Hangi ilKızlar attığım fotoğraflara bakın. Bugün çektim. Arama kurtarma çalışması, tek bir yardım eden görüyor musunuz? Halk bile yardım etmiyor.
Malatya, bazi yerlerde çalışma var. Bazi yerlerde hiç bir şey yokHangi il
Sanirim suan sadece ses gelen enkazlara yogunlasilmisMalatya, bazi yerlerde çalışma var. Bazi yerlerde hiç bir şey yok
Belki boştur orası. Yani inşallah. Lütfen öyle olsun.Malatya, bazi yerlerde çalışma var. Bazi yerlerde hiç bir şey yok
Tabii ki. Babam Gölcükte Düzcede görevli gitmişti, hep öyle derdi, kendin çıkarsan da fazla yaralanma riski var istemeyerek de olsa.Birde bilinçli kurtarma çok önemli en son Elazığ'a dönelim daha enkaz altında damar yolu sıvı takviyesi başlardı kendi başına çıkan çoğu yaralı bilmeden zarar görüyor
Kaç kişi izledim daha ambulansa gitmeden su icirdiler hayır hayır diye bağırdım ekrandabazı görüntülerde sakin su vermeyin diyorlardı
Maalesef bunlar ilk depremde gece yıkıldı. Bir de yeni yapilan binalar var, depreme dayanıklı lüks diye satıldı. 13 katlı. Yerle bir. Onlarda da kurtarma çalışması yokBelki boştur orası. Yani inşallah. Lütfen öyle olsun.
Ses var mı diye soran kimse yok kiSanirim suan sadece ses gelen enkazlara yogunlasilmis
Lütfen yardım edin hiç bir şekilde yardıma gelen kimse yok ne yemek. Ne giyecek ne su hava çok kötü çocuklar aç ve üşüyor yakacak odun yok Kahramanmaraş çok kötü kimse kimseye yetisemiyo cansız bedenler binlerce ve hala cenazelerinin enkaz altında kaldı bize yardımcı ol TürkiyeKahramanmaraş’ta meydana gelen ve bir çok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz.
Kadınlar Kulübü
Lütfen yardım edin hiç bir şekilde yardıma gelen kimse yok ne yemek. Ne giyecek ne su hava çok kötü çocuklar aç ve üşüyor yakacak odun yok Kahramanmaraş çok kötü kimse kimseye yetisemiyo cansız bedenler binlerce ve hala cenazelerinin enkaz altında kaldı bize yardımcı ol Türkiye
Hayır hiç bir şekilde enkaz altında ki kişilere bakmaya dahi glmediler iki cenazemizi de biz çıkardık kendi imkanlarimizla ve çok soğuk iki tanede duruyor enkaz altında sadce jandarma geldi tm dedi yaşan yok olduğu için çıkarmadilar öncelik yaşayanlara dediler bunun yanı sıra ne ekmek ne su ne ısınmak için hiç birşey gelmediBen anlayamıyorum maras kurumumuza tamam çok yardım geldi demiş bugünkü tırlar diğer illere sevk edilmiş bu nasıl organizasyonsuzluk ya...
Eşim arada eğitimine katılmıştı. Demişler ki istanbulda deprem olursa,sadece kendiniz varsınız, kimse sizi kurtarmaya gelemez. Yani zaten mantikli milyonlar var istanbulda .Evet İstanbul da olursa hersey çok kötü olacak
32 katlı her kattı 13 daire olan bir sitede oturuyorum
Dün ki ikinci depremi yemin ederim hissettim
Nasıl sallandı ve inanın olası bir istanbul depreminde taş taş üstünde kalmaz
Zemin sütlaç gibi
İstedikleri kadar kazık çakılsın
Zeminden su çıkıyor
Ve öyle yüksek kiralar ve satış fiyatları var ki akıl alır gıbi dedeğil
Hayır hiç bir şekilde enkaz altında ki kişilere bakmaya dahi glmediler iki cenazemizi de biz çıkardık kendi imkanlarimizla ve çok soğuk iki tanede duruyor enkaz altında sadce jandarma geldi tm dedi yaşan yok olduğu için çıkarmadilar öncelik yaşayanlara dediler bunun yanı sıra ne ekmek ne su ne ısınmak için hiç birşey gelmedi
Yollarda ewet gelecek, gelecek diyorlar her aradığımız kişiler onlarda hak veriyorum çok sayıda ölüm var yardıma gelen olmadı şehir dışından gelen akrabalar su ekmek ne buluyorlarsa hazır yiyecekler çocuklar içinde olsa bı iyi birşey ama yetmiyor 24 saat su yemek ödün hiç Bir şey bulamadık yagmurun altında kala kaldikKurtarma ekibi değilde tir konusunda çok olduğunu şimdilik istemediklerini söylemişler afada ulaşmaya çalışın cunku valimiz de orada yokken var diyemezler ya tırlar ulaştı dağıtım da olur ama tam bilemiyorum merkeze ulaşmaya çalışın
99 u biliyorum aciniz acımızdır
Evet malesef haklisiniz. Antakya da ayni durumda. Herkes kendi imkanlariyla bir seyler yapiyor. Yardim yok. Marasli ogrencim ve is arkadasim da ayni seyi soyledi. Isinma yok, su yok, hicbir sey yok. Donmamak icin mecburen eve girmisler, yoksa soguktan olecekler.Yollarda ewet gelecek, gelecek diyorlar her aradığımız kişiler onlarda hak veriyorum çok sayıda ölüm var yardıma gelen olmadı şehir dışından gelen akrabalar su ekmek ne buluyorlarsa hazır yiyecekler çocuklar içinde olsa bı iyi birşey ama yetmiyor 24 saat su yemek ödün hiç Bir şey bulamadık yagmurun altında kala kaldik