- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 78
- 358
- 57
- Konu Sahibi fatosfirat
- #1.821
selamm kıssssslar bende denizliliyimmmmmm
Hoşgeldin canım. Aramıza katılmana çok sevindim. Bu aralar bir buluşma yapalım da yeni arkadaşlarla da tanışalım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamm kıssssslar bende denizliliyimmmmmm
teşekkür ederim ibolyacım :1hug:a.s. inşallah hepsi güzel geçer bu arada senin ufaklık nasıl büyüyor mu ne de sevimli olmuştur şimdi tam sevilmesinin üstüdür
gülse ablacım bilet aldım dedim çünkü sınava eskişehirde giriyorum ben 3 ve 4. sınıflarda sadece sınavlara gidiyorum :) şimdi bide kar yağacakmış diyolar güzel güzel sınavlara girer yüzüm gülerek hasta falan olmadan gelirim inşallah :Saruboceq::Saruboceq: bu arada eşimde beni yine yalnız bırakmadı saolsun sonradan oda aldı bilet işyerinden de izin almış kıyamam ya beraber gidiyoruz işte kaydirigubbakcemile
inşallah sınavdan sonra hemen döneceğim var mı bayanlar eskşehirden getirmemi istediğiniz bişey herzaman başımın üstünde yeriniz var unutmayın a.s.
bencede buluşalıma.s..zaten evde çok cnm sıkılıyo bi günüm sizlerle geçsin
ayarlayın ayarlayın, ben de sizin resimlere bakarım:çok üzgünüm:
Öyle olmaz İboşum. Sen de gel. teyzeleri bakar bebişe, sen de rahat rahat oturursun.
Bakarız bir çaresine gülüm. Ben gelir alırım seni. Eve de bırakırım. Şurada kaç kişiyiz ki zaten...
nabersiniz kızlar. ibolya dertli gördüm seni yavrımm.
ben gelir alırım seni arabaylamm he he he..
themis i de atarız. kızlarla kuzularla.... gerçi seninki oğlan emme . bizim kızların arasında karışırı gariidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
anuşka sanada slm canım...
size birşey sormak istiyorum. teyzemin kızı var hamile. evde yapıbileceği iş arıyor ama. sizinde bi fikrinizi alalım dedim. şöyle evde yapabileceği birşeyler varmı. yada böyle eve iş veren iş yerleri falan varmı . bi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
herkese öptüm.. themis cik nirlerdesin bakemmm. nasıl ilk iş günü..:roflol:
ibolyacım sende gel bak ben bakarım oğluşuna..yerim onu beeennn
Günaydın kızlar...
İbolya sayesinde topiğimiz hep üstlerde kalıyor çok şükür.
Teşekkürler İbolya.
meraba arkadaşlar,
bende denizli'liyim tanışalım
hoşgelidn sal der..
merhaba anuşka, merhaba ibolya..
ya şu pnömokok aşısı muhabbetine takıldım bir kaç gündür.. ilk önce mayıstan itibaren doğan bebeklerinkini karşılıyoruz diyorlardı. şimdi hazirandan sonrakiler dendi. onu araştırıyorum. diğer illerde karşılama oluyormuş. il sağlık müdürlüğüne gitcem bugün. benim kuzumun suçu ne, iyice s inir oldum haydi biz alabilecek durumdayız. alamayacak durumda olanlarda var..