- Konu Sahibi fatosfirat
- #1.581
kızlar merhaba bende denizliliyim ve denizliyi çok seviyorum.8 ay oldu ankaraya taşınalı ama boş bulduğum tatilde geliyorum memleketime.ay hemşerilerimi buldum bi hoş oldum ya..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba bende denizliliyim ve denizliyi çok seviyorum.8 ay oldu ankaraya taşınalı ama boş bulduğum tatilde geliyorum memleketime.ay hemşerilerimi buldum bi hoş oldum ya..
gunaydın denızlım hiç uyanan olmamış galıba ne ses var ne sedaklava:
kızlar bı yoruldum bı yoruldum sormayına.s
topıgımız 3 sayfaya duşmuş zor çıkardım onu ordankaydirigubbakcemile3:roflol:
kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin şeker, ankaryaa niye gittin, evlilik yada iş nedeniyle mi, topicimiz pek hareketli diil aama idare et artık a.s.
slm kızlar nasılsınız bayadır giremiyordum özledim sizleri aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum neler yapıyorsunuz bakalım
ablacım canım benim denizlinin hatunlarını birde canım ablamı ziyarete geldim..nasılsınız bakalım..
ibolya gözünüz aydın bebişini sağlıklı sıhhatli büyüt canım... ee o kadar uykusuzluk olacak..kucağına alıştırmak istemiyorsan yatakta yanına yatır sende yat öyle emzir canım..bu arada ben gülsenin kızkardeşiyim canım..
aman ne guzel bıraz hareket gordum denızlimde :teytey:
hele şukur kızlar ya aradada olsa gelı gelı verın şutarafagitti ıkı satır yazı verın yanlız bırakıyosunuz benı
haklısınız hepınızın kendınıze gore işlerı var ama ne edem özluyom işte sızlerı bende Şeniz
İBOLYAM ayy canım benım yaa okudukça guldum kız vaaa dıyemı aglıyor amanın yerım onu ben ayol :asigim:
ŞANS ŞANSIM ee canım sende özlettırme o kadar kendını bacımm kaydirigubbakcemile5ANUŞKA kolay degıl çalışıyorsun olsun aradada olsa gelmen guzel :lepi:
aman aman kımler gelmış topıgımıze canım kardeşim HAYDEÇIM
hoşgeldın canım benım çok özledım senı ben yaa nasıl ıyı oldunmu bırazz :teselli:
yenı gelen arkadaşımız hoşgeldın sende aramıza a.s.
canım benim bende 3 tane evlat büyüttüm..hatta halen ufaklığımla uğraşıyorum..benimde oğlum çok uykusuzdu zor bilirim..senin ilk bebiş sanırım..olsun öyle böyle büyüyorlar.rabbim sağlık sıhhat versin...önemli olan o.... canım şimdi mis gibidir bebişin...kokla benim için kızını....Şeniz tüm denizlili vede denizlide oturan arkadaşlarıma sevgilerimi yolluyorum..daha önce çok sık uğruyordum.. bu ara sadece açıp okuyorum . sevgilerimlea.s.
dimi yaa, anasının kokusunu ala ala büyüsün yavrum, napim benimki de kucak çocuu oluversin :1closedeyes: evet canım ilk bebişim, he bu arada sen benim bebişi karıştırdın, gönlümde kız vardıydı ama piyangodan irkek çıktı kaydirigubbakcemile3 minicik piipiiiiiisi var, annem altını değiştirirken aman da benim oğlumun piiipiisineeee diye seviyo :roflol: tickerime yazdım baksana erkekim benim die yazıyo :roflol::sm_cool:
ay kusura bakma canım ya ben fark etmemişim.:1rolleyes:.sanırım bana malum oldu 2cisi kız olacak sanırsam hadi hayırlısı..:Saruboceq:.ananeler öyle seviyor.biliyorum....
yavrum bana sorsana sen aaaaaa :) şimdi önce kuru kayısı özenle alıyorsun sonracıma sabah aç karnına bi 5 - 10 tane yiyorsun üstüne de ılık bi su iç bağırsakları gerçekten çok iyi çalıştırıyor tecrübe ile sabittir test edildi onaylandı şekerrr....
gunaydın kızlar nasılsınız
aynen ıbolyam kayısı çok ıyı gelır ıhmal etme .. ayrıca zayıflamak içinde bıre bır kayısı unutma öptumm
yaaa ben kuru kayısıdan tiksindim amaaaa -tatlicadiarzu-
kuru kayısının kompostasını yap iç canım....başkada bişey yapamazsınki....yerimseniben
ya kompostosunu da içememmm midemi bulandırıyo, tiksindim bi kere, zar zor meyvasuyunu içyom, bi de incir yiyom, ama banamısın demiyo, çok kötü durumdayım senağlama
doğumdan sonra böyle oluyor..kaç gündür kabızsın.3 gün falansa bi dr danış lahman yaparlar..zor bi durum gerçekten