• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

kızlar merhaba bende denizliliyim ve denizliyi çok seviyorum.8 ay oldu ankaraya taşınalı ama boş bulduğum tatilde geliyorum memleketime.ay hemşerilerimi buldum bi hoş oldum ya..

kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba bende denizliliyim ve denizliyi çok seviyorum.8 ay oldu ankaraya taşınalı ama boş bulduğum tatilde geliyorum memleketime.ay hemşerilerimi buldum bi hoş oldum ya..

hoşgeldin şeker, ankaryaa niye gittin, evlilik yada iş nedeniyle mi, topicimiz pek hareketli diil aama idare et artık a.s.

Selamlar kızlar...
Okul bu aralar oldukça yoğun. Evde de işler hiç bitmiyor. Dolayısıyla da özlüyorum sizi. Artık bir görüşsek diyorum, ne dersiniz?

slm kızlar nasılsınız bayadır giremiyordum özledim sizleri aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum neler yapıyorsunuz bakalım

gunaydın denızlım hiç uyanan olmamış galıba ne ses var ne seda:oklava:
kızlar bı yoruldum bı yoruldum sormayına.s
topıgımız 3 sayfaya duşmuş zor çıkardım onu ordankaydirigubbakcemile3:roflol:

ablacım canım benim denizlinin hatunlarını birde canım ablamı ziyarete geldim..nasılsınız bakalım..

ibolya gözünüz aydın bebişini sağlıklı sıhhatli büyüt canım... ee o kadar uykusuzluk olacak..kucağına alıştırmak istemiyorsan yatakta yanına yatır sende yat öyle emzir canım..bu arada ben gülsenin kızkardeşiyim canım..:nazar:

aman ne guzel bıraz hareket gordum denızlimde :teytey::teytey:
hele şukur kızlar ya aradada olsa gelı gelı verın şutarafagitti ıkı satır yazı verın yanlız bırakıyosunuz benı
haklısınız hepınızın kendınıze gore işlerı var ama ne edem özluyom işte sızlerı bende Şeniz
İBOLYAM ayy canım benım yaa okudukça guldum kız vaaa dıyemı aglıyor amanın yerım onu ben ayol :asigim:
ŞANS ŞANSIM ee canım sende özlettırme o kadar kendını bacımm kaydirigubbakcemile5ANUŞKA kolay degıl çalışıyorsun olsun aradada olsa gelmen guzel :lepi:
aman aman kımler gelmış topıgımıze canım kardeşim HAYDEÇIM
hoşgeldın canım benım çok özledım senı ben yaa nasıl ıyı oldunmu bırazz :teselli:
yenı gelen arkadaşımız hoşgeldın sende aramıza a.s.

kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin şeker, ankaryaa niye gittin, evlilik yada iş nedeniyle mi, topicimiz pek hareketli diil aama idare et artık a.s.

hoşbulduk güzeller iş nedeniyle geldim buraya ama denizliyi çooookkkk özlüyorum bütün sevdiklerim orda.bayramda geleceğim nasip olursa.hareketlendirelim o zamanhihoyyythihoyyythihoyyyt

ablacım canım benim denizlinin hatunlarını birde canım ablamı ziyarete geldim..nasılsınız bakalım..

ibolya gözünüz aydın bebişini sağlıklı sıhhatli büyüt canım... ee o kadar uykusuzluk olacak..kucağına alıştırmak istemiyorsan yatakta yanına yatır sende yat öyle emzir canım..bu arada ben gülsenin kızkardeşiyim canım..

