Çok üzgünüm ne desem kifayetsiz kalır Allah yardımcınız olsun bu zor günleri kolayca atlamanızı sağlasın. Umarım şiddetli artçılar olmaz enkaz altındakiler sağ salim çıkarılır.Hayattayız canım ama iyi değiliz
Evimiz oturulacak durumda değilyapılır mı bilmiyoruz ikinci deprem sonu görmedik. Şimdi dayımların tek katlı evi var oradayız. Ama ne kadar kalabiliriz sonra ortadayız
Psikolojimiz çok kötüSarsıntılar kesilmiyor. Büyük olacak diye korkuyoruz.
Dua edin tekrar olmasınBir sürü bina yıkıldı bir sürü can enkaz altında Halimize şükür diyebiliyoruz.
Çok geçmiş olsun canınız sağ çok şükürHayattayız canım ama iyi değiliz
Evimiz oturulacak durumda değilyapılır mı bilmiyoruz ikinci deprem sonu görmedik. Şimdi dayımların tek katlı evi var oradayız. Ama ne kadar kalabiliriz sonra ortadayız
Dua edin tekrar olmasınBir sürü bina yıkıldı bir sürü can enkaz altında Halimize şükür diyebiliyoruz.
İnşallahÇok üzgünüm ne desem kifayetsiz kalır Allah yardımcınız olsun bu zor günleri kolayca atlamanızı sağlasın. Umarım şiddetli artçılar olmaz enkaz altındakiler sağ salim çıkarılır.
Allah razı olsun bu şekilde yazan çok var. Hepinizden Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canınız sağ çok şükür
Benim anneannemin evi var egenin bir şehrinde boş duruyor
Eğer gitme imkanınız varsa annem yardımcı olur kalmanız için
Özelden adresi yazabilirim
Yapabileceğimiz hersey için hazırızAllah razı olsun bu şekilde yazan çok var. Hepinizden Allah razı olsun
Eşim polis memuru o göreve gidiyor. Onu yalnız bırakmak istemiyorum
Dua edin tekrar olmasın bu korku bitsin başka her şeye razıyızYapabileceğimiz hersey için hazırız
Caniniza bir sey gelmesin cok sukur iyisinizHayattayız canım ama iyi değiliz
Çok şükürCaniniza bir sey gelmesin cok sukur iyisiniz
Çok üzgünüm.Hayattayız canım ama iyi değiliz
Allah razı olsunÇok üzgünüm.
Çok geçmiş olsun.
Cana gelmesin sizler iyi olun.
Maddi manevi destek olmaya yardim etmeye çalışıyoruz Nevreste hanim, dualarimiz sizlerle.
Çok geçmiş olsun . Allah kolaylık ferahlık versin inş.Hayattayız canım ama iyi değiliz
Bırakın ölsünler çoğu Kürt zaten oy veremezler yazanları gördüm
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun . Allah kolaylık ferahlık versin inş.
Ne desek boş ,elimizden bir şey gelmiyor. .
Allah razı olsun
Sosyal medyadan kimi bulursam vali, dernek, vakif, partililer hepsine msj yaziyorum, dilerim hızlı davranırlarAllah razı olsun
Sistem nasıl işliyor bilmiyorum. Net ve şarj sıkıntılı durumlar nasıl çok bilemiyoruz.
Ama elektrik yoktu şimdiye kadar, doğalgaz yoktu, su yoktu şimdi çamurlu akıyor. Benzin alamıyoruz, ekmek almak için saatlerce kuyruk beklemek gerekiyor.
Yollar karlı temizlenemiyor ya da temizlenemiyor.
Büyük rezillik var.
Bir çalışma yok gibi ne zaman gelecek ne olacağız bilmiyorum
Canımın içi dualarımız da yüreğimiz de sizinleDua edin tekrar olmasın bu korku bitsin başka her şeye razıyız