- 28 Mart 2020
- 21.293
- 64.547
Nurgül Karamert (@nurgulkaramert) • Instagram photos and videos hesap burada, açık.Evet tüm hesapları kapalı.
Ya ulaştı uzak dur dedile yada yaşananları kaldiramadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nurgül Karamert (@nurgulkaramert) • Instagram photos and videos hesap burada, açık.Evet tüm hesapları kapalı.
Ya ulaştı uzak dur dedile yada yaşananları kaldiramadi
Her ilde tespit edilmeli binalar kendi başvuruları beklenmemeliJapon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki: “genel af anlaşılır çünkü insan pişman olur ya da kendini düzeltebilir, imar affı anlaşılmaz çünkü dayanıksız ya da hasarlı beton pişman da olamaz, kendini de düzeltmez, imar affı Türkiye için çok riskli”
Bu adamı saçmalama seviyesine göre mi bakan yaptılar? Kağıt gibi yıkılmış binalar. İnsanlar altında kalmış.Nebati 'Rudaw'a konuştu: "Burada sıkıntı sosyal medyadaki yanlış haberler. Binalarda şehitlerimiz var, yaralılar var. Onlar da birçoğu deprem binalarından değil, depremden kaçarken yaralananlar vesaire."
Bu insanlar artık bu olanları kaldıramaz kocaman bir bölge yok oldu binlerce insan telef oldu..ne yüzünden yine kendi insanımız yüzünden…bunu hazmedemiyorum insan hayatı neden bu kadar ucuz bu ülkede…neden kıymet yok..çok öfkeliyim yatamadım duramadım olduğum yer batıyorBir anne Oğuzhan Uğur un ekibini aramış bebeğimle enkazdayız diye. Yardım gitmemiş nir türlü. Anne tekrar aramış. Bebek donmuş. Ya nasıl dayanır insan. Çok üzgünüm. Yazıyorum ki kayda geçsin. Kimse unutmasın.
senelerdir bunu konisiyoruz ama degismiyoruz bu bizlik is degil bunu da biliyorum en cok da bu dokunuyor insanaLütfen herşeyi kadere bağlamayın, Japonya sürekli 7 üstü deprem yaşıyor neden kimse ölmüyor. Deprem öldürmüyor bizi binalar öldürüyor
Nebati 'Rudaw'a konuştu: "Burada sıkıntı sosyal medyadaki yanlış haberler. Binalarda şehitlerimiz var, yaralılar var. Onlar da birçoğu deprem binalarından değil, depremden kaçarken yaralananlar vesaire."
Ne durumdasınız Nevreste?Çok fena sallandı. Evlerimiz yıkılmış olabilir biz dışarıdayız
Hayattayız canım ama iyi değilizNe durumdasınız Nevreste?