- 1 Şubat 2023
- 10
- 4
- 29
Allah hiç kimseye bu acıyı vermesin caressizlik çok kötü bir şey cenazelerini çıkarsınlar diye beklemek yıkılmış ewlerin çevresinde kendimizce buldukalrimiz yakıp bir arada ısınmaya çalışıyoruz ve çok soğuk çocuklar aç susuz biz birşeylere tm diyip susuyoruz ama çocuklar susmuyor ağlıyor Maraş kara gününu yaşıyorSu an sağlık bakanı açıklama yapıyor tövbe est sinirlerim bozuldu covid gunlerne gittim aynı ses tonu aynı vurgu aynı kurbanım ben, bende gerçekleri bılıyorum hissi..
Allah hiç kimseye bu acıyı vermesin caressizlik çok kötü bir şey cenazelerini çıkarsınlar diye beklemek yıkılmış ewlerin çevresinde kendimizce buldukalrimiz yakıp bir arada ısınmaya çalışıyoruz ve çok soğuk çocuklar aç susuz biz birşeylere tm diyip susuyoruz ama çocuklar susmuyor ağlıyor Maraş kara gününu yaşıyor
Gidebileceginiz cami,spor salonu vs yokmuAllah hiç kimseye bu acıyı vermesin caressizlik çok kötü bir şey cenazelerini çıkarsınlar diye beklemek yıkılmış ewlerin çevresinde kendimizce buldukalrimiz yakıp bir arada ısınmaya çalışıyoruz ve çok soğuk çocuklar aç susuz biz birşeylere tm diyip susuyoruz ama çocuklar susmuyor ağlıyor Maraş kara gününu yaşıyor
Allah hiç kimseye bu acıyı vermesin caressizlik çok kötü bir şey cenazelerini çıkarsınlar diye beklemek yıkılmış ewlerin çevresinde kendimizce buldukalrimiz yakıp bir arada ısınmaya çalışıyoruz ve çok soğuk çocuklar aç susuz biz birşeylere tm diyip susuyoruz ama çocuklar susmuyor ağlıyor Maraş kara gününu yaşıyor
Yıkılma riski var ve çocuğu da yıkılmış lütfen Maraş için paylasim yapın Maraş cok kötü binlerce ölü var hala enkaz altında binlerce canlı cansiz bedenler var bekliyorlar biz az önce birini çıkardık yaşayan birini bulduk lütfen yardım edinGidebileceginiz cami,spor salonu vs yokmu
Sy 25 te mune paylaşmıştı. Afad maras numarasını arayabilir misinizYıkılma riski var ve çocuğu da yıkılmış lütfen Maraş için paylasim yapın Maraş cok kötü binlerce ölü var hala enkaz altında binlerce canlı cansiz bedenler var bekliyorlar biz az önce birini çıkardık yaşayan birini bulduk lütfen yardım edin
Kahramanmaraş on iki ŞubataHangi bolgedesiniz Elbistana yönlendirme yapabilirim bana özel.msj atabilirmisiniz
Aradık sırayla geliyorlar mis üç gün oldu kimse gelmediSy 25 te mune paylaşmıştı. Afad maras numarasını arayabilir misiniz
Kahramanmaraş on iki Şubata
Güya sayfalarinda yayinlamislar mobil çekim için vs boş demek ki
Şuan içinde bulunduğumuz durum için özel olarak yapılmış ama sadece reklamdan ibaret anlaşılanGüya sayfalarinda yayinlamislar mobil çekim için vs boş demek ki
Ensar Vakfına bağış yaptıklarını öğrendikten sonra Türkcell le bağımı tamamen kopardım. Kuruşum gitsin istemiyorum onlaraGüya sayfalarinda yayinlamislar mobil çekim için vs boş demek ki
O reklamlar hep hava civa.. eski oturdugum giris kattaki evde bile bazı noktalarda çekmiyordu.. yani giriş kat ya zorlu hava kosulları yok, dogal afet yok, dağ basında degil, sehir merkezinin gobeginde giriş kat bi evde bile çekmeyen bi para tuzagı, vodafone da ayni seyin laciverdiGüya sayfalarinda yayinlamislar mobil çekim için vs boş demek ki