- 3 Ocak 2011
- 6.288
- 16.386
- 39
Aynen kuzum bende Allah’ıma havale ediyorumOnu yapanların dini imanı para, buraya neler neler yazmak istiyorum ama tutuyorum kendimi...Ben Allah a havale etmek istemiyorum bu dünyada çeksinler cezasını.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum bende Allah’ıma havale ediyorumOnu yapanların dini imanı para, buraya neler neler yazmak istiyorum ama tutuyorum kendimi...Ben Allah a havale etmek istemiyorum bu dünyada çeksinler cezasını.
her çıkardıkları bebeği çocuğu şefkatle bağırlarına basıp alıyorlar. öpüp diğerine verip ambulansa gönderiyorlar ya, Allahım.. bebekleri alırken, hemen eldivenlerinizi çıkarın diyorlar. incitmemek için eldivenle bile dokunmuyorlar.2 aylık bebek çıkarmışlar gördünüz mü içim çıkacak ağlamaktan yavrum hareket ediyor afad ekibi öpüyor çıkarıp nasıl dayandı orda günlerdir bebekler çocuklar cıkıyor artık kurtulanlardan nasıl dayanıyor bu yavrular mucize bu işte , üstüne titrediklerimiz bizden kat kat güçlüler şükürler olsun
Gerçekten melekler nasıl yumuşacık davranıyorlar sarılıp öpüyorlar mutluluktan ağlıyorum her çıkan bebek çocuk için İnşallah anneleri de sağ salimdir mucizeler her zaman varher çıkardıkları bebeği çocuğu şefkatle bağırlarına basıp alıyorlar. öpüp diğerine verip ambulansa gönderiyorlar ya, Allahım.. bebekleri alırken, hemen eldivenlerinizi çıkarın diyorlar. incitmemek için eldivenle bile dokunmuyorlar.
ben orada yardımcı olan ekipleri melek diye adlandırıyorum. canlarını hiçe sayıp o enkaza giriyorlar.