Denizli///20

merhaba Dilek biz 500 evlerde oturuyoruz eşimin iş yeri var çınar ptt nin karşısında hafta içide ona yardıma geliyorum zaten bi 500 evleri bide çınar ptt nin buraları biliyorum daha çok yeniyim gezmek görmek nasip olmadı.

hoşgeldin şehrimize finduk:))

ben dilek...hangi semtte oturuyorsun??

kızlar merhaba ben şuan Denizli deyim 21 Haziran da düğünüm oldu buraya yerleştik alışmaya çalışıyorum buralara buluşmalarınızda fırsat bulabilirsem gelmeyi cok isterim kaybolmazsam tabi:)

slm arkadaşlar bende denizlide 15 yıl oturdum sizlerle tanışmayı isterim ben hülya şuan izmitte oturuyorum herkese sevgiler

slm arkadaşlar bende denizliliyim 2 hafta oldu üye olalı.

siz yenisiniz sanırım,araıza hoşgeldiniz:lepi:

selam Denizli nin tatlı bayanları nasılsınız bugün bakalım ben yavaş yavaş alışmaya başlıyorum Denizli ye bu hafta eşimin işyerinde çalışmaya başladım pek satış yapamıyorum ama bi kaç insan yüzü görüyorum değişiklik oluyo:) eve gidip gelirken geçtiğimiz yerleri inceliyorum Allah tan sıcak bi şehir sizlerde varsınız alışmam zor olmayacak gari:)

selam arkadaşlar....

hiçbirinizi bu ortamda dahi tanımıyorum....tanışmak isterim hemşehrilerimle...

ben dilek...:)

merhaba Dilek bende Özlem.Mira dükkan yangın söndürme cihazları üzerine dolum bakım tamiri falan hepsini yapıyoruz yangınla alakalı herşey var bakalım yeni başladım işe dün bi tane tüp bile sattım çok heycanlandım ama :) eğer ihtiyacınız olursa yardımcı olurum canım acıldım nasıl olsa dünkü heycandan sonra:)

memnun oldum özlem...ihtiyaç olursa geliriz tabi...hatta özelden tam adresi verirsen bi çayını içmek için bile uğrayabilirim:)) hahhaa(yüzsüzlük gülüşü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…