Denizli///20

selam arkadaslar ara ara girip okuyup cikiyordum valla ben biraz tembelim yani yazmadan gidiyordum,serserim bende agustosun birinde insaallah ordayim canim,tel. numaran degismediyse ararim ben seni. bende yavas yavas hazirlaniyorum,burda da havalr gecen haftaya kadar güzeldi ama bir kac gündür soguk ve yagisli. gülse fotolari sabirsizlikla bekliyorum tamam mi,herkese iyi günler.......

tamam canım.ben şimdi sakarya dayım.yerimsenibenpazar günü düzce buluşmasına gidicem.denizli ye ve denizli li hanımlara sevgiler:1hug:

aman aman bu ne denizli nerelere düşmüş.çektim çıkarttım.hadi geliverin gariiiiiiii

bizde düzce buluşması yaptık denizliden ben sakaryadan kardeşim çokta güzel ağırlandık:içelim:

vaaayy çırak denisliye geldiğinde tanışalım o zaman:teytey:
baharımmm canım tamam bende o aralarda buralardayım daha numaramda aynı:sm_cool:Şeniz
ve güsel denislimin güsel hatunlarınıda öperim bi doluŞeniz

yaa canlar nerdesınız sızlerı ozledım Şeniz
mıracım helede sen nerdesın gıııııı :1shok: özlettın kendını.... çık anacım nerdeysennnnnnnna.s.a.s.

Merhaba kızlar... O kadar gayret ediyorum, yine de işleri bitirip pc başına geçemiyorum. Şimdi de kızımı dişçiye götüreceğim. Yarından sonra da Gelibolu yolcusuyum inşallah.
Döndüğümde görüşürüz...

günaydınnnnnnnna.s.a.s.a.s.
hişttt süpürgeli cadı sen gelmiyomusun denizliyeCADIARZU
belli degil daha memleketimin serserisiŞeniz
aşkolsun yaa azcık gelmıyeyım barı süpürgem bıktırdım mı sızlerı ayol hadı öpuldunuz Şeniza.s.

askolsun gülse senin kadar hicbirimiz sadik degiliz bu topige:asigim:
ondan seyyettiydim:icecream:

askolsun gülse senin kadar hicbirimiz sadik degiliz bu topige:asigim:
ondan seyyettiydim:icecream:[/QUOTE]

canım benım olurmu ben şaka yaptım zaten sende gordugum kadarıyla hep burdasın ıyıkı varsın arkadaşım :1hug:a.s.a.s.a.s.

Günaydın kızlar... Benim tatilim cumartesiye kaldı. Birkaç gün daha buralardayım yani. Yaz bitti, ben daha tatile gidemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…