Deprem 10 ili vurdu

Ben siirteyim gelebilen kapım her zaman açık böyle eli kolu bağlı durup milletin yardım çığlıklarına sadece seyirci olmak çok zoruma gidiyor. Allah im sen yardım et kurtar bizi bu zorluktan darliktan.

İş makinelerini kullanacak operatör bulunamiyormus Twitter'da operatör araniyordu. Ama iş makinelerini kullanacak insan var ve kullanmiyorlarsa Allah perişan etsin.

Ben siirteyim gelebilen kapım her zaman açık böyle eli kolu bağlı durup milletin yardım çığlıklarına sadece seyirci olmak çok zoruma gidiyor. Allah im sen yardım et kurtar bizi bu zorluktan darliktan.
Cesetleri koyacak yer yok kimse neden yok enkaz altındakiler duruyor

Bebek çocuk haberlerinde Hep annelere bakıyorum. En azından anne veya babasında çıksın. Bu bebekler hayatta tek kalmasın nolur
Aynen. İlk keşke anne ve babası da kurtulmuş olsa diye iç geçiririyor insan. Az önce izledim küçük kızı kurtarıyorlar. Annemi ve babamı da kurtarın, babam yeni ameliyat oldu kesin ölmüştür diye endişeliydi.

Köyler hiç gösterilmiyor, gören var mı, oralar ne durumda acaba?
Şehir merkezlerine bakarak tek katlı çoğunlukla, hep birşey olmamıştır oralara diye düşünüyor insan, ya öyle değilse. Kış şartları, köy yolları da kapalı oluyor çoğunlukla. İnşallah sorun yoktur oralarda.

Evet yollar kapalı olabılır
Elektrik ve telefonlar calışmıyor olabılır

Çok sayıda hayvan da telef olmuş olsbılır ahırlar kolay yıkılıyor genelde
Hiç bilgi gelmiyor köylerden

Evet yollar kapalı olabılır
Elektrik ve telefonlar calışmıyor olabılır

Çok sayıda hayvan da telef olmuş olsbılır ahırlar kolay yıkılıyor genelde
Hiç bilgi gelmiyor köylerden
Oraya askeri helikopterler ulaşabilir ama nedense ortada yoklar ya da ben hiç denk gelmedim haberlerde

Ekipler anne ve babasını arıyor! Gaziantep'te mucizeler devam ediyor, 4 aylık Duru bebek 50 saat sonra enkaz altından çıkarıldı​

MUCİZELER DEVAM EDİYOR! 4 AYLIK DURU BEBEK ENKAZ ALTINDAN BÖYLE ÇIKARILDI​

10 ili etkileyen deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Şehitkamil ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde arama kurtarma çalışması yapan İHH ekibi, enkaz altında bir bebeğin yaşadığı bilgisine ulaştı.

GÖREVLİLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI​

Ekiplerin yoğun çalışmalarıyla, depremden yaklaşık 50 saat sonra enkaz altındaki 4 aylık Duru bebek sağ çıkarıldı.

Ekipler, bebeğin anne ve babasına ulaşmak için enkaz altında çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, bebeğin enkaz altında çıkarılma anları kameraya yansıdı.

kaynak mynet

Azerbaycanli olarak kardes ülkem, can kardeslerimiz Türkiyyem...Allah yardımcıniz olsun. Acıniz acimizdir. Gunlerdir gozumuz ekranlarda, elimiz Allahda dua ediyoruz. Rabbim yardimciniz olsun. Sehidlerimize Allah rahmet eylesin. Yaralilarimiza tez sifa nasip eylesin. Hala kurtalrilamayanlarimiza Allah tez bir zamanda yardim eli uzatsin inseAllah.

kendimi gördüm biran. kedimle yaşıyorum. zaten beraber yatarız ama bu olaydan beri gece koynumda yorganın içinde tutuyorum. bazen sıkılıyor ayak ucuna geçmek istiyor. elvan sık dişini yat diye ikna ediyorum.
hayat işte herkes bişeylere tutunmak zorunda.
marmara depremini yaşadım. o zamanlar kızım çok küçüktü. yatağımdan fırlayıp onun üzerine kapanmıştım. eşya hasarı vardı ama çok şükür bina sağlamdı. oradaki annelerin korkusunu ta içimde hissediyorum.

İş makinelerini kullanacak operatör bulunamiyormus Twitter'da operatör araniyordu. Ama iş makinelerini kullanacak insan var ve kullanmiyorlarsa Allah perişan etsin.
Hani görmesem inanacağım da...
Bunlar Hatay da çalışmak isteyen operatörlerin numaraları.

Eklentiler

• Screenshot_20230208-141846.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…