Deprem fobisi tak etti

Bilinçaltıdır uyumaya devam:)) şu konuyu sürekli okumak bile etkiler aslında, bu gece herkes uykusunda deprem temalı rüyalar görürse şaşırmam:))

Astoria Astoria çok güzel söylediniz, deprem elimizde olmayan bir durum, ülkenin her yerinde yaşanabilir ve büyük bir depremin hangi ili/ilçeyi vuracağı belli olmaz, belki şu dakika benim olduğum yerde büyük bir deprem olacak kim bilebilir ki? Ama bu korkuyla hayatı zehir edemem kendime, kaldı ki deprem olmaz da boğazıma bir şey kaçıp ölebilirim, ölüme de çare yok kaçış da yok, korkularla ömür geçmiyor ne yazık ki, aksine yaşanmaz bir hale geliyor.

ya aynen öyle olmuş demek ki. aslında ast ın felsefesiyle korkunun ecele faydası yok mantığındayım ama bilinçaltım öyle dememiş galiba..

Su an biz de tekrar sallandık :KK43:
Bunlar olacak maalesef, artçılar bir süre devam ediyor, ki aslında her gün ülkenin çeşitli yerlerinde çeşitli büyüklüklerde depremler oluyor, yani İstanbul'da minik minik sarsıntılar olmuştur arada ama sizler bu deprem öncesi olan büyüklüğü 1 ila 2.5 civarı olanları duymamışsınızdır.

Bunlar olacak maalesef, artçılar bir süre devam ediyor, ki aslında her gün ülkenin çeşitli yerlerinde çeşitli büyüklüklerde depremler oluyor, yani İstanbul'da minik minik sarsıntılar olmuştur arada ama sizler bu deprem öncesi olan büyüklüğü 1 ila 2.5 civarı olanları duymamışsınızdır.

Aynen muhtemelen artık korkudan deprem olmuyorsa bile oluyor zannediyoruz. Aman olmasın da ben kendi kendime sallanmaya razıyım :)

Aynen muhtemelen artık korkudan deprem olmuyorsa bile oluyor zannediyoruz. Aman olmasın da ben kendi kendime sallanmaya razıyım :)
Hani vapura binersiniz de inince bir süre sallanırsınız ya deprem fobisi de öyle bir şey, bir kere sarsıntıyı hissedince hep sallanıyor gibi hissediyorsunuz, gözler avizelerde her an koşmaya hazır durumda bekliyor insan:))
Deprem düşüncesinden uzaklaşın hepiniz, aklınızı başka şeylerle meşgul edin, yarın bebeler uyanacak yeni gün, yeni koşturmacalar, oturmak bilmeyeceksiniz korkmaya fırsat olmaz vallahi :)))

ay 23 gibi de olmuş whatsupta gördüm şimdi. ben 10 da çocuklarla uyumuşum iyi ki..

Onu da ben hissetmedim, dışarıdaydım
Evet hissetmemek daha iyi galiba

Hani vapura binersiniz de inince bir süre sallanırsınız ya deprem fobisi de öyle bir şey, bir kere sarsıntıyı hissedince hep sallanıyor gibi hissediyorsunuz, gözler avizelerde her an koşmaya hazır durumda bekliyor insan:))
Deprem düşüncesinden uzaklaşın hepiniz, aklınızı başka şeylerle meşgul edin, yarın bebeler uyanacak yeni gün, yeni koşturmacalar, oturmak bilmeyeceksiniz korkmaya fırsat olmaz vallahi :)))

Haklısınız artık unutmaya çalışalım, korkmayanlar da korkacak sayemizde :)

o zaman silivriyede uzaksın cidden sismik popişmiş ha :KK48:

Ben de bugün buna sevinecektim, depremden en az etkilenecek bölgeler içindeyiz güya ama oturduğumuz 2 bloklu 4 katlı sitenin bir bloğu boşaltıldı, hasar var bitisik 3 binada.kolonlar patlamış. Yani bizim binalar çok kötü malzemeden yapılmış galiba, aşırı sallandı gündüz olan depremde de, ben kesin 6 ile 7 arasidir diye düşünmüştüm

:KK70::KK70:Ben bundan sonra böyle sismik arkadaşlara soracağım Ege'de deprem olur mu, olursa büyüklüğü ne olur? Kaçıncı km'de kırılma olur:)))

Son hissettiğim ya da hissettiğimi düşündüğüm deprem Balıkesir de olmuş, düşünün artık beni :KK70:
Yakında Van, Erzurum, Erzincan da olan depremleri de hissetmeye başladım bu gidişle :)

Ben de bugün buna sevinecektim, depremden en az etkilenecek bölgeler içindeyiz güya ama oturduğumuz 2 bloklu 4 katlı sitenin bir bloğu boşaltıldı, hasar var bitisik 3 binada.kolonlar patlamış. Yani bizim binalar çok kötü malzemeden yapılmış galiba, aşırı sallandı gündüz olan depremde de, ben kesin 6 ile 7 arasidir diye düşünmüştüm

o kötü o zaman. taşınmayı düşünmeye başlayın.
ben 15. kattayım dışardaydım gerçi ama hiçbirşey yerinden oynamamıştı.
yanda yörede hasarlı bina daha çok korkutuyor .