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, uykusuzluğa razıyım da bazen öyle bi hal oluyo ki sabır sınırlarımı zorluyo, saatlerce susturcam diye uraşıyorum, kucağa alıştırmak istemiyorum ama bi yönden de kıyamıyorum, o bana muhtaç, benim sevgime muhtaç, kucağıma aldığımda öyle güzel uyuyo ki, benim kokumu arıyo, aslında bi açıdan da onu bundan mahrum etmek istemiyorum, bi yönden de kucağa alıştırmak istemiyorum, aman ne bileyim kıyamıyorum yaa :) bu arada gülse abla bahsetmişti senden, çok memnun oldum tanıştığımıza, arada uğra buralara, selamını esirgeme bizden, öptüm seni şeker a.s.

aman ne guzel bıraz hareket gordum denızlimde :teytey:
hele şukur kızlar ya aradada olsa gelı gelı verın şutarafagitti ıkı satır yazı verın yanlız bırakıyosunuz benı
haklısınız hepınızın kendınıze gore işlerı var ama ne edem özluyom işte sızlerı bende Şeniz
İBOLYAM ayy canım benım yaa okudukça guldum kız vaaa dıyemı aglıyor amanın yerım onu ben ayol :asigim:
ŞANS ŞANSIM ee canım sende özlettırme o kadar kendını bacımm kaydirigubbakcemile5ANUŞKA kolay degıl çalışıyorsun olsun aradada olsa gelmen guzel :lepi:
aman aman kımler gelmış topıgımıze canım kardeşim HAYDEÇIM
hoşgeldın canım benım çok özledım senı ben yaa nasıl ıyı oldunmu bırazz :teselli:
yenı gelen arkadaşımız hoşgeldın sende aramıza a.s.

abla tülüşle bizi ziyarete geldiğinizde nasıl ağladığını kendin kulaklarınla duy, sesini telefonuma kaydettim, ileride dinleticem yaramaza, ahan sen böyle cıyaklıyodun ananın anasını belliyodun dicem, bi dudaklarını titretişi var ki görme, o kadar ses neresinden çıkıyo hala çözemedim :roflol:

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, uykusuzluğa razıyım da bazen öyle bi hal oluyo ki sabır sınırlarımı zorluyo, saatlerce susturcam diye uraşıyorum, kucağa alıştırmak istemiyorum ama bi yönden de kıyamıyorum, o bana muhtaç, benim sevgime muhtaç, kucağıma aldığımda öyle güzel uyuyo ki, benim kokumu arıyo, aslında bi açıdan da onu bundan mahrum etmek istemiyorum, bi yönden de kucağa alıştırmak istemiyorum, aman ne bileyim kıyamıyorum yaa :) bu arada gülse abla bahsetmişti senden, çok memnun oldum tanıştığımıza, arada uğra buralara, selamını esirgeme bizden, öptüm seni şeker

canım benim bende 3 tane evlat büyüttüm..hatta halen ufaklığımla uğraşıyorum..benimde oğlum çok uykusuzdu zor bilirim..senin ilk bebiş sanırım..:emir_bebek:olsun öyle böyle büyüyorlar.rabbim sağlık sıhhat versin...önemli olan o.... canım şimdi mis gibidir bebişin...kokla benim için kızını....Şeniz tüm denizlili vede denizlide oturan arkadaşlarıma sevgilerimi yolluyorum..daha önce çok sık uğruyordum.. bu ara sadece açıp okuyorum . sevgilerimlea.s.

canım benim bende 3 tane evlat büyüttüm..hatta halen ufaklığımla uğraşıyorum..benimde oğlum çok uykusuzdu zor bilirim..senin ilk bebiş sanırım..:emir_bebek:olsun öyle böyle büyüyorlar.rabbim sağlık sıhhat versin...önemli olan o.... canım şimdi mis gibidir bebişin...kokla benim için kızını....Şeniz tüm denizlili vede denizlide oturan arkadaşlarıma sevgilerimi yolluyorum..daha önce çok sık uğruyordum.. bu ara sadece açıp okuyorum . sevgilerimlea.s.

