• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

teşekkür ederim ibolyacım :1hug:a.s. inşallah hepsi güzel geçer bu arada senin ufaklık nasıl büyüyor mu ne de sevimli olmuştur şimdi tam sevilmesinin üstüdür :emir_bebek:

gülse ablacım bilet aldım dedim çünkü sınava eskişehirde giriyorum ben 3 ve 4. sınıflarda sadece sınavlara gidiyorum :) şimdi bide kar yağacakmış diyolar güzel güzel sınavlara girer yüzüm gülerek hasta falan olmadan gelirim inşallah :Saruboceq::Saruboceq: bu arada eşimde beni yine yalnız bırakmadı saolsun sonradan oda aldı bilet işyerinden de izin almış kıyamam ya :utangac: beraber gidiyoruz işte kaydirigubbakcemile
inşallah sınavdan sonra hemen döneceğim var mı bayanlar eskşehirden getirmemi istediğiniz bişey herzaman başımın üstünde yeriniz var unutmayın a.s.

sorma sorma pek bi cilveli olduk artık, sevdiğim zaman gülücükler saçıyo, ısırıveresim geliyo o an, aşkından divane ediyo bu çocuk beni, babasını bile görmez oldum kaydirigubbakcemile3

Öyle olmaz İboşum. Sen de gel. teyzeleri bakar bebişe, sen de rahat rahat oturursun.

abla sağolun, olay rahat oturmak değil, havalar çok soğuk olcak buluşma zamanında, e o zaman da bebeyle dışarı çıkmayım yazık hasta olur yavrucak, o yüzden yani, yoksa bebeciğiiğm anasını hep düşünür, ne zaman misafr gelse ne zaman misafirliğe gitsek hep uslu uslu duruyo miniğim, benim derdim havaların soğuk olması, napam siz buluşun ben de sizi seyrederim:çok üzgünüm:

Bakarız bir çaresine gülüm. Ben gelir alırım seni. Eve de bırakırım. Şurada kaç kişiyiz ki zaten...

nabersiniz kızlar. ibolya dertli gördüm seni yavrımm.
ben gelir alırım seni arabaylamm he he he..
themis i de atarız. kızlarla kuzularla.... gerçi seninki oğlan emme . bizim kızların arasında karışırı gariidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

anuşka sanada slm canım...

size birşey sormak istiyorum. teyzemin kızı var hamile. evde yapıbileceği iş arıyor ama. sizinde bi fikrinizi alalım dedim. şöyle evde yapabileceği birşeyler varmı. yada böyle eve iş veren iş yerleri falan varmı . bi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

herkese öptüm.. themis cik nirlerdesin bakemmm. nasıl ilk iş günü..:roflol:

nabersiniz kızlar. ibolya dertli gördüm seni yavrımm.
ben gelir alırım seni arabaylamm he he he..
themis i de atarız. kızlarla kuzularla.... gerçi seninki oğlan emme . bizim kızların arasında karışırı gariidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

anuşka sanada slm canım...

size birşey sormak istiyorum. teyzemin kızı var hamile. evde yapıbileceği iş arıyor ama. sizinde bi fikrinizi alalım dedim. şöyle evde yapabileceği birşeyler varmı. yada böyle eve iş veren iş yerleri falan varmı . bi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

herkese öptüm.. themis cik nirlerdesin bakemmm. nasıl ilk iş günü..:roflol:

anamm iki dene fıstık bebenin arasında mı olcez yani delikafadulden, tamam geliyoz:jeyyar: :roflol:

Günaydın kızlar...
İbolya sayesinde topiğimiz hep üstlerde kalıyor çok şükür.
Teşekkürler İbolya.

hoşgelidn sal der..
merhaba anuşka, merhaba ibolya..
ya şu pnömokok aşısı muhabbetine takıldım bir kaç gündür.. ilk önce mayıstan itibaren doğan bebeklerinkini karşılıyoruz diyorlardı. şimdi hazirandan sonrakiler dendi. onu araştırıyorum. diğer illerde karşılama oluyormuş. il sağlık müdürlüğüne gitcem bugün. benim kuzumun suçu ne, iyice s inir oldum haydi biz alabilecek durumdayız. alamayacak durumda olanlarda var..

hoşgelidn sal der..
merhaba anuşka, merhaba ibolya..
ya şu pnömokok aşısı muhabbetine takıldım bir kaç gündür.. ilk önce mayıstan itibaren doğan bebeklerinkini karşılıyoruz diyorlardı. şimdi hazirandan sonrakiler dendi. onu araştırıyorum. diğer illerde karşılama oluyormuş. il sağlık müdürlüğüne gitcem bugün. benim kuzumun suçu ne, iyice s inir oldum haydi biz alabilecek durumdayız. alamayacak durumda olanlarda var..

hiç boşa gitme anacım ben sağlık bakanlığına mail atım cevabı 7 aralıkta gelmiş mayıs 2008 doğumlu bebeklerden itibaren başlanıyo vurulmaya, tabi diğerlerine de vuruluo ama onlarınkiisi ücretli, mayıs 2008 den itibaren doğan beebeklerinki üceretsiz, emin olmak istersen maili kopyalayım buraya

Back