Bu iktidar birçok yapıya ve sisteme zarar verdi lakin en büyük zararı ahlak anlayışı ettik değerlere olduYine uygun ifadeyi bulamadım seçeneklerde, yazıklar olsun ama şu çok üşüyorum, diyen kişiyle dalga geçenler enkazda kalıp çıkamasa insandır demem, o ayrı, çünkü değiller.
TV kucaklayıp götüren bunlardan daha insandır.Yine uygun ifadeyi bulamadım seçeneklerde, yazıklar olsun ama şu çok üşüyorum, diyen kişiyle dalga geçenler enkazda kalıp çıkamasa insandır demem, o ayrı, çünkü değiller.
Gönende olmusBende balikesirdeyim. Hiç hissetmedim
Taa sabah 7 de olmuş...Gönende olmus
Allah yardımcınız olsun,çok üzgünüm.Dışarıdayız canım girmek mümkün değil
Gözümü kapatamıyorum. O anı yaşıyorum. Dolap üstümüze düştü masa olmasa altında kalırdık çıkamazdık.
Çocuklarım, ailem, eşim hayatta şükür
Ama toparlanmak zor olacak.
Malzeme eksiği var ama asıl eksik kurtarma ekibi eksiği. Kaç saattir binalar dümdüz olmuş, kimse yok. Siz Tv'de kurtarma çalışması izliyorsunuz. Ama hiç kimsenin olmadığı yıkık binalar varNasıl üzücü . Belediye izin vermemesi rağmen nasıl oluyor? Bu insanların vebalini nasıl verecekler.İmar barışı yasalarına hiç deginmiyorum. harakiri yapmalari beklenmiyorda yüzleri kizaracak mi acaba?sorgulamamiz gerekiyor ülkemiz deprem kuşağı üstünde başka depremlerde olacak.ege de yaşıyorum heran olabilir de. buradan konvoy çıktı yola ne yazık ki yeni birşey alıp yollayamadim. Evde olanlardan kazak, mont,isi bandı,soba ... baktım da toplama noktaları yığılmış bebek bezleri,kadın pedleri,bebek mamaları,yeni battaniyeler...almışlar.ulkemin batısından doğusuna,kuzeyinden güneyine dayanışma içindeyiz.
Enkazın altında yardım bekleyenler,evi yıkılıp dışarıda kalanlar bütün dualarım onlarla.
Gözde hanımın annesinin sosyal medyası mı kapanmış. Ben daha 1 2 saat önce görmüştüm.Tüm sosyal medya hesapları kapanmış. Çok ilginç herseyden vazgeçmiş tamda sesini duyurabilecegi zaman. @kizilaboyalisaclar
bu haberi bende biliyorum kaybolan aranan cocuklari vs.Bilmiyordum. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu esnada çocuk kaçırma ahlaksızlığı. Afet olunca yardım malzemelerinin fiyatının artırıldığı, kara vicdanlı, insanlıktan nasibini almamış varlıklarla dolu bir dünyada, depremin maddi ve fiziki sonuçları yetmezmiş gibi insanlar bir de fırsatçı ahlaksızlar çocuklarımızı kaçırmasın diye endişelenecek. Of yaşanacak bir dünya değil gerçekten lanet olsun
Gözde hanımın annesinin sosyal medyası mı kapanmış. Ben daha 1 2 saat önce görmüştüm.
Neden?Bence dua edin kar yağmaya devam etsin.