- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.225
-
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
Artcilar oluyormuş orada hala.hissediyormusunuz hepsiniMalatyadayim
Gercekten cok siddetli hissettik
Psikolojim berbat durumda suan
Canım sende mi Malatya da misin o neydi Allah'ımMalatyadayim
Benimde psikolojim gitti insanı mahvediyorMalatyadayim
Hayir tek birini hissettik ama bulundugumuz yerin saglamligindan kaynakli olabilirArtcilar oluyormuş orada hala.hissediyormusunuz hepsini
Ben de gercekten olecegim bina yikilir dedimCanım sende mi Malatya da misin o neydi Allah'ım
Herkes de duyuyorum Malatya da ..
O an dedim işte kurtuluşum yok diye herkes söylüyor.
Rabb'im bir dhaa yasatmasin çok feci kötü idi çokkk
Van depreminde orda çalışıyordum ve sözümona gönderilen yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmadığını, zor durumda olan insanların daha da zora düştüğünü biliyorum..depreme çok üzüldüm ama bu durumun tekrar yaşanacak olmasına daha bi üzüldüm(kaçınılmaz gerçek çünkü biliyorum
Kızlar, foto paylaşıp bahsetmeyin lütfen..girdim baktım bi videoya kahroldum. İntihar eden insanlar varmış öylesi paylaşımları görüp.
Malatyadayim
Aynenn canım bende hatırladıkça titreme gibi bişey geliyor insana...Ben de gercekten olecegim bina yikilir dedim
Hatirlamak bile icimde birseyleri sıkıyor
Igrenc bir andi
Size de cok gecmis olsun
Nasık oldun canm iyi misinSiirt çok fenaydı hayatımda böyle büyük deprem hissetmediM . Bitti tamam dedikçe şiddeti katlandı katlandı çok uzun sürdü. Lohusalık anılarıma deprem eklendi valla göğüslerim alev alev yanıyor gerginlikten
Neredesiniz canım siz hangi şehirBizim bile birda psikolojimiz bozuldu ordakileri düşünemiyorum
IstanbulNeredesiniz canım siz hangi şehir
Benim normal gunde de deprem fobim varVan depremi olduğunda lisedeydim. Okulca toplanıp kolilerce erzak ve giysi göndermiştik. İhtiyaç sahiplerine ulaşmadığını duymak çok üzücü.
Malatyada da şiddetli hissedilmiş zaten deprem. Şimdi birkaç hafta boyunca artçıları olacak. Sürekli korku içinde olacak herkes. Çok zor psikolojik açıdan.
Aynen canım bendeKorkudan uyuyamiyorum yeniden o korkunc sarsintiyi hissederim diye
Ya uyurken yakalanirsam korkusu yasiyorum
Ve hava cok soguk
Enkaz altindakileri dusunemiyorum bile
Hmm anladım canımIstanbul
Bende 8. Kattaym pendikte. Tam olarak neresindesin zemin sağlam mıKacinci kattasin canım ben 8.kattayim pendik
İyiyim canım çok korktuk sadeceNasık oldun canm iyi misin