Denizli///20

Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum kızlar. Bu sıcakta ne kadar güzel olabiliyorsa tabii...

slm ıyı akşamlar kızlar nasılsınız
ibolya rahatsızlanmışsın canım geçmış olsun neyın var bebış yuzundenmı a.s.
bende bır kaç gundur gıremıyordum hepınızı öpuyorum sevgıyle kalın :1hug:

teşekkür ederim gülsecim, geçenlerde düşmüştüm, bir de kasılma problemi yaşadım,kasılma erken doğum habercisiymiş, onun için drum yatcaksın dedi, bi de sancılanmıştım hafiften, güzel dileklerin için teşekkür ederim, anladımki görmeyi isteyince insan görebiliyor, görebildiğin için de ayrıca teşekkürler

aaaa, ne zaman, nasıl düştün. hiç haberim olmadı kıs. şimdi iyisin di mi?? Geçmiş olsun çok çok.

selam hanımlar az öncede yazmaya calıstım ama gönderemedim galiba neyse tekrar yazayım arkadaşlar ben denizli de yeniyim biliyosunuz burda bir arkadaş edindim çok iyi biri bana baya yardımcı oldu şimdi oğlunu anaokuluna kaydettirmek istiyo anaokullarını arastırdık netten ama fiyatları 350 den başlıyo ama arkadaşımın kazancına göre cok fazla bu ücret tanıdıgınız uygun bi yer varmı yardımcı olursanız cok sevınırım

findukcum benim kızım sevimli carettalara gitmişti ...şu anki fiyatını bilmiyorum ama yardımcı olacaklarını sanıyorum...özelden telefonunu vereilirimyerimseniben

Herkese merhaba.
Buluşmanın iptal olduğunu duymayanlar vardır diye yazıyorum. Çoğunluğun işi çıktığı için bayramdan sonraya kaldı.
Bilgi ve ilginize...
Bu arada Serserim sen nereye taşınıyorsun? Bize yakın mı gelcen yoksa?

anuşkacım çınara hürriyet okulunun arkasına taşınıcasyerimseniben

Yaşasın, artık yakın olaceğiz demek ki! :lepi:
Çok uzaktın be anacım, iyi olur inşallah böyle. Gerçi işyerine yakın oturman iyiydi ya neyse, hayırlısı olsun. :teytey:

çok geçmış olsun canım.. yanlış bılmıyorsam son ayındasın dıkkatlı olmalısın ..
ılk bebeşmı olacak ..... ALLAH yuzunu gormek nasıp etsın ..
rıca ederım ne demek bı ıhtıyacın varsa ben yanındayım canım ..sevgıyle kal ve dıkkat et :1hug:

çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için gülsecim, 32. haftanın başındayız, 5 eylülden itibaren doğum iznine ayrılcam ozaman biraz daha rahat olurum artık, öpüyorum seni şeker

çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için gülsecim, 32. haftanın başındayız, 5 eylülden itibaren doğum iznine ayrılcam ozaman biraz daha rahat olurum artık, öpüyorum seni şeker

Teyze olacağız, ne güzel!hihoyyyt
İboşum Gülse'nin dediği gibi kendine ve yeğenimize dikkat et.kötükedihüso Doğum için de haber vermeyi unutma e mi?
:lepi:

hadı bakalım az kalmış hayırlısı olsun .... ızıne çıkınca dınlenırsın bıraz yerimseniben
canlarım guzel denızlim....
RAMAZAN INIZ MUBARET OLSUN hayırlara vesıle olsun hepınızı çok öpuyorum a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…