Deprem 10 ili vurdu

Su an sağlık bakanı açıklama yapıyor tövbe est sinirlerim bozuldu covid gunlerne gittim aynı ses tonu aynı vurgu aynı kurbanım ben, bende gerçekleri bılıyorum hissi..
Allah hiç kimseye bu acıyı vermesin caressizlik çok kötü bir şey cenazelerini çıkarsınlar diye beklemek yıkılmış ewlerin çevresinde kendimizce buldukalrimiz yakıp bir arada ısınmaya çalışıyoruz ve çok soğuk çocuklar aç susuz biz birşeylere tm diyip susuyoruz ama çocuklar susmuyor ağlıyor Maraş kara gününu yaşıyor

Ben çok iyi biliyorum 99 her dk aklımda ve asla silinmiyor silinmedi 24 yıl olmuş onun üstüne 2 kat yaşamışım hala dün gibi. Ama tamamlanıyor geçiyor yaralar sarılıyor milat gibi oluyor. Hatta geçen ay yaşadığım bir olayda Allah bana hersey anlık öğretmişti ama anlamamışım dedim.. Ki biz sokaklarda yattık yine de gece usuyorduk simdi buz gibi çok geniş bir alan kar altında ve yıkık bitik halde..
İlk 2 yıl çok başka, şok geçecek yüzleşme gelecek şehrin burukluğu zamanla geçecek eski hali hiç yokmuş gibi olacak.. hatta biliyormusunuz bizde deprem zenginleri vardır, yarı hasarlı binaları topladılar Hatta yıkılan evleri arsaları almışlar, dask o zmn çıkmıştı sigorta işine başlayanlar, sehir disinda müteahhitlige girisenler. Eğitim cadirkentlerde devam etmişti giden yada vefat eden arkadaşlarımıza alisamamistik. Şu an verilen her tepki çok normal dik durmaya çalışın şu an imkanlar çok daha fazla sosyal medya etkin herkes seferber. Sadece kripto cüzdanı ile sabahtan beri 500bin dolar para toplandi yurt dışına tek tek paylaşım yaptık tüm borsalar fenomenler balinalar seferber oldu. Hersey yeniden inşaa edilecek sadece sabır..

Gidebileceginiz cami,spor salonu vs yokmu

Hangi bolgedesiniz Elbistana yönlendirme yapabilirim bana özel.msj atabilirmisiniz

Gidebileceginiz cami,spor salonu vs yokmu
Yıkılma riski var ve çocuğu da yıkılmış lütfen Maraş için paylasim yapın Maraş cok kötü binlerce ölü var hala enkaz altında binlerce canlı cansiz bedenler var bekliyorlar biz az önce birini çıkardık yaşayan birini bulduk lütfen yardım edin

Sy 25 te mune paylaşmıştı. Afad maras numarasını arayabilir misiniz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Tüm illerimizde ve ilçelerimize 16 bin 139 ekip arkadaşımızı sevk ettik" Deprem Uzmanı Savaş Karabulut: "6 bin yıkım varsa, bina başına 2,5 kişiden oluşan bir ekip düşüyor. Resmen yönetemediklerinin itirafını yapıyorlar

Şuan ölü sayısı 6000 i buldu.. yani bu sayı enkazdan çıkarılanlar arasından, ulaşilamayan oylece duran enkazların altindakileri de göz onüne alirsak 10000 i gececegini düşünüyorum.. tabi o ortamda enkazdan yaralı kurtulup eksik tedavi şartlarına baglı sonradan hayatını kaybedebilecek insanları saymıyorum bile.. işte bunlar kader degil vicdansızların bu insanlara mezar ettikleri b..tan yapıların sonucu..

Güya sayfalarinda yayinlamislar mobil çekim için vs boş demek ki
O reklamlar hep hava civa.. eski oturdugum giris kattaki evde bile bazı noktalarda çekmiyordu.. yani giriş kat ya zorlu hava kosulları yok, dogal afet yok, dağ basında degil, sehir merkezinin gobeginde giriş kat bi evde bile çekmeyen bi para tuzagı, vodafone da ayni seyin laciverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…