Pek benzetemedim umarım o değildir.
Aynen sürekli Twitterdayim, bi seylere yardim edebilir miyim diye bakınıp duruyorum, yaziyorum yaziyorum yaziyorum, buldugum stk'ları etiketliyorum10 ilde deprem oldu ama tüm Türkiye’nin canı yanıyor..acımın tarifini anlatamam..her saniye Twitter’a bakıyorum bir insana yardım edebilir miyim paylaşarak diye..Türkiye deprem ülkesi evet ama 2022 yılının 10. ayında bu depremi söylemişti adını hatırlayamıyorum..üstüne basa basa Suriye’ye kadar demişti..bile bile ihmalkarlık bile bile insanların ölümünü seyretmek..ve halen Adana da yeni yapılan inşaat halindeki bir binada çatlakları kapatıyorlar işçiler..insan hayatı bu kadar mı ucuz
Nerden aldin? Yetkili birimlere iletilmis mi? İletilmedi ise bi etiket yapabilir misin belediye başkanı, ticaret borsasi, kaymakamlik, cumhurbaskani içişleri vs.Hani görmesem inanacağım da...
Bunlar Hatay da çalışmak isteyen operatörlerin numaraları.
İnstagramda çok takipçili sayfalar var onun birinden aldım. Onlar paylaşıyorlar gerekli yerleri etiketleyip. İnşallah bir işe yarar.Nerden aldin? Yetkili birimlere iletilmis mi? İletilmedi ise bi etiket yapabilir misin belediye başkanı, ticaret borsasi, kaymakamlik, cumhurbaskani içişleri vs.
kediler inanılmaz korkuyor depremde. kasım 2022'de gece izmir buca'da deprem olduğunda kedimle beraber uyuyorduk. bi anda evin içinde bi yere fırladı ve saklandığı yerden kesinlikle çıkaramadık. sabah birazcık çıkmaya başladı, kucağıma aldım titriyordu, çok çok korkmuştu. kucağımdan kaçtı sonra serbest bıraktım evde gezsin diye. koca gün bir yerlere saklandı ve hep titriyordu. akşam saatlerinde düzelmeye başladı. bu süre zarfında mama ve su kesinlikle tüketmedi, yüzüne bakmadı. tuvalete girmedi.En büyük korkum...
Olası bir depremde kedimi bulamamak...
İstanbul'da 5 küsür olduğunda çok büyük panik yaşadım, sitenin girişindeydim dışarı çıkıyordum, geri döndüm dört katı çıktım, kedimi kutusuna koyup dışarı çıkacaktım ama bir türlü bulamadım evin içinde dakikalar sonra buldum koltuğun altını yırtıp içine girmiş. Çıkarmamda dakikalar sürdü, çok korkmuştu, Allahım göstermesin öyle bir şey olsa bizim çıkmamız resmen yarım saat
İçimi ısıtıyor güzel haberler, umutlanıyorum Rabbim hepsine yardım et
Ben ekşi sözlükten takip ediyorum gündemi resmen. Orada acilan sağlam konular var. Bazı troller işbaşında elbette hala.Kılıçdaroğlu: "Sosyal medya sayesinde insanlar yardım çığlıklarını duyurabiliyorlar. Kısıtlama ne demek, kalbiniz mi kurudu sizin? Derhal son verilmesi gerekiyor!.... Twitter yavaşladı kağnı gibi
Aynen. Çoğu haber alınamayan üye için Kazen 'e ricada bulunuldu. O sayede haber alındı. Ben de bildirimi görünce hemen yazdım.Haber alamadığımız üyeler var m?
Bildirim gelmiş telefon numarası girin diye, oradan aklıma geldi. Acil bir durum için iyi fikir yönetimde telefonlarımizin bulunması bence
ben bugün bir video gördüm, bir baba deprem sırasında çayını içmeye devam ediyordu. valla istemsizce güldüm, dedim tam Türk babası. bunu görünce onu da hatırladım şimdi.Ne desem bilemedim.Enkazdan çıkıyor ağzında sigara. Bol sigara içtiğin yıllar olsun desem sigara sağlığa zararlı.
Artık yok Twitter.. borcu varmış ne hikmetse tamda bugün KapatılmışAynen sürekli Twitterdayim, bi seylere yardim edebilir miyim diye bakınıp duruyorum, yaziyorum yaziyorum yaziyorum, buldugum stk'ları etiketliyorum