden haberim olmadığı için açmadım, müsait değilim diye. Kardeşim deprem olmuş babama ulaşamıyorum diyince çıldıracaktım adamın telefonunu açmadım diye. Küçük kardeşim var hava buz gibi, mecburen evlerine girdiler. Allah yardımcısı olsun hepsinin
Gecmis olsun cnmBabamlarda sıkıntı yok, bir kuzenimin evinin yarısı çökmüş, diğer bir kuzenimin evinde de çatlaklar varmış. Ulaşamadığımız bir sürü akraba var köylerde, köylerde çok yıkım var deniyor bilmiyorum. Kuzenim ve kardeşim çıkıyor yola yardıma
Keşke evlerine girmeseler. Toplanma alanı yok mu yakınlarında? Elazığ için liste yayınladılar Malatya için de mutlaka vardır bir yerler. Artçılar devam ediyor malum, Malatya için rastlamadım ama vardır illa ki bir yerler. Ne bileyim arabaları varsa arabada mı kalsalar acaba yarına kadar?
Toplam 15 kişi şuan vefat eden sayısı. Allah rahmet eylesin. Umarım daha yükselmez sayı. Göçük altındankiler yaralılar çok üzücü çok.Hanimlar haberlerde 8 kisi diyor yani o da cok tabi ki gecmis olsun oncelikle ama haberlede gordugum ciddi yikim yok gibi.var mi yikim?yani binalar vs yikilmis mi
Var toplanma alanları ama ikna edemedik ki adamı. İnat. Benim evim sağlam diyip duruyor. Kardeşim de o yüzden gidiyor biraz. Kuzenim de köydeki akrabalara ulaşmaya çalışacak. Kardeşim de telefonda abla ben bu gece annem ve babamla beraber yatacakmışım diye seviniyor kuzum. İçim kıyıldıuzak olmak ne zor.
Suan elazigda olan 6.8 deprem istanbulda olsa daha fazla yıkım ve can kaybı olurdu buyüzden istanbulda yasadıgımız icin daha cok korkuyoruz.Herkese geçmiş olsun.
Allah herkese yardım etsin..
Ben istanbuldayım.
Burada 6.5 üstü olursa ne olur düşünmek bile istemiyorum..
Inşallah hicbir yerde deprem olmaz..
Lütfen bu görseli daha fazla paylaşmayın yakınlarından biri görüp kahrolabilir. Duymak ve görmek arasında fark vardir. Lütfen duyarlı olalım.Şu acının üstüne bile ırkçılık yapan var nasıl pis bir mahluk oldu bu yaratıklar
Şu acının üstüne bile ırkçılık yapan var nasıl pis bir mahluk oldu bu yaratıklar
Suan elazigda olan 6.8 deprem istanbulda olsa daha fazla yıkım ve can kaybı olurdu buyüzden istanbulda yasadıgımız icin daha cok korkuyoruz.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hepimizin başı sagolsunn
Canım İnternetten ulaşım saglayın diyorlar WhatsApp gibiOff Allah yardımcınız olsun sizin de. Kardeşiniz ikna eder babanızı. Siz de sakinleşmeye çalışın, biliyorum zor ama en azından hayattalar. Lanet operatörler iş görürse sık sık haber alırsınız inşallah.
Aynen oyle cok guzel anlatmissin. benimde ailen 10 dklik bi ulasim uzakligindaydi ama o an hem telefonlar hem yollar kilit durumdaydi. Ve ayrica heryer bina arabah deprem aninda cıkıpda durabilecegimiz bir bos alan bile yok evden ciktiktan sonra tehlike hala gecmiyorki disarıda daha büyük tehlike var Allah hepimizi korusun gercekten deprem olsa naparız diye düsünmek bile insani korkutuyor.İstanbul' da tek mesele yıkım ve can kaybı değil ki. Afetlerde ulaşım kitleniyor. Yardım edelim desen gidemiyorsun, ailemin yanına gideyim desen gidemiyorsun. Birkaç semt ötede olan ailen ne durumda bilemiyor, ulaşamıyorsun. Kalabalık, kaos, sıkışıklık. Daha kısa zaman önce İstanbul' da deprem oldu küçük de olsa. Ne aileme ulaşabildim ne haber alabildim. Hazırlandım yanlarına gideyim diye eşim yollar kilit nereye gidiyorsun dedi ki altını çiziyorum ufak depremdi. WhatsApptan ulaştım en sonunda.
Bugün İstanbul' da büyük bir deprem olsa emin olun insanlar günlerce Enkaz altında kalacak. On beş dakika uzaklıktaki tanıdıklarımızın yanına Gidemeyeceğiz. Ulaşım bitecek. Hani ölmezsek de ölmekten beter Olacağız zaten.
Ben bu ülkede 32 yıldır 1.kuşak deprem bölgesinde yaşıyorum.Deprem gibi doğal afetlerde olmamasını düşünmek gibi birsey olamaz. Gerekli önlemleri alan, nasıl davranmasi gerektiğini daha iyi bilen bir toplum oluruz. İnşaat mühendislerinin hazırladığı bilgilendirici animasyon videosu vardı. Lütfen izleyelim izletelim