Doğrudur yaparlar
Umarım yalandır
Merhaba Hatayda mi yasiyirsunuzAynen oyle, hicbir yardim yok. Bircok tanidigim enkaz altinda. Ogretmen arkadasim cocuklara yiyecek ekmek bulamadigini soyluyor. Ogrencilerimin cogu o bolgeden, ailelerini, akrabalarini kaybettiler. Biz Adana'dan kendi imkanlarimizla biraz erzak gonderdik ama neye yetecek ki. Cok caresizler. Hic ama hic yardim yok, akil alir gibi degil. Herkes kendi imkanlariyla bir seyler yapiyor. Enkaz basinda insanlar ailelerini cikarmaya calisiyorlar.
Hayir, Adana'daMerhaba Hatayda mi yasiyirsunuz
Her yerde çürük yumurta çıkar elbet. Ama yardım eden, yardım toplayan gönderen de çok. Okullar, valilikler, sanatçılar vs herkes seferber olmuş durumdaTek yürek oldu Türkiye. . Aradan birkaç kişi çıksa da gurur duydum milletimleHerkese gecmis olsun.. cok kotu bir durum ve artik kalbim dayanmiyor izlemeye.. cocuklari gordukce ozellikle tuhaf oluyorum.
Bugun haberlerde gordum.. hatayda sanirim.. bina yuksek katli bir bina, en altinda otopark var.. sirf 3-4 fazla araba sigsin diye herifler kolonlari kesmisler. Insafsizlar Allahsizlar hic mi
Dusunmuyorsunuz neler olabilecegini? Depremi birakin bu durumda normaldede ayakta durmasi mucize boyle bir binanin. Hani diyoruz ya devlet nasil musade ediyor buna.. devlet bunu nasil denetlesin?
Birde onca binanin zaten dayanikli olmamasi.. su son gunlerde insanimizin ne kadar igrenc olabildigini gordum.
Platform topuklu ayakkabi tanga abiye yollayanlar varmis.. market yagmalayanlari saymiyorum.. Allah kimseyi darda acikta birakmasin.. ama bizlerde insan degiliz
Evet biz Hatay dayız.Akdeniz kışı soğuk değil derler.Ama rezil olduk.Donduk eve giremiyoruz korkudan elektrik ,suyumuz yoktu.Yeni bugün geldi.Allah m yardım etsin dün zature geçireceğiz diye çok korktum 3cocukla sokaklarda ateş yakıyoruz hiç bir işe yaramıyor.Sonra dönüp Antep,Diyarbakır,Maraş a bakınca nankormusun sen Akdeniz desin daha sıcak sus dua et diyorum.Hiç uyuyamadım çok üzüldüm yazıktanıdıkları aradık çok kötü diyorlar
Siz nerdesiniz.Biz Hatay dayız.Deprem olur olmaz fırladık uykumuzdan eşimle.Direk çocukları kapıp sürükleyerek terliksiz üst başsız dışarı fırladık ordada yağmur vurdu.Ne terlik var ayakta ne bir hırka devam eden artcilar Allah m çok zor sen yardım et Yarabbim.Elektrik yok ,su yok eve giremiyorsun sallaniyorsun .Çok zorHic bitemeyecek sandim. Dusundukce aglayasim geliyor. Allahtan olenlere rahmet diliyorum. Cok aci cok. Ne yazacagini bilmiyorum. O kadar hazirliksiziz ki...cocugum uyurken basinda bekledim, o kadar uzun surdu ki simdi ne yapacagim diye dusundum dusundum kacacak guvenli yer gelmedi aklima. Zaten gercek mi ruya mi algilayana kadar zaman gecti.
Allah tan ümit kesilmez.Bu geceye kadar kurtulamazlarsa soğuktan ölecekler zaten
Çok geçmiş olsun..ne diyeceğimi gerçekten bilmiyorum acınız acım emin olun..elimden sadece yiyecek içecek ve nerede kalacak diye yazıyorum bu geliyor..elimde olsa herkesi kurtarmak isterim ama maalesef..boğazım düğüm düğüm..Allahım hepimizi korusun ve bir daha böyle acı yaşatmasınEvet biz Hatay dayız.Akdeniz kışı soğuk değil derler.Ama rezil olduk.Donduk eve giremiyoruz korkudan elektrik ,suyumuz yoktu.Yeni bugün geldi.Allah m yardım etsin dün zature geçireceğiz diye çok korktum 3cocukla sokaklarda ateş yakıyoruz hiç bir işe yaramıyor.Sonra dönüp Antep,Diyarbakır,Maraş a bakınca nankormusun sen Akdeniz desin daha sıcak sus dua et diyorum.Bu durumda kendimi daha şanslı görüp ve daha çok üzülüyorum yani ne diyecegim bilmiyorum .Gerçekten çok çok üzgünüz TV vs izleyemiyoruz telefon şarj edebildikce netten anca biraz haber alabiliyoruz.Ates yakabildigim için Akdeniz de olduğum için sevinemiyorum.Cunku Maraş,Antep vb onlar donuyor .Enkaz altında canlar ölüyor.