Denizli///20

Kizlar, çok erken demezseniz bir buluşma daha yapalım mı? Biliyorsunuz geçen sefer katılamamıştım ve özledim sizleri. Hem de şöyle kalabalık bir buluşma olsun. Şu yeni merhaba diyenler de katılsın bize. Bunu bir davet olarak kabul edin ve bu günden itibaren, gelecek olanlar buradan bildirsin.
3 Kasım 2007 Cumartesi malum parkta saat 12.30'da...

Kucaklıyorum hepinizi.

kızlarrr ben geldimmm.taşındım sonunda...internetim yoktu yeni bağlandı.amma çekiştirmişsiniz beni..he geldim işte ne diyecekseniz yüzüme deyin.bu arada bana el öpmeye gelmeyen KÜÇÜKLERİN harçlığı hala cebimde duruyo..kapı kapı dolanmasın bana gelsin....ablasının şefkatli kolları ona hala açık....hepinizi öpüyorumŞeniz

slm hepinize tiviti anuska ressam huzun gozlu...yaza kadar burdan yazisalim yazin hepinizle tanisalim eger kurbana falan gelme durumu olursa yazarim huzun gozlu gule gule otur yeni evinde

kızlarrr ben geldimmm.taşındım sonunda...internetim yoktu yeni bağlandı.amma çekiştirmişsiniz beni..he geldim işte ne diyecekseniz yüzüme deyin.bu arada bana el öpmeye gelmeyen KÜÇÜKLERİN harçlığı hala cebimde duruyo..kapı kapı dolanmasın bana gelsin....ablasının şefkatli kolları ona hala açık....hepinizi öpüyorumŞeniz

:1shok::1shok:GEL DEDİ BANA DÖVERİM DEMEDİ:1shok:AYY CANIM YAAA SEFİYOMUŞ BU BENİ GERÇEKTEN:eek:AYRICADA PARA FALAN İSTEDİĞİM YOK SADECE ESPRİ YAPMIŞTIM:1closedeyes:KK70:U BEN Bİ ÖPİM SENİŞenizBU ŞEFKATLİ KOLAR KAPANMADANsırnaşık şey

Nereye taşındın gülüm? Bize yaklaştın mı, yoksa daha uzağa mı gittin?
Güle güle otur bu arada yeni evinde...
:1hug:

selam arkadaslar nasilsiniz görüsmeyeli.bende bir kacgündür giremiyordum.ya bende tasinacam kismetse ama benden önce herkes tasindi bir sira bana gelmedi.burda kagit isi var esimde yapmiyor onu bekliyoruz onay alirsak tasincaz.cisilsu bende dortmund tarafindan katiliyorum,hessen ne tarafta bilmiyorumda.ha bu arada bilgisayardan anlamasamda ben bu sayfanin yani denizlinin kurucusuyum tabiki burada olcam,ben buranin yerlisiyim canim jeyyar.

inşallah hayırlıyısıyla taşınırsın baharcımŞeniz

HAYDİ DENİZLİ MİTİNGEEE:kızgın:

28-10-2007 DEMOKRASİ MEYDANINDA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TEPKİ MİTİNGİ VAR

HAYDİ HEP BERABER BAYRAĞINI ALAN SAAT 14-00 DE ORADA OLSUN:enbuyukkk:

selam arkadaslar benim icinde mitingte yürüyün,slogan atin ve bayragimizi sallayin.bugün bizim mahalledede bayraklar asilmis,görünce cok duygulandim,sehitlere saygimizdan asiyoruz dedik soranlara.yarin camimizde sehitlerimiz icin mevlüt okunacak.ayrica bize yakin sehirlerde kölnde yürüyüs yapilacak pazar günü ama esim calisiyor.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slmmmm kızlar ..bende Denizliliyim sayfayı görmem biraz geç oldu galiba ama.Olsunn buldum ya Denizlili birilerini çokkk mutluyumm:dance::dance:Bir kaç sefer buluşmuşsunuz galiba.En yakın tarihte ne zaman buluşacaksanız bende sizin yanınızda olmak isterim.Cevaplarınızı burdan takip ediyor olucam arkadaşlar.İyi günler sevgiyle kalın :1hug:

slmmmm kızlar ..bende Denizliliyim sayfayı görmem biraz geç oldu galiba ama.Olsunn buldum ya Denizlili birilerini çokkk mutluyumm:dance::dance:Bir kaç sefer buluşmuşsunuz galiba.En yakın tarihte ne zaman buluşacaksanız bende sizin yanınızda olmak isterim.Cevaplarınızı burdan takip ediyor olucam arkadaşlar.İyi günler sevgiyle kalın :1hug:

hoşgeldin cnm bende denizlide yeniyim henüz bende hiçbir buluşmaya katılamadım umarım en yakın tarihte görüşürüz

:teytey:merhaba arkadaşlar bende denizliliyim.15 ay önce evlendim su an bingöldeyim denizli burnumda tütüyor. acıpayamlıyız aslen. ama denizlide doğduk büyüdük.belkide tanış cıkarız bellimi olur.:sevgiyle kalın.:içelim:

:teytey::teytey::teytey:biz orda degiliz diye ha bire bulusma yapiyosunuz ben catliyom burda!!!!!!!!!!!!!!

aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz.cisilsu ben bile dayanamadim kalktim gittim bulusmaya yaaa,sende git ve tanis arkadaslarimla ben cok sevdim onlari.bu arada televizyonda gördüm denizliyi yürüyüs vardiya.iste dedim birlik beraberlik bu.kirmizi bayraklarla süslenmis orda olmayi cok istedim :çok üzgünüm:.ressamim,hüzünüm ,serserim giz nereye kayboluvediniz bakiyom bakiyom göremeveyom.sizleri cok özledim.:1hug:

yazda tanisiriz belki ben istiyorum sen ne zaman tasiniyosun? BAHARYAGMURU biz birbirimizi arkadas listesine ekledik ama sadece burdan mi gorusecegiz biz???????? :teytey:

selam herkese kimsecikler yok gine hu hu gizlar nerdesiniz canlarim.cisilsu artik biktim bende bilmiyorum ne zaman tasinacagimi.sen bilirsin burda maasinla ilgili wohnberactikumshcein yanlismi yazdim ama onu bekliyoruz evsahibi o zaman anahtari verecek.bes oldu evi isteyeli uzadida uzadi.he deyincede cikilmiyormus ya.hüzüncüm bile evini tasidida bir ben cikamadim. senağlama

Selam tüm denizlililer bahar yagmuru Allah sana kolaylik versin okadar ugrasiyorsan neden baska bir ev bakmiyosunuz ayrica bunaldiysan yazisiriz sen hele bi kararini ver. sahi nerde denizliler?????????????

X