Deprem 10 ili vurdu

Başım çok ağrıyor ciğerim dağlandı görüntülere bakamıyorum uyuyamıyorum elimizden hiçbirşey gelmiyor biz nasıl uyuyacağız

Diyarbakır aşırıı soğuk enkaz altında insanlar var kurtarılmayı bekleyen, sıcak yatağa gitmeye utanıyorum allahım sen koru

Tele 1de yabancı ekipler de çalışmalara katılıyor diyor, daha yeni mi ya adamlar dünden beri bekliyor havaalanlarında neden beklettiler bu ekipleri bu kadar bi gece daha geçti ya allah kahretsin insanlar ölüyor donuyor siz napıyorsunuzzzz yeter artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Deprem faciasında 3. gün! Bilanço ağırlaşıyor...​

CAN KAYBI SAYISI 7 BİN 108'E YÜKSELDİ​

AFAD, saat 10.35 itibarıyla Kahramanmaraş merkezli depremlerde 7 bin 108 kişinin hayatını kaybettiğini, 40 bin 910 kişinin yaralandığını açıkladı.

kaynak mynet

2 aylık bebek çıkarmışlar gördünüz mü içim çıkacak ağlamaktan yavrum hareket ediyor afad ekibi öpüyor çıkarıp nasıl dayandı orda günlerdir bebekler çocuklar cıkıyor artık kurtulanlardan nasıl dayanıyor bu yavrular mucize bu işte , üstüne titrediklerimiz bizden kat kat güçlüler şükürler olsun

her çıkardıkları bebeği çocuğu şefkatle bağırlarına basıp alıyorlar. öpüp diğerine verip ambulansa gönderiyorlar ya, Allahım.. bebekleri alırken, hemen eldivenlerinizi çıkarın diyorlar. incitmemek için eldivenle bile dokunmuyorlar.
ben orada yardımcı olan ekipleri melek diye adlandırıyorum. canlarını hiçe sayıp o enkaza giriyorlar.

Gerçekten melekler nasıl yumuşacık davranıyorlar sarılıp öpüyorlar mutluluktan ağlıyorum her çıkan bebek çocuk için İnşallah anneleri de sağ salimdir mucizeler her zaman var

Müsait olan fox haberi açsın. Gökhan Zan avaz avaz bağırıyor iş makinelerin yığınla burada duruyor çalıştırmıyorlar diyorlar. İnsanların iyice ölmesini bekliyorlar. Allahım versin belalarımı.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan CHP’li belediye başkanlarına: Bürokratik engel mi koyuyorlar? Yapın, dinlemeyin. Bu halka ekmek, battaniye bulmak için tutuklanmanız gerekirse tutuklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…