• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

günaydin denizlinin güzel hanimlari, epeydir ugramamistim buraya.
kayifler nasil bakalim,marsel ve finduk 35 hos geldiniz .a.s.

Herkese benden kocaman bir merhaba...
Hala gecikmiş bir tatil yapmaktayım. Bu nedenle sitemizi oldukça ihmal ettim. Pazartesi dönüyorum ve bol bol görüşmeyi diliyorum.
Aramıza yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.
sevgiler...

slm kızlar.yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz aramıza. eee hani buluşma yapmıyormuyuz.sayımız baya artmış.hadi kızlar buluşma ayarlayın toplanalım tanışalımkaydirigubbakcemile5

Ben geldim...
Nihayet evimdeyim ve sabahtan beri toparlanmaya çalışıyorum. İşlerim bitsin, buluşalım artık. Madem bu kadar kalabalık olmuşuz, şöyle anlı şanlı bir buluşma iyi gider yani. Bir kaç güne kadar ilan ederim. Bu arada park yer olarak nasıl olur? Çamlık'a falan da gidebiliriz. Fikirlerinizi bekliyorum kızlar...

hihoyyytheyoo ben de tam bugün buluşalım yazacaktım......
olur çamlıkta buluşalım anuşşşşşş....ama beni bi gün önceden arasana lütfen sonra unutuyorum siteye de girmemişsem kesin unuturum:delphin:he bu arada daha önceki buluşmada aldığım bütün telefonlar silindi kızlar servise gitti geldi telefon hiç bi şey bırakmamışlar sağolsunlar:kızgın:herkes evden bi şeyler getirsin piknik yapalım iştecokacimcoook

hoşgeldin ibolya...nasılsın??

selamlar kzlar iyi akşamlar, marselcim uzun süre gelemedim, biraz rahatsızlandım 1 haftadır raporlu yatıodum siteye hiç giriş yapmadım desem yeridir, şimdilik iyiyim şükür, buluşma yapılıyomuş duyduğuma göre, ne zaman yapıceksiniz buluşmayı, bebiş yaramazlık çıkarmazsa belki ben de gelirim, hepinizi öpüyorum, güzelliklerle kalına.s.

Selam kızlar, uzun süredir hamile olduğum için bu siteyi düzenli olarak takip ediyodum ama bu bizim eller bölümünü yeni keşfettim. Bende denizliliyim aranıza yeni katıldım. Şu an 30 haftalık hamileyim. Buluşma fikride iyi olmuş gelmek isterdim.

ben tek başıma gelemem.henüz buraları tam öğrenemedim.ablam -gülse- eğer gelirse mutlaka gelirim.kaçırmam..yarın netleştiririm gelip gelemeyeceğimi.

ben tek başıma gelemem.henüz buraları tam öğrenemedim.ablam -gülse- eğer gelirse mutlaka gelirim.kaçırmam..yarın netleştiririm gelip gelemeyeceğimi.

canlarım merhaba
uzun zamandır gıremedım taşınma nedenıyle geldıgımdede sıtede sorun vardı bı turlu gıremedım .. bugunde tesaduf bı baktımkı buluşma varmış haberım yok neyse saglık olsun bıdahakıne inşallah ....hepınızı öpuyorum a.s.

Back