Deprem 10 ili vurdu

99 u bilenler kayıp sayısını da vefat sayısını da tahmin edebilirler aslinda
Bir süre sonra kayıplar hastahanede uzun tedaviler çıksa yeter yerini biliriz denilen canlar bir sürü şey olacak süreç 99a göre çok uzun çok zor olacak Allahim sen güç kuvvet kolaylık ver

Devlet memuru olmamış olsa eşi de Onlar ile birlikte gelirdi. Eminim eşi de güvenli, rahat bir yerde yaşamalarını ister. Ama Nevreste nce fikirli, herşeyi ince detayına kadar düşünüyor. Siz de bilirsiniz 1 seneden fazla oldu rahatsız, devamlı sancıları var ameliyat olması gerekiyor ama çocukların okulunu dersini etkiler diye hep erteledi. Bu şartlarda devam ederse daha da kötü olabilir durumu.

Abicim çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Allah razı olsun ablacım

Rabbim korusun

Kesinlikle öyle herşey çok kötüydü böylesini hiç yaşamamamıştık Allah bir daha hiç kimseye yaşatmasın ilginiz için çok teşekkür ediyorum depremden çok şükür sağ kurtulabildik mucizeyle şimdilikte çoluk çocuk sokaklarda bu Çetin kış günlerinde atlatmaya çalışıyoruz

Benim ameliyat zaten kaldı

Halkımızın bu yanını çok seviyorum, birbirinin yaralarını sarmak, acılarını hafifletmek için birbirlerine koşuyorlar, Allah herkesten razı olsun.
O psikoloji çok berbat kızım küçüktü yardıma gidemedim annemler gitmişti hemen, hem yardım etmek hem teyzemleri çoluk çocuk alıp götürmek için, ben telefon başında annemler yanında ikna etmekte zorlandık, enkaza dönmüş evlerini bırakmak istemediler, enkazda kalan arkadaşlarını bırakmak istemediler, kendi canını kurtaran komşusu arkadaşları için ağlıyordu, Allah yardım etsin acılarını dindirmek mümkün müdür bilemiyorum ama inşaAllah yaralarını sarabiliriz

Burada 3 otel açıklama yapmış eşim ayrıntıları öğrenecek gelmek isteyen olursa yer ayarlarım Sakaryadayim Antalya da kabul eden yerler biliyorum

Ah ah Allah korusun. Istanbulda yollar daracık, sırf tüm insanlar dışarı çıksa, yürüyecek yer kalmaz .
İnanın 99 depreminden beri hiç unutmadım. Hep deprem aklımda. Onca zaman geçti. Bu yetkililer ne yaptı.
Herkese geçmiş olsun biz iyiyiz kuzenlerim göçük altında. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin, umarım sağ salim kurtulurlar

Yüksek binalar dikmeyin denildi en fazla 3 kat yapılmalı dedi somrasinda 2001 akp girdikten sonra unutuldu ve yüksek binalar yapıldı unutuldu gitti
Ben unutmadim 10 yaşındaydım
O deprem haberleri dün gibi hatirliyorum
Hatta lojmandaydik
Ray sistemler acayip sallandi
Trenlerde kapanmıştı
Antep ve adana hatay trenler var ama kapalıymış
Raylar yamulmuş depremden öle diyorlar
Orada yaşayanlar çıkıp buralara gelin diyorum
Yolar perişam olmuş
Otobüsler de doluymuş
Bu zamanlar otobüsler parayla yapmamalı ha metro 10 tl indi yok felan
Şu dwpremzedelerin elinde parasi mi var düşün yardım etsinler demi
Zaten kara kış gündeler aç sussuz sogukta donuyolar
Benim içim yanıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…