• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

günaydın kıslara.s.a.s.a.s.oh oh maaşallah bebişler büyümüş ben uğramayalı:nazar:bi öpücük bebişlerimizeŞenizbi öpücük annelerineŞenizkalan öpücükler de bütün arkadaşlarımaŞeniz

ya doğumdan hemen sonra böyle deildi, 3-4 gündür çekiyorum, eczaneden fiitil aldırttım eşime, daha çözemessem gidcem zaten, hamilelik öncesinde kabızlığm vardı, hamilelikte hiç kabızlık çekmedim, hamilelikten sonra yine başladı, hamilelikten önce ne sorunum vardıysa hepsi geri geldi, demekki beni hamilelik koruyomuş :)

zeytinyağı da içebilirsin mesela yarım fincan (iğğ deme hemen tadı çık kötü olmuyor tabi yudum yudum içmicen hepsini birden bi anda iç) yok içemem ayoll dersin sen kesin olmadı ekmeğe ban ban ye ne diyim her aklımı sana vereyim de değirmenci mi olayım ayolll sırnaşık şey aslına bi yöntem daha var ama onu sana özel anlatayım :jeyyar: hatta ben uygulayabilirim :jeyyar:

zeytinyağı da içebilirsin mesela yarım fincan (iğğ deme hemen tadı çık kötü olmuyor tabi yudum yudum içmicen hepsini birden bi anda iç) yok içemem ayoll dersin sen kesin olmadı ekmeğe ban ban ye ne diyim her aklımı sana vereyim de değirmenci mi olayım ayolll sırnaşık şey aslına bi yöntem daha var ama onu sana özel anlatayım :jeyyar: hatta ben uygulayabilirim :jeyyar:

:roflol:neymiş bakim o yöntem, kesin kötü emellerin var ve bende uygulamak istiyon dimi, gel anam yeterki sen uygula :roflol: bu arada zeytinyağını ekmeğe banarak yiyom ama hiçbi faydası olmadı naniknanik en güzeli senin özel yöntem galiba, bekliyorum ciciş :utangac:

Günaydın güzeller... Nasılsınız bakalım? Özlemediniz mi birbirinizi? Özlediyseniz bir işaret verin de buluşalım...

canım denızlım hayırlı cumalar
nasılsınız kızlar özledım sızlerı ...:utangac:
ıbolyam dönmedımı tuluş bı haberın varmı canımm:kahve:

canım denızlım hayırlı cumalar
nasılsınız kızlar özledım sızlerı ...:utangac:
ıbolyam dönmedımı tuluş bı haberın varmı canımm:kahve:

gülse abla ben de özledim valla herkesi, evden dışarı çıkamamak çok zormuş, yarı açık cezaevi gibi, bebek grmeye gelcez dedikleri zaman havalara uçuyorum, insan yüzü grcem birileriyle sohbet etme imkanı bulcam diye, kaydirigubbakcemile2 daha önce bahsettiğim sorunlar yüzünden dün doktora gitmiştim, bebeğimi de anneme bırakmıştım, annem ben gidince yıkamış bi güzel bebişi, sonra uyutmuş, karnını doyurmuş, ben de günler sonra rahat rahat dışarı çıkmış oldum, gerçi vücudumun rahatszlığından o rahatlığı tam olarak yaşayamadım ama neyse :) dün otobüste giderken tülüşgilin evin önünden geçtim, içimden şu kızı bi arayayım ne yapıyo acaba dedim, ankaradan döndü mü dönmedi mi acaba diye düşündüm, bi keresinde otobüste telefonla konuştum diye şoförle boğaz boğaza gelmiştik, yeniden aynı duruma düşmeyeyim diye otobüste aramaktan vazgeçtim, otobüsten inince de direkt hastaneye gittim, yani arayacak fırsat olmadı, eşime de söylemiştim tülüşü arayacaktım unuttum diye, akşam ara dedi. ben de akşam akşam kızı rahatsız etmeyeyim msnden çervimdışı yazayım dedim, onu yazmayı da unutmuşum :) birazdan unutmassam telefonla bi arayıp sorcam ses seda kesildi zilloştan, ben de merak ediyorum, özledim zilliyi kaydirigubbakcemile3

herkese selam ve saygılarrrrrr

yavru kuşum naban, özledim lem seni, öğlen araları orda burda fingirdeyeceğine bana gel birlikte fingirdeyelim, heme sana tost yaparım, yanında da ayran, ohhhh mis gibi, ben artıkın iyileştim, çattttır çattttır yane, yiyip içmekten korkmuyorum kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız
ohh tulayo mda gelmış hoşgeldın canım nasılsın bakem a.s.
ıbolyam ıyı olmana sevındım canım :1hug:
sızlerı gormek için can atıyorum hihoyyyt

ay yok abla nerdeeeeeee, sende çok şey bekliyon bebişimden canımmmmmmm daha agulara bile başlamadık kaydirigubbakcemile3

tabıkı canımm benımkıde lafmı şimdı ama daha mınıcık o :emir_bebek:
bı buyusunde gor sen etraf nasıl karıştırılıyormuş sana ögretır annesiiii:roflol::roflol:

Back