- 21 Ağustos 2022
- 190
- 102
- 37
Ben siirteyim gelebilen kapım her zaman açık böyle eli kolu bağlı durup milletin yardım çığlıklarına sadece seyirci olmak çok zoruma gidiyor. Allah im sen yardım et kurtar bizi bu zorluktan darliktan.Yollarda ewet gelecek, gelecek diyorlar her aradığımız kişiler onlarda hak veriyorum çok sayıda ölüm var yardıma gelen olmadı şehir dışından gelen akrabalar su ekmek ne buluyorlarsa hazır yiyecekler çocuklar içinde olsa bı iyi birşey ama yetmiyor 24 saat su yemek ödün hiç Bir şey bulamadık yagmurun altında kala kaldik
Müsait olan fox haberi açsın. Gökhan Zan avaz avaz bağırıyor iş makinelerin yığınla burada duruyor çalıştırmıyorlar diyorlar. İnsanların iyice ölmesini bekliyorlar. Allahım versin belalarımı.
Cesetleri koyacak yer yok kimse neden yok enkaz altındakiler duruyorBen siirteyim gelebilen kapım her zaman açık böyle eli kolu bağlı durup milletin yardım çığlıklarına sadece seyirci olmak çok zoruma gidiyor. Allah im sen yardım et kurtar bizi bu zorluktan darliktan.
Bebek çocuk haberlerinde Hep annelere bakıyorum. En azından anne veya babasında çıksın. Bu bebekler hayatta tek kalmasın nolur
Aynen. İlk keşke anne ve babası da kurtulmuş olsa diye iç geçiririyor insan. Az önce izledim küçük kızı kurtarıyorlar. Annemi ve babamı da kurtarın, babam yeni ameliyat oldu kesin ölmüştür diye endişeliydi.Bebek çocuk haberlerinde Hep annelere bakıyorum. En azından anne veya babasında çıksın. Bu bebekler hayatta tek kalmasın nolur
Evet yollar kapalı olabılırKöyler hiç gösterilmiyor, gören var mı, oralar ne durumda acaba?
Şehir merkezlerine bakarak tek katlı çoğunlukla, hep birşey olmamıştır oralara diye düşünüyor insan, ya öyle değilse. Kış şartları, köy yolları da kapalı oluyor çoğunlukla. İnşallah sorun yoktur oralarda.
Oraya askeri helikopterler ulaşabilir ama nedense ortada yoklar ya da ben hiç denk gelmedim haberlerdeEvet yollar kapalı olabılır
Elektrik ve telefonlar calışmıyor olabılır
Çok sayıda hayvan da telef olmuş olsbılır ahırlar kolay yıkılıyor genelde
Hiç bilgi gelmiyor köylerden
Kedisine kurban
kendimi gördüm biran. kedimle yaşıyorum. zaten beraber yatarız ama bu olaydan beri gece koynumda yorganın içinde tutuyorum. bazen sıkılıyor ayak ucuna geçmek istiyor. elvan sık dişini yat diye ikna ediyorum.
Hani görmesem inanacağım da...İş makinelerini kullanacak operatör bulunamiyormus Twitter'da operatör araniyordu. Ama iş makinelerini kullanacak insan var ve kullanmiyorlarsa Allah perişan etsin.