Adam siyaseti oyu ırkı düşünüyor, can önemli değilmiş bu hıyara, cok var bunun gibi zibidiler maalesef.Bırakın ölsünler çoğu Kürt zaten oy veremezler yazanları gördüm
Yıkılan eviniz polis lojmani miydiÇok şükür
Umarım kalırız
Bana sacma sapan yere küsen birini aramak istedim dün, korktun mu nasılsın iyi misin diye.Dün uzun zamandır konuşmadığımız teyzem (kendince küsen) , annemi arayıp hayatın kısa dünyanın fani olduğunu söyleyip helallik istedidünya ne kadar küçük ne kadar saçma şeyleri dert ediyoruz şu bir derdim var konularına ne yorumlar yaptık ne konular açtık dün düşündüm en sevmediğim insanlar bile bu halde enkazda vs olsa koşa koşa yardıma giderdim diye küçük şeyleri dert etmeyelim arkadaşlar hayat kısa
Eğer içinizden geliyorsa arayın sizden çıksınBana sacma sapan yere küsen birini aramak istedim dün, korktun mu nasılsın iyi misin diye.
Numaramı engelledigi icin aramadim yok.
Belki denese idim kaldirmis miydi engeli...
Ama bi de aklında engel var, o ne olacak nasıl düzelecek bilemicem.
Allah razı olsunSosyal medyadan kimi bulursam vali, dernek, vakif, partililer hepsine msj yaziyorum, dilerim hızlı davranırlar
Allah razı olsun ablacımCanımın içi dualarımız da yüreğimiz de sizinle
Yok canım şahsi evimYıkılan eviniz polis lojmani miydi
Allah bir kapı açacaktır kuzum, inşaallah bütün depremzedelere hayırlı bir yol, hayırlı bir kapı açılacaktır, 99 depreminde yakınlarım enkazdan çıktı, bu psikolojiyi az çok biliyorum, insan yaşanan afetin şokunu atlatınca ne yaparız nerede kalırız endişesine kapılıyor, her şeyin bir çaresi bulunuyor inan, bugünler geçsin inşaallah, halkımızın kara günleri bir bitsin sonrası olur Allah’ın izniyle, kabus bitince umarım bölgeye psikolojik destek için ekip de gider, çok büyük bir travma ve acı yaşanıyor ve maalesef desteksiz atlatılmıyorYok canım şahsi evim
Derdim inanın evim falan değil çocuklarımla sağ çıktım oradan
Ama bu durumda ev eğer yapılırsa yapılana kadar nerede kalacağız
İnşallah ablacımAllah bir kapı açacaktır kuzum, inşaallah bütün depremzedelere hayırlı bir yol, hayırlı bir kapı açılacaktır, 99 depreminde yakınlarım enkazdan çıktı, bu psikolojiyi az çok biliyorum, insan yaşanan afetin şokunu atlatınca ne yaparız nerede kalırız endişesine kapılıyor, her şeyin bir çaresi bulunuyor inan, bugünler geçsin inşaallah, halkımızın kara günleri bir bitsin sonrası olur Allah’ın izniyle, kabus bitince umarım bölgeye psikolojik destek için ekip de gider, çok büyük bir travma ve acı yaşanıyor ve maalesef desteksiz atlatılmıyor
Ahh ablacimmmYok canım şahsi evim
Tarihin en büyük aci tablo
CAN KAYBI SAYISI 3 BİN 381'E YÜKSELDİ
AFAD Deprem Risk Azaltma Müdürü Orhan Tatar: "Şu ana kadar toplam 285 artçı var. Vatandaşlarımızdan bir kez daha hasarlı binalardan uzak durmalarını rica ediyoruz. Bu son derece önemli bir uyarı. 5 ve üzeri büyüklükteki artçı sarsıntılar hasar almış binalarda yıkım yaratabilir. Şu ana kadar yaşamını yitirmiş olan vatandaşımızın sayısı 3 bin 381. Yaralı sayısı 20 bin 426. 5 bin 775 bina yıkıldı, teyidi yapılmamış ama yıkıldığı ihbarı gelen toplam bina sayısı ise 11 bin 302.
kaynak mynet
Hayattayız canım ama iyi değiliz
Evimiz oturulacak durumda değilyapılır mı bilmiyoruz ikinci deprem sonu görmedik. Şimdi dayımların tek katlı evi var oradayız. Ama ne kadar kalabiliriz sonra ortadayız
Psikolojimiz çok kötüSarsıntılar kesilmiyor. Büyük olacak diye korkuyoruz.
Dua edin tekrar olmasınBir sürü bina yıkıldı bir sürü can enkaz altında Halimize şükür diyebiliyoruz.
Yok canım şahsi evim
Ablacığım canınız sağ ya, gerisi prefabrikler, konteynır kentlerle hallolur, sonrasında evinize de geçersiniz. Ölüm dışında her şeyin bir çaresi var. Evlatlarına sarıl lütfen. İyi dileklerimiz dualarımız sizinle. İsterseniz annem tek yaşıyor, İstanbul’a buyrunYok canım şahsi evim
Kuzucum sen teklifleri de değerlendir hepimizin teklifi baki biliyorsun, şu anki psikolojini anlıyorum, eşini bırakmak istemiyorsun, aklın orada kalacak, enkaz bile olsa insan evini de bırakmak istemiyor teyzemlerden biliyorum onları oradan 1 ay sonra ancak koparabilmiştik ama Kazen‘inde dediği gibi kış mevsiminin şartları daha çetin, orada zor şartlar altında ayakta kalabilmek psikolojik olarak da zor.İnşallah ablacım
Kuzucum sen teklifleri de değerlendir hepimizin teklifi baki biliyorsun, şu anki psikolojini anlıyorum, eşini bırakmak istemiyorsun, aklın orada kalacak, enkaz bile olsa insan evini de bırakmak istemiyor teyzemlerden biliyorum onları oradan 1 ay sonra ancak koparabilmiştik ama Kazen‘inde dediği gibi kış mevsiminin şartları daha çetin, orada zor şartlar altında ayakta kalabilmek psikolojik olarak da zor.