Deprem 10 ili vurdu

Bende merkezi bı yerde giriş kat 1. Kattaym ve turkcelim çekmiyor kabul ediyorlar internet 3 /2g cekiyor düşünün bazen çekim 2 ye dusuyor bazen net türk Telekom cekiyor ama yazları köye ckiyoruz orda turkcel cekiyor
Aradım defalarca baz istasyonu koycak yerleri yokmuş
Şu an yatakodam da wifi duvarlardan dolayı fazla çekmiyor ama turkcel de #2/4 dlim çekiyor 4.5 gden H ye dusuyor öyle savasiyoruz bizde

Ensar Vakfına bağış yaptıklarını öğrendikten sonra Türkcell le bağımı tamamen kopardım. Kuruşum gitsin istemiyorum onlara
Ben malesef mecburum onlara yazın ayrı yerde oldugum için bı tek turkcel cekiyor burda zorlasa da

şehrin gobeginde mi baz istasyonu koycak yerleri yokmuş.. paraya gelince fahiş fiyata paket satmayi biliyolar.. yalan dolan dagda bile ful ceker, 5g hizıni ballandira ballandira anlattiklari reklamlar yapmayı biliyorlar.. hepsi aynı yemin ederim.. vodafona gectim o da şehrin göbeginde internet net çekmiyor bazen takilip kaliyor.. ne diyebilirsin ki.. yalnız pazarlama stratejileri pek bi ballı, pek bi süslemeli niyeti olmayan bile gecer o operatöre

Fatih Altaylı: Bu bir rezalettir. Milano Başkonsolosluğumuz İtalyan dostlarımızın deprem yardımları için AFAD’ı değil Diyanet Vakfını adres gösteriyor… Devleti ve kurumlarını ne hale getirdiler…

Oğuzhan Uğur: Yetkililer.Üzüldüğünüze, herkese yardım etmek istediğinize eminim.Fakat kamera önüne geçip“şöyle hızlıyız,böyle yetişiyoruz”vs.demeyin.Yetişemiyorsunuz çünkü ulaşılamayan mahalleler var.“Çok büyük afet” deyin,“uğraşıyoruz” deyin ama “yetişiyoruz”demeyin

Gaziantep için;

Yurt dışında yaşayan Twitch yayıncıları para topluyor toplanan paralar Akut ve Ahbap a yollanacak. Bu müthiş bir dayanışma, Türkiyede ki yayıncılar da yapıyor ama TL olduğu için bu kadar toplayamayacaklar.

Ya ben anlamıyorum orada burunlarının dibinde Karlıova da Erzincan da askeri birlikler var neden onlardan destek alınmıyor. Asker o bölgede iklim şartları konusunda deneyimli, eğitimliler, koordinasyon konusunda en iyi donanıma sahipler neden ya neden neyi bekletiyorlar çıldıracağım artıken azından dışarıda kalanlara yardım edebilirler neyi bekliyoruz

15 Temmuz da asker tü kaka oldu ya hani, şimdi askere tekrardan güven duyulmasını istemiyorlar.

Şu durumda bunun hesabını yapıyorlarsa Allah belalarını versin, asker kimin evladı ya, bizim çocuklarımız hepsi
Şuan yapılan nedir biliyor musunuz, müthiş bir trafik var ve sizin çok acil durumda olan bir hastanız var. Ambulans çağırmayıp kendi aracınızla götürmeye çalışıyorsunuz. Ambulans trafiği açıp gidebilecekken siz kendi aracınızla saatlerce trafikte bekliyorsunuz ve hastanızın hayatını tehlikeye atıyorsunuz. TSK bu ülke de doğal afetler konusunda en bilgili kurum. Havadan, denizden ve karadan her türlü yardımı yapabilecek tek kurum ve şuan tam kapasite ile sahaya çıksa herşeyden önce insanlara moral verecek. Ama yok talimat gelmeden bişey yapamıyor.

10 ilde deprem oldu ama tüm Türkiye’nin canı yanıyor..acımın tarifini anlatamam..her saniye Twitter’a bakıyorum bir insana yardım edebilir miyim paylaşarak diye..Türkiye deprem ülkesi evet ama 2022 yılının 10. ayında bu depremi söylemişti adını hatırlayamıyorum..üstüne basa basa Suriye’ye kadar demişti..bile bile ihmalkarlık bile bile insanların ölümünü seyretmek..ve halen Adana da yeni yapılan inşaat halindeki bir binada çatlakları kapatıyorlar işçiler..insan hayatı bu kadar mı ucuz

Onu yapanların dini imanı para, buraya neler neler yazmak istiyorum ama tutuyorum kendimi...Ben Allah a havale etmek istemiyorum bu dünyada çeksinler cezasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…