dimi yaa, anasının kokusunu ala ala büyüsün yavrum, napim benimki de kucak çocuu oluversin :1closedeyes: evet canım ilk bebişim, he bu arada sen benim bebişi karıştırdın, gönlümde kız vardıydı ama piyangodan irkek çıktı kaydirigubbakcemile3 minicik piipiiiiiisi var, annem altını değiştirirken aman da benim oğlumun piiipiisineeee diye seviyo :roflol: tickerime yazdım baksana erkekim benim die yazıyo :roflol::sm_cool:

dimi yaa, anasının kokusunu ala ala büyüsün yavrum, napim benimki de kucak çocuu oluversin :1closedeyes: evet canım ilk bebişim, he bu arada sen benim bebişi karıştırdın, gönlümde kız vardıydı ama piyangodan irkek çıktı kaydirigubbakcemile3 minicik piipiiiiiisi var, annem altını değiştirirken aman da benim oğlumun piiipiisineeee diye seviyo :roflol: tickerime yazdım baksana erkekim benim die yazıyo :roflol::sm_cool:

ay kusura bakma canım ya ben fark etmemişim.:1rolleyes:.sanırım bana malum oldu 2cisi kız olacak sanırsam hadi hayırlısı..:Saruboceq:.ananeler öyle seviyor.biliyorum....:delphin:

ay kusura bakma canım ya ben fark etmemişim.:1rolleyes:.sanırım bana malum oldu 2cisi kız olacak sanırsam hadi hayırlısı..:Saruboceq:.ananeler öyle seviyor.biliyorum....:delphin:

aaaaaaaaaaa ikinci deme yaaaaa, ben birincisinin şokunu atlatamadım henüz, ikinciye cesaret edebileceğimi sanmıyorum :roflol: bu arada kabızlık çekiyorum, kaç gündür kıvranıyorum, ilaç da kullanamıyorum, bana bişiy tavsiye edermisin kafamçokkarıştı

yavrum bana sorsana sen aaaaaa :) şimdi önce kuru kayısı özenle alıyorsun sonracıma sabah aç karnına bi 5 - 10 tane yiyorsun üstüne de ılık bi su iç bağırsakları gerçekten çok iyi çalıştırıyor tecrübe ile sabittir test edildi onaylandı şekerrr....

gunaydın kızlar nasılsınız
aynen ıbolyam kayısı çok ıyı gelır ıhmal etme .. ayrıca zayıflamak içinde bıre bır kayısı unutma öptumm

yavrum bana sorsana sen aaaaaa :) şimdi önce kuru kayısı özenle alıyorsun sonracıma sabah aç karnına bi 5 - 10 tane yiyorsun üstüne de ılık bi su iç bağırsakları gerçekten çok iyi çalıştırıyor tecrübe ile sabittir test edildi onaylandı şekerrr....

gunaydın kızlar nasılsınız
aynen ıbolyam kayısı çok ıyı gelır ıhmal etme .. ayrıca zayıflamak içinde bıre bır kayısı unutma öptumm

yaaa ben kuru kayısıdan tiksindim amaaaa -tatlicadiarzu-

ya kompostosunu da içememmm midemi bulandırıyo, tiksindim bi kere, zar zor meyvasuyunu içyom, bi de incir yiyom, ama banamısın demiyo, çok kötü durumdayım senağlama

doğumdan sonra böyle oluyor..kaç gündür kabızsın.3 gün falansa bi dr danış lahman yaparlar..zor bi durum gerçekten

doğumdan sonra böyle oluyor..kaç gündür kabızsın.3 gün falansa bi dr danış lahman yaparlar..zor bi durum gerçekten

ya doğumdan hemen sonra böyle deildi, 3-4 gündür çekiyorum, eczaneden fiitil aldırttım eşime, daha çözemessem gidcem zaten, hamilelik öncesinde kabızlığm vardı, hamilelikte hiç kabızlık çekmedim, hamilelikten sonra yine başladı, hamilelikten önce ne sorunum vardıysa hepsi geri geldi, demekki beni hamilelik koruyomuş :)

Back